ODÜ BOKS TAKIMI 2 MADALYA İLE DÖNDÜ

Spor 08.05.2015 - 21:05, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3724+ kez okundu.
 

ODÜ BOKS TAKIMI 2 MADALYA İLE DÖNDÜ

Ordu Üniversitesi Boks Takımı 26-30 Nisan 2015 tarihleri arasında Kars ilinde yapılan "Üniversitelerarası Türkiye Boks Şampiyonası"ndan 2 bronz madalya ile döndü.

Türkiye Boks Federasyonu ve Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen ve 48 Üniversiteden 171 sporcunun katılım gösterdiği Türkiye Üniversiteler Arası Büyükler Boks Şampiyonası'nda Üniversitemizi temsil eden öğrenciler Türkiye Üçüncüsü olarak başarılı bir sonuç elde ettiler. Beş gün süren müsabakalarda Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Elektrik Bölümü öğrencisi Ziya Bayram 52 kiloda, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Makine Bölümü öğrencisi Ahmet Gürkan Saka ise 49 kiloda rakipleriyle karşılaşarak Bronz madalya almaya hak kazandı.Kars Kafkas Üniversitesi'nde gerçekleşen müsabakalara 6 aylık bir antrenman sürecinin ardından ringe çıktıklarını belirten Ordu Üniversitesi Boks Antrenörü İbrahim Gündoğdu, ilk defa bu büyüklükte bir müsabakaya katıldıklarını belirtti. Buna rağmen sporcuların iyi bir performans göstererek gelecek vaat ettiğini ve Türkiye Üçüncüsü olarak müsabakadan başarıyla döndüklerini belirten Gündoğdu, ileriki yıllarda daha tecrübeli şekilde gittikleri müsabakalardan altın madalyayla dönmeyi umut ettiklerini ifade etti.
Ordu Üniversitesi Boks Takımı 26-30 Nisan 2015 tarihleri arasında Kars ilinde yapılan "Üniversitelerarası Türkiye Boks Şampiyonası"ndan 2 bronz madalya ile döndü.

Türkiye Boks Federasyonu ve Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen ve 48 Üniversiteden 171 sporcunun katılım gösterdiği Türkiye Üniversiteler Arası Büyükler Boks Şampiyonası'nda Üniversitemizi temsil eden öğrenciler Türkiye Üçüncüsü olarak başarılı bir sonuç elde ettiler.
Beş gün süren müsabakalarda Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Elektrik Bölümü öğrencisi Ziya Bayram 52 kiloda, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Makine Bölümü öğrencisi Ahmet Gürkan Saka ise 49 kiloda rakipleriyle karşılaşarak Bronz madalya almaya hak kazandı.
Kars Kafkas Üniversitesi'nde gerçekleşen müsabakalara 6 aylık bir antrenman sürecinin ardından ringe çıktıklarını belirten Ordu Üniversitesi Boks Antrenörü İbrahim Gündoğdu, ilk defa bu büyüklükte bir müsabakaya katıldıklarını belirtti. Buna rağmen sporcuların iyi bir performans göstererek gelecek vaat ettiğini ve Türkiye Üçüncüsü olarak müsabakadan başarıyla döndüklerini belirten Gündoğdu, ileriki yıllarda daha tecrübeli şekilde gittikleri müsabakalardan altın madalyayla dönmeyi umut ettiklerini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.