ORDU’DA GAZİLER GÜNÜ TÖRENLE KUTLANDI

20.09.2021 - 00:00, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4479+ kez okundu.
 

ORDU’DA GAZİLER GÜNÜ TÖRENLE KUTLANDI

19 Eylül Gaziler Günü Programı nedeniyle Atatürk Anıtı'nda tören düzenlendi.

19 Eylül Gaziler Günü Programı nedeniyle Atatürk Anıtı'nda tören düzenlendi. Gerçekleştirilen törene Ordu Valisi Tuncay Sonel, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Celal Tezcan, diğer protokol mensupları, daire müdürleri, askerî erkan ve gaziler katıldı. Tören Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, kahraman gazilerimizin ve aziz şehitlerimizin manevi huzurunda saygı duruşu ve istiklal marşı okunarak göndere bayrak çekilmesi ile başladı. Ardından sırasıyla Ordu Valiliği, Ordu Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Muharip Gaziler Derneği, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği, Polis Şehitleri ve Malul Gazileri Yardımlaşma Derneği tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunuldu. Ordu Valisi Tuncay Sonel ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ordu Şubesi Başkanı Mehmet Ali Gümüşkaya tarafından günün anlam ve önemine binaen yapılan konuşmaların ardından tören son buldu.
19 Eylül Gaziler Günü Programı nedeniyle Atatürk Anıtı'nda tören düzenlendi.

19 Eylül Gaziler Günü Programı nedeniyle Atatürk Anıtı'nda tören düzenlendi.

Gerçekleştirilen törene Ordu Valisi Tuncay Sonel, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Celal Tezcan, diğer protokol mensupları, daire müdürleri, askerî erkan ve gaziler katıldı.

Tören Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, kahraman gazilerimizin ve aziz şehitlerimizin manevi huzurunda saygı duruşu ve istiklal marşı okunarak göndere bayrak çekilmesi ile başladı. Ardından sırasıyla Ordu Valiliği, Ordu Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Muharip Gaziler Derneği, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği, Polis Şehitleri ve Malul Gazileri Yardımlaşma Derneği tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunuldu.

Ordu Valisi Tuncay Sonel ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ordu Şubesi Başkanı Mehmet Ali Gümüşkaya tarafından günün anlam ve önemine binaen yapılan konuşmaların ardından tören son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.