ODÜ’DEN SEMİNER!

Gündem 29.11.2021 - 01:11, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2415+ kez okundu.
 

ODÜ’DEN SEMİNER!

Ordu Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Yönetim Oyunları İyi Yönetim İlkeleri” semineri Ceren Özdemir Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Ordu Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Yönetim Oyunları İyi Yönetim İlkeleri” semineri Ceren Özdemir Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Seminer programına Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, Ordu Vali Yardımcısı Zafer Karamehmetoğlu, Sağlık İl Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nülüfer Erbil, ODÜSEM Müdürü Doç. Dr. Taşkın Kılıç, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve davetliler katıldı. Programın açılışında gerçekleştirdiği konuşmada Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, “Sağlık Bilimleri Fakültesi Üniversitemizin ve hayatın en önemli alanlarından biridir. Bu noktada Sağlık Bilimleri Fakültemizde gerçekleştirilen çalışmalarla çok önemli işlere imza atılmaktadır. Fakültemizde Hemşirelik ve Sağlık Yönetimi bölümlerimiz var, 2022 yılında da diğer bölümleri aktif hale getireceğiz, bununla birlikte mekan problemini de çözeceğiz. Ordu Üniversitesi bin 600 personeli ve 20 bin öğrencisi ile büyük bir aile. Üniversitemizin çıtasını her geçen dönem daha ileri taşımak için elimizden gelen her türlü gayreti göstermekteyiz. Bu düşüncelerle programa katılan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi. Ordu Vali Yardımcısı Zafer Karamehmetoğlu, “Yönetimin uygulamasını yapıyoruz, teorisini de bugün Sedat hocamızdan dinleyeceğiz. Öğrenmenin sınırı yok derler, hayatın her safhasında hem yaptığımız işimizle ilgili hem sosyal hayatımızla ilgili yeni durumlarla karşı karşıyayız. Hocamıza başarılar diliyorum.” dedi. Sağlık İl Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu, “Yaklaşık 25 yıldır yöneticiyim. Sağlık bizim için zor bir alan. Sağlık bizim için zor bir alan. Her ne kadar sağlık alanında yönetici olsak da baktığınızda multidisipliner yaklaşım gerektiren zor bir yapı. İçinde her şey var; inan var, hasta var, normal var, patalojik var ve insanların en sıkıştığı anlarda müracaat ettikleri bir alan. Hekimlik bizim için bir yönetimdi aslında. Sonra idareci olunca farklı bir kulvara girdik ve hepsinde ayrı deneyimler yaşadık. Hocamızı dinlerken kendime ait çıkarımlarda bulunacağıma inanıyorum.” diye konuştu. Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Sedat Bostan tarafından yönetimin temelleri, iyi yönetimin bileşenleri, yönetici seçim kriteri, mutlu yönetmenin yolu, bakış açısı ve iş yaptırmanın yöntemi konularını kapsayan “Yönetim Oyunları İyi Yönetim İlkeleri” semineri gerçekleştirildi.  
Ordu Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Yönetim Oyunları İyi Yönetim İlkeleri” semineri Ceren Özdemir Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.
Ordu Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Yönetim Oyunları İyi Yönetim İlkeleri” semineri Ceren Özdemir Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.
Seminer programına Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, Ordu Vali Yardımcısı Zafer Karamehmetoğlu, Sağlık İl Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nülüfer Erbil, ODÜSEM Müdürü Doç. Dr. Taşkın Kılıç, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve davetliler katıldı.
Programın açılışında gerçekleştirdiği konuşmada Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, “Sağlık Bilimleri Fakültesi Üniversitemizin ve hayatın en önemli alanlarından biridir. Bu noktada Sağlık Bilimleri Fakültemizde gerçekleştirilen çalışmalarla çok önemli işlere imza atılmaktadır. Fakültemizde Hemşirelik ve Sağlık Yönetimi bölümlerimiz var, 2022 yılında da diğer bölümleri aktif hale getireceğiz, bununla birlikte mekan problemini de çözeceğiz. Ordu Üniversitesi bin 600 personeli ve 20 bin öğrencisi ile büyük bir aile. Üniversitemizin çıtasını her geçen dönem daha ileri taşımak için elimizden gelen her türlü gayreti göstermekteyiz. Bu düşüncelerle programa katılan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.
Ordu Vali Yardımcısı Zafer Karamehmetoğlu, “Yönetimin uygulamasını yapıyoruz, teorisini de bugün Sedat hocamızdan dinleyeceğiz. Öğrenmenin sınırı yok derler, hayatın her safhasında hem yaptığımız işimizle ilgili hem sosyal hayatımızla ilgili yeni durumlarla karşı karşıyayız. Hocamıza başarılar diliyorum.” dedi.
Sağlık İl Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu, “Yaklaşık 25 yıldır yöneticiyim. Sağlık bizim için zor bir alan. Sağlık bizim için zor bir alan. Her ne kadar sağlık alanında yönetici olsak da baktığınızda multidisipliner yaklaşım gerektiren zor bir yapı. İçinde her şey var; inan var, hasta var, normal var, patalojik var ve insanların en sıkıştığı anlarda müracaat ettikleri bir alan. Hekimlik bizim için bir yönetimdi aslında. Sonra idareci olunca farklı bir kulvara girdik ve hepsinde ayrı deneyimler yaşadık. Hocamızı dinlerken kendime ait çıkarımlarda bulunacağıma inanıyorum.” diye konuştu.
Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Sedat Bostan tarafından yönetimin temelleri, iyi yönetimin bileşenleri, yönetici seçim kriteri, mutlu yönetmenin yolu, bakış açısı ve iş yaptırmanın yöntemi konularını kapsayan “Yönetim Oyunları İyi Yönetim İlkeleri” semineri gerçekleştirildi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.