ORDU’DA TRİATLON RÜZGARI ESECEK

Spor 27.08.2020 - 01:31, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2812+ kez okundu.
 

ORDU’DA TRİATLON RÜZGARI ESECEK

Geçtiğimiz hafta Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Hilmi Güler ile Türkiye Triatlon Federasyonu Genel Koordinatörü Serkan Şimşek arasında imzalanan protokolle resmiyet kazanan yarışlarda Ordu’nun tüm güzellikleri Dünya’ya tanıtılacak.

Ordu Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Triatlon Federasyonu arasında imzalanan iş birliği protokolü ile Ordu’da yapılacak olan “30 Ağustos Triatlon Yarışları” için hazırlıklar tamamlandı. 150-200 ARASI SPORCU KATILACAK Üç branşın bir arada yapıldığı Triatlon sporunun Ordu ilinde ve ülke genelinde geniş kitlelere ulaşmasını ve sporcuların ulusal ve uluslararası başarılarının artmasını sağlamak amacıyla gerçekleştirilecek yarışa, ülke genelinden 150-200 arası sporcu katılacak. 9.00 İLE 14.00 ARASINDA DÜZENLENECEK Yüzme ile başlayacak, bisiklet ile devam edecek ve atletizm ile sona erecek organizasyon, 30 Ağustos Pazar günü saat 9.00 ile 14.00 arasında Altınordu ilçesi Akyazı Sahil Mevkii’nde düzenlenecek.  Yarış sonucunda katılımcılara kupa ve madalya takdimi yapılacak.​    HABER MERKEZİ      
Geçtiğimiz hafta Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Hilmi Güler ile Türkiye Triatlon Federasyonu Genel Koordinatörü Serkan Şimşek arasında imzalanan protokolle resmiyet kazanan yarışlarda Ordu’nun tüm güzellikleri Dünya’ya tanıtılacak.

Ordu Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Triatlon Federasyonu arasında imzalanan iş birliği protokolü ile Ordu’da yapılacak olan “30 Ağustos Triatlon Yarışları” için hazırlıklar tamamlandı.

150-200 ARASI SPORCU KATILACAK

Üç branşın bir arada yapıldığı Triatlon sporunun Ordu ilinde ve ülke genelinde geniş kitlelere ulaşmasını ve sporcuların ulusal ve uluslararası başarılarının artmasını sağlamak amacıyla gerçekleştirilecek yarışa, ülke genelinden 150-200 arası sporcu katılacak.

9.00 İLE 14.00 ARASINDA DÜZENLENECEK

Yüzme ile başlayacak, bisiklet ile devam edecek ve atletizm ile sona erecek organizasyon, 30 Ağustos Pazar günü saat 9.00 ile 14.00 arasında Altınordu ilçesi Akyazı Sahil Mevkii’nde düzenlenecek. 

Yarış sonucunda katılımcılara kupa ve madalya takdimi yapılacak.​   

HABER MERKEZİ

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.