“ÖĞRETMENLERİN KADRAJINDAN ORDU”

Gündem 28.04.2022 - 03:33, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4281+ kez okundu.
 

“ÖĞRETMENLERİN KADRAJINDAN ORDU”

Vali Tuncay Sonel, İl Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen ve Ordu’nun tarihi yapıları, doğal güzellikleri, şelaleleri, yaylaları ve kültürel öğelerine yer verildiği “Öğretmenlerimizin Kadrajından Ordu” sergisinin açılış programına katıldı.

Vali Tuncay Sonel, İl Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen ve Ordu’nun tarihi yapıları, doğal güzellikleri, şelaleleri, yaylaları ve kültürel öğelerine yer verildiği “Öğretmenlerimizin Kadrajından Ordu” sergisinin açılış programına katıldı. Ordu Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen sergiye Vali Tuncay Sonel’in yanı sıra Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Altınordu Kaymakamı Erkan Karahan, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Altınordu Belediye Başkan Yardımcısı İsa Hitaloğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.  19 ilçeden öğretmenlerin katılımıyla düzenlenen ve aralarında “National Geographic ve Atlas” dergilerinde fotoğrafları yayınlanan öğretmenlerin de yer aldığı 30 öğretmenin 57 adet fotoğrafını tek tek inceleyen Vali Tuncay Sonel, sergiye katılım gösteren öğretmenlere teşekkür etti. “Okullarımızda eğitim öğretimin yanı sıra hem öğrenci hem de öğretmenlerimiz için sosyal ve kültürel faaliyetlerin düzenlenmesi çok önemli” diyen Vali Sonel, sergide fotoğrafları yer alan öğretmenlerden eserler hakkında bilgi aldı.  İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, serginin Ordu’nun tarihi, kültürel ve doğal zenginliklerinin tanıtımına katkı sağlamak, sanatsal ve kültürel faaliyetlere katılımları artırmak amacıyla düzenlendiğini belirterek, öğrenci ve öğretmenlerin daha sağlıklı ve verimli bir eğitim öğretim süreci geçirmeleri için sosyal ve kültürel çeşitli çalışmalar yapıldığını ifade etti. Vargeloğlu, “Sanatsal, sosyal ve kültürel faaliyetlerimizi daha da zenginleştirerek 10 Mayıs’ta ‘Türk Halk Müziği Konseri’, 14 Haziran’da ‘Türk Sanat Müziği Konseri’, 17 Mayıs’ta ezan bülbüllerimize yönelik düzenlenecek olan ‘Genç Bilaller Ezanı Güzel Okuma Yarışması Türkiye Finali’, 24-26 Mayıs tarihlerinde Tayfun Gürsoy Parkı’nda ‘Resim, Heykel ve Ebru Sergisi’, öğretmenlerimizden oluşan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Programında sahne alacak olan Halk Oyunları Ekibimiz, 1-7 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek olan ‘Hayat Boyu Öğrenme Şenliklerimiz’ ve TEDx Ordu çalışmalarımızla Eğitim Kenti Ordu’muzda biraraya gelmeye devam edeceğiz” diyerek, açılışı gerçekleştirilen “Öğretmenlerimizin Kadrajından Ordu” sergisinin 26-29 Nisan tarihleri arasında ziyaret edilebileceğini, aynı zamanda İl Milli Eğitim Müdürlüğünün resmi internet sitesinden de ulaşılabileceğini hatırlattı.
Vali Tuncay Sonel, İl Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen ve Ordu’nun tarihi yapıları, doğal güzellikleri, şelaleleri, yaylaları ve kültürel öğelerine yer verildiği “Öğretmenlerimizin Kadrajından Ordu” sergisinin açılış programına katıldı.
Vali Tuncay Sonel, İl Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen ve Ordu’nun tarihi yapıları, doğal güzellikleri, şelaleleri, yaylaları ve kültürel öğelerine yer verildiği “Öğretmenlerimizin Kadrajından Ordu” sergisinin açılış programına katıldı.
Ordu Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen sergiye Vali Tuncay Sonel’in yanı sıra Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Altınordu Kaymakamı Erkan Karahan, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Altınordu Belediye Başkan Yardımcısı İsa Hitaloğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. 
19 ilçeden öğretmenlerin katılımıyla düzenlenen ve aralarında “National Geographic ve Atlas” dergilerinde fotoğrafları yayınlanan öğretmenlerin de yer aldığı 30 öğretmenin 57 adet fotoğrafını tek tek inceleyen Vali Tuncay Sonel, sergiye katılım gösteren öğretmenlere teşekkür etti.
“Okullarımızda eğitim öğretimin yanı sıra hem öğrenci hem de öğretmenlerimiz için sosyal ve kültürel faaliyetlerin düzenlenmesi çok önemli” diyen Vali Sonel, sergide fotoğrafları yer alan öğretmenlerden eserler hakkında bilgi aldı. 
İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, serginin Ordu’nun tarihi, kültürel ve doğal zenginliklerinin tanıtımına katkı sağlamak, sanatsal ve kültürel faaliyetlere katılımları artırmak amacıyla düzenlendiğini belirterek, öğrenci ve öğretmenlerin daha sağlıklı ve verimli bir eğitim öğretim süreci geçirmeleri için sosyal ve kültürel çeşitli çalışmalar yapıldığını ifade etti.
Vargeloğlu, “Sanatsal, sosyal ve kültürel faaliyetlerimizi daha da zenginleştirerek 10 Mayıs’ta ‘Türk Halk Müziği Konseri’, 14 Haziran’da ‘Türk Sanat Müziği Konseri’, 17 Mayıs’ta ezan bülbüllerimize yönelik düzenlenecek olan ‘Genç Bilaller Ezanı Güzel Okuma Yarışması Türkiye Finali’, 24-26 Mayıs tarihlerinde Tayfun Gürsoy Parkı’nda ‘Resim, Heykel ve Ebru Sergisi’, öğretmenlerimizden oluşan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Programında sahne alacak olan Halk Oyunları Ekibimiz, 1-7 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek olan ‘Hayat Boyu Öğrenme Şenliklerimiz’ ve TEDx Ordu çalışmalarımızla Eğitim Kenti Ordu’muzda biraraya gelmeye devam edeceğiz” diyerek, açılışı gerçekleştirilen “Öğretmenlerimizin Kadrajından Ordu” sergisinin 26-29 Nisan tarihleri arasında ziyaret edilebileceğini, aynı zamanda İl Milli Eğitim Müdürlüğünün resmi internet sitesinden de ulaşılabileceğini hatırlattı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.