OHTAMIŞ MAHALLESİ DERNEĞİ KURULDU

Gündem 17.06.2019 - 12:33, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3046+ kez okundu.
 

OHTAMIŞ MAHALLESİ DERNEĞİ KURULDU

Ohtamış mahallesinin sorunlarını ve mutluluklarını paylaşmak adına kurucu başkan Abdülaziz Özen önderliğinde Ordu İli Ulubey İlçesi Ohtamış Mahallesi Derneği Altınordu ilçesinde kuruldu.

Ohtamış mahallesinin sorunlarını ve mutluluklarını paylaşmak adına kurucu başkan Abdülaziz Özen önderliğinde Ordu İli Ulubey İlçesi Ohtamış Mahallesi Derneği Altınordu ilçesinde kuruldu. Derneğin başkanlığına seçilen Abdülaziz Özen, Kuruluş amacı konusunda açıklama yaparak, “Derneğimizin amacı mahalle içinde bulunan tarihsel, doğal, kültürel, ekonomik değerlerin araştırılması, korunması, geliştirilmesi, yaşatılması, tanıtılması için çalışmalar yapmak, bu doğrultuda devletin verdiği teşvikleri değerlendirerek hibe programları doğrultusunda kültür ve turizme yönelik projeler üretmektir” dedi. İlk etapta yüze yakın üye ile yola çıktıklarını belirten başkan Özen sözlerine şöyle devam etti. “Ohtamış mahallesinin sıkıntılarını ve mutluluklarını paylaşmak, insanca bir yaşam kurmalarına yardımcı olmak, demokrasi ve insan hakları konularında duyarlılıklarını sağlamak, gençlerine sahip çıkıp bir arada tutmak, mahalle sakinlerinin eğitimi için kurslar organize etmek, sosyal ve ekonomik alanlarda yardımcı olmaktır. Üye sayımızın her geçen gün artacağına inanıyorum. Kuruluşunu gerçekleştirdiğimiz derneğimize Ohtamış mahallesine kayıtlı her kesimden destek bekliyoruz. Özellikle dernek tüzüğümüzde yer alan üyelik maddesinde evlenip mahallemizden ayrılan kızlarımız, onların çocukları ve eniştelerimizi de derneğimize üye kabulünde bulunuyoruz.  Evlenip mahallemizden ayrılan kızlarımız veraset ilamında nasıl hak sahibi ise, mahallemizin yönetiminde de söz sahibidirler. Derneğimize üyelik için ulaşabildiklerimiz ile gerekli istişareler yaparak yola çıktık. İnşallah hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyorum. Dernek binamız Altınordu Belediyesi 1. Kat (Cami Katındadır). Derneğimiz memleketimize hayırlı olsun.” dedi Ohtamış mahallesi derneği yönetim kurulu Abdülaziz Özen başkanlığında, Gönül Akbal Ünver, Derviş Onur Küpçük, Cemile Düzgün, Ramazan Küpçük, Ercan Eker, Barış Özen,  Sevim Kahraman, Ferda Ergül, Ali Duran Şeker, Ali Osman Sarı, Ümmet Sayan, Mithat Sarı’dan oluşturuldu.
Ohtamış mahallesinin sorunlarını ve mutluluklarını paylaşmak adına kurucu başkan Abdülaziz Özen önderliğinde Ordu İli Ulubey İlçesi Ohtamış Mahallesi Derneği Altınordu ilçesinde kuruldu.

Ohtamış mahallesinin sorunlarını ve mutluluklarını paylaşmak adına kurucu başkan Abdülaziz Özen önderliğinde Ordu İli Ulubey İlçesi Ohtamış Mahallesi Derneği Altınordu ilçesinde kuruldu.
Derneğin başkanlığına seçilen Abdülaziz Özen, Kuruluş amacı konusunda açıklama yaparak, “Derneğimizin amacı mahalle içinde bulunan tarihsel, doğal, kültürel, ekonomik değerlerin araştırılması, korunması, geliştirilmesi, yaşatılması, tanıtılması için çalışmalar yapmak, bu doğrultuda devletin verdiği teşvikleri değerlendirerek hibe programları doğrultusunda kültür ve turizme yönelik projeler üretmektir” dedi.
İlk etapta yüze yakın üye ile yola çıktıklarını belirten başkan Özen sözlerine şöyle devam etti. “Ohtamış mahallesinin sıkıntılarını ve mutluluklarını paylaşmak, insanca bir yaşam kurmalarına yardımcı olmak, demokrasi ve insan hakları konularında duyarlılıklarını sağlamak, gençlerine sahip çıkıp bir arada tutmak, mahalle sakinlerinin eğitimi için kurslar organize etmek, sosyal ve ekonomik alanlarda yardımcı olmaktır.
Üye sayımızın her geçen gün artacağına inanıyorum. Kuruluşunu gerçekleştirdiğimiz derneğimize Ohtamış mahallesine kayıtlı her kesimden destek bekliyoruz. Özellikle dernek tüzüğümüzde yer alan üyelik maddesinde evlenip mahallemizden ayrılan kızlarımız, onların çocukları ve eniştelerimizi de derneğimize üye kabulünde bulunuyoruz.  Evlenip mahallemizden ayrılan kızlarımız veraset ilamında nasıl hak sahibi ise, mahallemizin yönetiminde de söz sahibidirler.
Derneğimize üyelik için ulaşabildiklerimiz ile gerekli istişareler yaparak yola çıktık. İnşallah hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyorum. Dernek binamız Altınordu Belediyesi 1. Kat (Cami Katındadır). Derneğimiz memleketimize hayırlı olsun.” dedi
Ohtamış mahallesi derneği yönetim kurulu Abdülaziz Özen başkanlığında, Gönül Akbal Ünver, Derviş Onur Küpçük, Cemile Düzgün, Ramazan Küpçük, Ercan Eker, Barış Özen,  Sevim Kahraman, Ferda Ergül, Ali Duran Şeker, Ali Osman Sarı, Ümmet Sayan, Mithat Sarı’dan oluşturuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.