ODÜ'DE UZAKTAN EĞİTİM

Eğitim 24.03.2020 - 07:57, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3629+ kez okundu.
 

ODÜ'DE UZAKTAN EĞİTİM

Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan Türkiye genelinde YÖK Başkanlığının almış olduğu karar doğrultusunda Üniversitemizde 30 Mart Pazartesi günü uzaktan eğitim yöntemi ile eğitim öğretim faaliyetlerine başlanacaktır.

Ordu Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. Ali Akdoğan Türkiye genelinde YÖK Başkanlığının almış olduğu karar doğrultusunda Üniversitemizde 30 Mart Pazartesi günü uzaktan eğitim yöntemi ile eğitim öğretim faaliyetlerine başlanacaktır. Üniversitemizde eğitimin aksamaması amacıyla hızlı bir şekilde gerekli alt yapı, donanım ve bilişim sistemleri ile ilgili hazırlıklar tamamlanmış, eğitim öğretim süreçlerinin mümkün olduğunca kesintiye uğramadan sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi ve öğrencilerimizin mağduriyet yaşamaması için Senatomuz tarafından eğitim ve öğretimin uzaktan eğitim yöntemi ile sürdürülmesine karar verilmiştir. Sürecin başarı ile yürütülmesi, yalnızca teknik alt yapı ile değil; idari ve akademik kadromuz ile siz kıymetli öğrencilerimizin her zamanki özveri ve gayretleriyle mümkün olacaktır. Uzaktan eğitim süreci ile ilgili gelişmeleri Üniversitemiz ve birimlerimizin web sayfaları ile Üniversitemizin kurumsal sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz.    
Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan Türkiye genelinde YÖK Başkanlığının almış olduğu karar doğrultusunda Üniversitemizde 30 Mart Pazartesi günü uzaktan eğitim yöntemi ile eğitim öğretim faaliyetlerine başlanacaktır.

Ordu Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. Ali Akdoğan Türkiye genelinde YÖK Başkanlığının almış olduğu karar doğrultusunda Üniversitemizde 30 Mart Pazartesi günü uzaktan eğitim yöntemi ile eğitim öğretim faaliyetlerine başlanacaktır.

Üniversitemizde eğitimin aksamaması amacıyla hızlı bir şekilde gerekli alt yapı, donanım ve bilişim sistemleri ile ilgili hazırlıklar tamamlanmış, eğitim öğretim süreçlerinin mümkün olduğunca kesintiye uğramadan sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi ve öğrencilerimizin mağduriyet yaşamaması için Senatomuz tarafından eğitim ve öğretimin uzaktan eğitim yöntemi ile sürdürülmesine karar verilmiştir.

Sürecin başarı ile yürütülmesi, yalnızca teknik alt yapı ile değil; idari ve akademik kadromuz ile siz kıymetli öğrencilerimizin her zamanki özveri ve gayretleriyle mümkün olacaktır.

Uzaktan eğitim süreci ile ilgili gelişmeleri Üniversitemiz ve birimlerimizin web sayfaları ile Üniversitemizin kurumsal sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz.

   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.