ORDU ARTIK BİR CAZİBE MERKEZİ

Gündem 15.05.2018 - 10:42, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3108+ kez okundu.
 

ORDU ARTIK BİR CAZİBE MERKEZİ

Ordu Büyükşehir Belediyesinin dış cephe iyileştirme çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesinin dış cephe iyileştirme çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor. Başkan Enver Yılmaz, sürdürülen çalışmalarda önemli bir mesafe katettiklerini söyleyerek, “Hayata geçirdiğimiz projelerle birlikte Ordu’muz, Karadeniz’de kentsel dönüşümü en fazla hisseden iller arasına girdi. İlimizi bölgemizde cazibe merkezi olacak modern bir kent hâline getiriyoruz” dedi. ORDU ÖRNEK BİR KENT OLUYOR Altınordu ilçesinde ikinci etap olarak isimlendirilen Rus Pazarı kavşağı ile Kumbaşı Liman mevkiine kadar olan Karadeniz sahil yolu güzergâhında yolun sağında ve solundaki binaları kapsayan projede çalışmalar tamamlandı. Başkan Yılmaz, “2. etapta 6.5 km uzunluğundaki güzergâhta toplam 225 binanın dış cephesini yeniledik. Bina cephelerindeki reklam tabelalarını ve önlerindeki totem tabelaları kaldırarak göz zevkini bozan görüntüye son verdik. Yayalaştırma çalışmalarını sürdürdüğümüz Süleyman Felek Caddemizde 135 binanın cephe iyileştirmesini tamamlayarak projemizde %80 seviyesine geldik. Gerçekleştirdiğimiz projelerle birlikte Ordu ilimiz, Karadeniz’de kentsel dönüşümü en fazla hisseden iller arasına girdi. İlimizi bölgemizde cazibe merkezi olacak modern bir kent hâline getiriyoruz” diye konuştu. FATSA’DA %95, ÜNYE’DE %70 TAMAMLANDI Ünye ve Fatsa ilçelerinde de uygulamaya konulan dış cephe iyileştirme projelerinin büyük bir hızla devam ettiğini ifade eden Başkan Enver Yılmaz, “Fatsa ilçemizde 168 binanın 139’unda, Ünye ilçemizde ise 180 binanın 113’ünde cephe iyileştirme çalışmalarımız tamamlandı. Bu kapsamda, dış cephelerin mantolama ve boyaması, süsleme olarak dikmeleri, kat silmeleri, zemin kat iş yerlerinde alüminyum kompozit kaplamaları, doğrama ve merkezi sistem anten dönüşümü yapılıyor” şeklinde konuştu
Ordu Büyükşehir Belediyesinin dış cephe iyileştirme çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesinin dış cephe iyileştirme çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor. Başkan Enver Yılmaz, sürdürülen çalışmalarda önemli bir mesafe katettiklerini söyleyerek, “Hayata geçirdiğimiz projelerle birlikte Ordu’muz, Karadeniz’de kentsel dönüşümü en fazla hisseden iller arasına girdi. İlimizi bölgemizde cazibe merkezi olacak modern bir kent hâline getiriyoruz” dedi.

ORDU ÖRNEK BİR KENT OLUYOR

Altınordu ilçesinde ikinci etap olarak isimlendirilen Rus Pazarı kavşağı ile Kumbaşı Liman mevkiine kadar olan Karadeniz sahil yolu güzergâhında yolun sağında ve solundaki binaları kapsayan projede çalışmalar tamamlandı. Başkan Yılmaz, “2. etapta 6.5 km uzunluğundaki güzergâhta toplam 225 binanın dış cephesini yeniledik. Bina cephelerindeki reklam tabelalarını ve önlerindeki totem tabelaları kaldırarak göz zevkini bozan görüntüye son verdik. Yayalaştırma çalışmalarını sürdürdüğümüz Süleyman Felek Caddemizde 135 binanın cephe iyileştirmesini tamamlayarak projemizde %80 seviyesine geldik. Gerçekleştirdiğimiz projelerle birlikte Ordu ilimiz, Karadeniz’de kentsel dönüşümü en fazla hisseden iller arasına girdi. İlimizi bölgemizde cazibe merkezi olacak modern bir kent hâline getiriyoruz” diye konuştu.

FATSA’DA %95, ÜNYE’DE %70 TAMAMLANDI

Ünye ve Fatsa ilçelerinde de uygulamaya konulan dış cephe iyileştirme projelerinin büyük bir hızla devam ettiğini ifade eden Başkan Enver Yılmaz, “Fatsa ilçemizde 168 binanın 139’unda, Ünye ilçemizde ise 180 binanın 113’ünde cephe iyileştirme çalışmalarımız tamamlandı. Bu kapsamda, dış cephelerin mantolama ve boyaması, süsleme olarak dikmeleri, kat silmeleri, zemin kat iş yerlerinde alüminyum kompozit kaplamaları, doğrama ve merkezi sistem anten dönüşümü yapılıyor” şeklinde konuştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.