OKULSPORLARI BİSİKLET RÜZGARI ESTİ

Spor 22.04.2022 - 21:36, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3106+ kez okundu.
 

OKULSPORLARI BİSİKLET RÜZGARI ESTİ

Sakin Şehir Perşembe İlçesinde gerçekleştirilen ve bugün tamamlanan bisiklet müsabakalarında dereceye giren takımlar ve sporcular ödüllerini aldı.

Ordu'da okullar arası bisiklet yarışları tamamlandı. Sakin Şehir Perşembe İlçesinde gerçekleştirilen ve bugün tamamlanan bisiklet müsabakalarında dereceye giren takımlar ve sporcular ödüllerini aldı. Okul Sporları faaliyet programında bulunan ve Ordu Perşembe- Hoynat Adası Arasındaki güzergahta düzenlenen bisiklet müsabakaları sona erdi. Dereceye giren sporcular ve okullar ödüllendirildi. Küçükler, Yıldızlar, Gençler B ve Gençler A kategorilerde 105 sporcunun kıyasıya mücadele ettiği bisiklet yarışları birbirinden renkli görüntülere sahne oldu. Bisiklet yarışmasının sonucunda başarı elde eden sporculara ve takımlara ödülleri; Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Okul Müdürleri, Öğretmenler ve Bisiklet İl Temsilcisi tarafından takdim edildi. Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, İlimizde tüm branşlarda olduğu gibi bisiklet dalında da önemli sporcular yetişmeye başladı.  Kızlarda Türkiye üçüncüsü, Erkeklerde Türkiye beşincisi olan ve Türkiye’de kendi yaş kategorilerinde İlk 50 sporcu içerisinde olan sporcularımız mevcut. Bugünde Okulsporları Bisiklet İl birinciliği yarışlarını küçükler, yıldızlar, gençler a ve gençler b olmak üzere 4 kategoride 105 sporcu katıldı. Dereceye giren sporcularımızı ve okullarımızı tebrik ediyor, Türkiye Birinciliği yarışlarında başarılar diliyorum.”dedi.  HABER MERKEZİ
Sakin Şehir Perşembe İlçesinde gerçekleştirilen ve bugün tamamlanan bisiklet müsabakalarında dereceye giren takımlar ve sporcular ödüllerini aldı.

Ordu'da okullar arası bisiklet yarışları tamamlandı. Sakin Şehir Perşembe İlçesinde gerçekleştirilen ve bugün tamamlanan bisiklet müsabakalarında dereceye giren takımlar ve sporcular ödüllerini aldı.
Okul Sporları faaliyet programında bulunan ve Ordu Perşembe- Hoynat Adası Arasındaki güzergahta düzenlenen bisiklet müsabakaları sona erdi. Dereceye giren sporcular ve okullar ödüllendirildi. Küçükler, Yıldızlar, Gençler B ve Gençler A kategorilerde 105 sporcunun kıyasıya mücadele ettiği bisiklet yarışları birbirinden renkli görüntülere sahne oldu.
Bisiklet yarışmasının sonucunda başarı elde eden sporculara ve takımlara ödülleri; Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Okul Müdürleri, Öğretmenler ve Bisiklet İl Temsilcisi tarafından takdim edildi.
Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, İlimizde tüm branşlarda olduğu gibi bisiklet dalında da önemli sporcular yetişmeye başladı. 
Kızlarda Türkiye üçüncüsü, Erkeklerde Türkiye beşincisi olan ve Türkiye’de kendi yaş kategorilerinde İlk 50 sporcu içerisinde olan sporcularımız mevcut. Bugünde Okulsporları Bisiklet İl birinciliği yarışlarını küçükler, yıldızlar, gençler a ve gençler b olmak üzere 4 kategoride 105 sporcu katıldı. Dereceye giren sporcularımızı ve okullarımızı tebrik ediyor, Türkiye Birinciliği yarışlarında başarılar diliyorum.”dedi.
 HABER MERKEZİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.