ODÜ’DEN ÖFKE YÖNETİMİ VE STRES EĞİTİMİ…

Gündem 15.07.2021 - 12:08, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4138+ kez okundu.
 

ODÜ’DEN ÖFKE YÖNETİMİ VE STRES EĞİTİMİ…

Ordu Üniversitesinden Emniyet Mensuplarına “Etkili İletişim Teknikleri ve Öfke Yönetimi” Eğitimi Verildi

Ordu Üniversitesinden Emniyet Mensuplarına “Etkili İletişim Teknikleri ve Öfke Yönetimi” Eğitimi Verildi Ordu Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ve Ordu İl Emniyet Müdürlüğü arasında gerçekleştirilen eğitim iş birliği kapsamında Ordu ve ilçelerinde görev yapan 900 civarındaki emniyet mensubuna “Etkili İletişim Teknikleri ve Öfke Yönetimi” eğitimi verildi. Ordu Üniversitesi Cumhuriyet ve Ünye Yerleşkeleri’nde dört oturum şeklinde gerçekleştirilen eğitim programında emniyet mensupları, görevlerini yaparken vatandaşla ilişki esnasında kullanacakları etkili iletişim teknikleri ve öfke yönetimi konusunda bilgilendirildi. Cumhuriyet Yerleşkesinde gerçekleştirilen programa katılan Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, Ordu Üniversitesinin bütün eğitim olanakları ile emniyet mensuplarının her zaman yanında ve destekçisi olduğunu belirterek kendilerine mesleki yaşamlarında başarılar diledi. Emniyet mensuplarına verilen eğitim programında yaptığı sunumda Doç. Dr. Taşkın Kılıç empati, etkili dinleme, etkili beden dili kullanımı ve üslup konularında; Öğr. Gör. Dr. Zafer Özkan ise öfkenin nedenleri ve öfke yönetimi konularında dinleyicileri bilgilendirdi. Fatsa Kaymakamlığı Personeline” Stres Yönetimi” Eğitimi Ordu Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ile Fatsa Kaymakamlığı arasında gerçekleştirilen eğitim iş birliği kapsamında ise Ordu Üniversitesi Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı öğretim üyesi Psikiyatr Dr. Deniz Deniz Özturan tarafından Fatsa Kaymakamlığı personellerine “Stres Yönetimi ve Motivasyon” eğitimi verildi. Eğitim kapsamında is hayatındaki stres faktörleri, stresle baş etme yöntemleri ve çalışanların motive olabilecekleri teknikler ele alındı.  
Ordu Üniversitesinden Emniyet Mensuplarına “Etkili İletişim Teknikleri ve Öfke Yönetimi” Eğitimi Verildi

Ordu Üniversitesinden Emniyet Mensuplarına “Etkili İletişim Teknikleri ve Öfke Yönetimi” Eğitimi Verildi
Ordu Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ve Ordu İl Emniyet Müdürlüğü arasında gerçekleştirilen eğitim iş birliği kapsamında Ordu ve ilçelerinde görev yapan 900 civarındaki emniyet mensubuna “Etkili İletişim Teknikleri ve Öfke Yönetimi” eğitimi verildi.
Ordu Üniversitesi Cumhuriyet ve Ünye Yerleşkeleri’nde dört oturum şeklinde gerçekleştirilen eğitim programında emniyet mensupları, görevlerini yaparken vatandaşla ilişki esnasında kullanacakları etkili iletişim teknikleri ve öfke yönetimi konusunda bilgilendirildi.
Cumhuriyet Yerleşkesinde gerçekleştirilen programa katılan Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, Ordu Üniversitesinin bütün eğitim olanakları ile emniyet mensuplarının her zaman yanında ve destekçisi olduğunu belirterek kendilerine mesleki yaşamlarında başarılar diledi.
Emniyet mensuplarına verilen eğitim programında yaptığı sunumda Doç. Dr. Taşkın Kılıç empati, etkili dinleme, etkili beden dili kullanımı ve üslup konularında; Öğr. Gör. Dr. Zafer Özkan ise öfkenin nedenleri ve öfke yönetimi konularında dinleyicileri bilgilendirdi.
Fatsa Kaymakamlığı Personeline” Stres Yönetimi” Eğitimi
Ordu Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ile Fatsa Kaymakamlığı arasında gerçekleştirilen eğitim iş birliği kapsamında ise Ordu Üniversitesi Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı öğretim üyesi Psikiyatr Dr. Deniz Deniz Özturan tarafından Fatsa Kaymakamlığı personellerine “Stres Yönetimi ve Motivasyon” eğitimi verildi. Eğitim kapsamında is hayatındaki stres faktörleri, stresle baş etme yöntemleri ve çalışanların motive olabilecekleri teknikler ele alındı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.