OKULLARA SPOR SALONU PROJESİ DEVAM EDİYOR

Spor 07.05.2021 - 15:57, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3900+ kez okundu.
 

OKULLARA SPOR SALONU PROJESİ DEVAM EDİYOR

Ordu’da Okul Mahalle Antrenman Spor Salonu yapımı devam ediyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı desteği ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü atölye ekibi tarafından, Ünye ilçesinde bulunan 6 devlet okuluna 7 adet Okul Mahalle Antrenman Spor Salonu yapıldı. İl Müdürlüğü atölye ekibi ramazan ayında da boş durmadı. Faaliyete geçen  okul mahalle antrenman salonları şu şekilde; 2-Adet Taekwondo Spor Salonu 1-Adet Güreş Spor Salonu 1-Adet Boks Spor Salonu 1-Adet Judo Spor Salonu 1 Adet Masa Tenisi Salonu 1-Adet Dart Spor Salonu Konu ile ilgili açıklama yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç “Okullardaki öğrencilerimizin ve mahalledeki gençlerimizin sporla daha yakından iç içe olmaları adına Millî Eğitim Bakanlığımıza ait okullarımızın müsait olan alanlarına spor salonu yapmaya devam ediyoruz. Ulaşım anlamında imkânı olmayan birçok gencimiz için bu imkanları en iyi şekilde sunmaya çalışıyoruz. Ramazan ayı içerisinde 7 adet antrenman salonunu okullardaki öğrencilerimizin ve mahalledeki gençlerimizin hizmetine sunuldu. Desteklerinden dolayı Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na Valimiz Sayın Tuncay Sonel’e destekleri için gençlerimiz adına teşekkür ederim.” Dedi.                      
Ordu’da Okul Mahalle Antrenman Spor Salonu yapımı devam ediyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı desteği ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü atölye ekibi tarafından, Ünye ilçesinde bulunan 6 devlet okuluna 7 adet Okul Mahalle Antrenman Spor Salonu yapıldı.

İl Müdürlüğü atölye ekibi ramazan ayında da boş durmadı. Faaliyete geçen  okul mahalle antrenman salonları şu şekilde;

2-Adet Taekwondo Spor Salonu

1-Adet Güreş Spor Salonu

1-Adet Boks Spor Salonu

1-Adet Judo Spor Salonu

1 Adet Masa Tenisi Salonu

1-Adet Dart Spor Salonu

Konu ile ilgili açıklama yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç “Okullardaki öğrencilerimizin ve mahalledeki gençlerimizin sporla daha yakından iç içe olmaları adına Millî Eğitim Bakanlığımıza ait okullarımızın müsait olan alanlarına spor salonu yapmaya devam ediyoruz. Ulaşım anlamında imkânı olmayan birçok gencimiz için bu imkanları en iyi şekilde sunmaya çalışıyoruz. Ramazan ayı içerisinde 7 adet antrenman salonunu okullardaki öğrencilerimizin ve mahalledeki gençlerimizin hizmetine sunuldu. Desteklerinden dolayı Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na Valimiz Sayın Tuncay Sonel’e destekleri için gençlerimiz adına teşekkür ederim.” Dedi.    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.