OLİMPİYAT ŞAMPİYONU METE ORDU’DA

Spor 25.08.2021 - 00:46, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3002+ kez okundu.
 

OLİMPİYAT ŞAMPİYONU METE ORDU’DA

Olimpiyat Şampiyonu Mete Gazoz ilk ziyaretini Ordu’ya yapacak.

2021 Minikler Açık Hava Türkiye Şampiyonası Zafer Kupası yarışması 26-29 Ağustos 2021 tarihleri arasında Ordu’da yapılacak. Geleceğin Yıldız adaylarının seçileceği şampiyonaya 500 sporcunun katılması bekleniyor. Olimpiyat Şampiyonu Mete Gazoz ilk ziyaretini Ordu’ya yapacak. Olimpiyat Oyunlarında tarih yazan Olimpiyat Şampiyonu Efsane Okçu Mete Gazoz, Milli Gururumuz Yasemin Ecem Alagöz ve Milli Takım Teknik Direktörü Yusuf Göktuğ Ergin ile birlikte gelecek. 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda final maçında Milli Okçu Mete Gazoz, İtalyan Mauro Nespoli'yi yenerek olimpiyat şampiyonu oldu ve ülkemize Okçuluk branşındaki ilk Altın madalyayı getirdi. Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, Ordu 19 Eylül Stadyumunda gerçekleşecek olan şampiyonada Türkiye'nin yıldız adayı okçularının mücadele edeceğini söyledi. Okçuluk sporunun, son yıllarda büyük ivme kaydettiğini ve Türkiye’den çıkan şampiyonların sayısının arttığını ifade eden Genç, “Özellikle 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunlarında Mete Gazoz’la alınan altın madalya ile artık Türk Okçuluğu altın çağını yaşayacak. Bu başarıda emeği geçenlere ve başarı yolculuğunu yöneten, Türkiye Şampiyonasını ilimizde yapma kararı alan Türkiye Okçuluk Federasyonu Başkanımız hemşehrimiz Sayın Abdullah Topaloğlu'na teşekkür ediyorum. Bizlerde ilimizde okçuluk faaliyetlerine hız kesmeden devam edeceğiz, okçuluk dalında daha büyük organizasyonlara hız kesmeden devam edeceğiz. Türkiye’nin yıldız adayı Okçularımıza Valiliğimizin, Büyükşehir Belediyemizin ve Altınordu Belediyemizin destekleri ile en iyi şekilde ev sahipliği yapacağız.  
Olimpiyat Şampiyonu Mete Gazoz ilk ziyaretini Ordu’ya yapacak.

2021 Minikler Açık Hava Türkiye Şampiyonası Zafer Kupası yarışması 26-29 Ağustos 2021 tarihleri arasında Ordu’da yapılacak. Geleceğin Yıldız adaylarının seçileceği şampiyonaya 500 sporcunun katılması bekleniyor.

Olimpiyat Şampiyonu Mete Gazoz ilk ziyaretini Ordu’ya yapacak.

Olimpiyat Oyunlarında tarih yazan Olimpiyat Şampiyonu Efsane Okçu Mete Gazoz, Milli Gururumuz Yasemin Ecem Alagöz ve Milli Takım Teknik Direktörü Yusuf Göktuğ Ergin ile birlikte gelecek. 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda final maçında Milli Okçu Mete Gazoz, İtalyan Mauro Nespoli'yi yenerek olimpiyat şampiyonu oldu ve ülkemize Okçuluk branşındaki ilk Altın madalyayı getirdi.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, Ordu 19 Eylül Stadyumunda gerçekleşecek olan şampiyonada Türkiye'nin yıldız adayı okçularının mücadele edeceğini söyledi. Okçuluk sporunun, son yıllarda büyük ivme kaydettiğini ve Türkiye’den çıkan şampiyonların sayısının arttığını ifade eden Genç, “Özellikle 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunlarında Mete Gazoz’la alınan altın madalya ile artık Türk Okçuluğu altın çağını yaşayacak. Bu başarıda emeği geçenlere ve başarı yolculuğunu yöneten, Türkiye Şampiyonasını ilimizde yapma kararı alan Türkiye Okçuluk Federasyonu Başkanımız hemşehrimiz Sayın Abdullah Topaloğlu'na teşekkür ediyorum. Bizlerde ilimizde okçuluk faaliyetlerine hız kesmeden devam edeceğiz, okçuluk dalında daha büyük organizasyonlara hız kesmeden devam edeceğiz. Türkiye’nin yıldız adayı Okçularımıza Valiliğimizin, Büyükşehir Belediyemizin ve Altınordu Belediyemizin destekleri ile en iyi şekilde ev sahipliği yapacağız.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.