OKUL MÜDÜRLERİ TOPLANTISI YAPILDI

Eğitim 20.06.2021 - 18:38, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3418+ kez okundu.
 

OKUL MÜDÜRLERİ TOPLANTISI YAPILDI

Altınordu Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek başkanlığında okul-kurum müdürleriyle telafi eğitimi ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Altınordu Milli Eğitim Müdürü  Onur Bekyürek başkanlığında okul-kurum müdürleriyle telafi eğitimi ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.  Atatürk Kültür Merkezinde yapılan toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Onur Bekyürek, Şube Müdürlerimiz Abdulkadir Polat, Demiray Getmez, Hürrem Tanrıverdi, İhsan Aras, Sezayi Okutan, Yüksel Çetin ve okul kurum müdürleri katıldı. Sosyal mesafe, maske ve hijyen koşullarına dikkat edilerek gerçekleştirilen toplantı İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek'in açılış konuşması ile başladı. Müdürümüz açılış konuşmasında: "Zor şartlar altında bir eğitim öğretim yılını daha tamamlamış bulunmaktayız. Şartlarımızın zor olması bizleri yıldırmadı aksine eğitim çalışanlarımızın özverili ve gayretli çalışmaları sayesinde güzel çalışmalara imza attık. Okullarımızda yapılan güzel çalışmalardan dolayı başta siz müdürlerimiz olmak üzere tüm öğretmenlerimize ve çalışanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Şimdi ise yeni bir döneme 'telafi eğitimine' başlıyoruz. İnanıyorum ki telafi eğitiminde de çok güzel işler yapacağız." dedi. Müdürümüzün açılış konuşmasından sonra şube müdürlerimiz alanları ile ilgili bilgi sunumu yaptılar, telafi eğitime ile ilgili bilgilendirme yapıldı ve okul/kurum yöneticilerinin soruları cevaplandırıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Onur Bekyürek'in iyi dilek ve temennileriyle toplantı sona erdi.
Altınordu Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek başkanlığında okul-kurum müdürleriyle telafi eğitimi ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Altınordu Milli Eğitim Müdürü  Onur Bekyürek başkanlığında okul-kurum müdürleriyle telafi eğitimi ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı. 
Atatürk Kültür Merkezinde yapılan toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Onur Bekyürek, Şube Müdürlerimiz Abdulkadir Polat, Demiray Getmez, Hürrem Tanrıverdi, İhsan Aras, Sezayi Okutan, Yüksel Çetin ve okul kurum müdürleri katıldı.
Sosyal mesafe, maske ve hijyen koşullarına dikkat edilerek gerçekleştirilen toplantı İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek'in açılış konuşması ile başladı. Müdürümüz açılış konuşmasında: "Zor şartlar altında bir eğitim öğretim yılını daha tamamlamış bulunmaktayız. Şartlarımızın zor olması bizleri yıldırmadı aksine eğitim çalışanlarımızın özverili ve gayretli çalışmaları sayesinde güzel çalışmalara imza attık. Okullarımızda yapılan güzel çalışmalardan dolayı başta siz müdürlerimiz olmak üzere tüm öğretmenlerimize ve çalışanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Şimdi ise yeni bir döneme 'telafi eğitimine' başlıyoruz. İnanıyorum ki telafi eğitiminde de çok güzel işler yapacağız." dedi. Müdürümüzün açılış konuşmasından sonra şube müdürlerimiz alanları ile ilgili bilgi sunumu yaptılar, telafi eğitime ile ilgili bilgilendirme yapıldı ve okul/kurum yöneticilerinin soruları cevaplandırıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Onur Bekyürek'in iyi dilek ve temennileriyle toplantı sona erdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.