ÖDEMELER 27 OCAK'TA

Ekonomi 24.01.2022 - 17:04, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2999+ kez okundu.
 

ÖDEMELER 27 OCAK'TA

Emekli, dul, yetim, vazife malulü ve malul aylığı alanlar 1 Ocak 2022 tarihinden geçerli olmak üzere aylıklarında oluşan fark tutarları 27 Ocak'ta ödenecek.

Emekli, dul, yetim, vazife malulü ve malul aylığı alanlar 1 Ocak 2022 tarihinden geçerli olmak üzere aylıklarında oluşan fark tutarları 27 Ocak'ta ödenecek. Ödemeler, kayıtlı olunan bankadan veya PTT şubelerinden alınabilecek. Memur maaşlarına uygulanacak olan toplu sözleşme ile birlikte yapılan zam yüzde 7,5'e yükseltilirken, yüzde 5 olan memur ve memur emeklisi maaşları için arada oluşan 2,5 puanlık fark ödemesi yapılacak.  Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, harp ve vazife malullerinin 2021 yılı ek ödemeleri ile emekli sandığı kapsamındaki emekli, malul, vazife malulü, dul ve yetim aylığı alanların 2022 yılı Ocak ayı zam farklarının ödenmesi ile ilgili açıklamada bulundu. Bakanlığın yaptığı açıklamaya göre, 1 Ocak 2022 tarihinden geçerli olmak üzere  emekli, malul, vazife malulü, dul ve yetim aylığı alanların aylık maaşlarında oluşan 2,5 puanlık fark tutarları 27 Ocak'ta ödenecek.  
Emekli, dul, yetim, vazife malulü ve malul aylığı alanlar 1 Ocak 2022 tarihinden geçerli olmak üzere aylıklarında oluşan fark tutarları 27 Ocak'ta ödenecek.

Emekli, dul, yetim, vazife malulü ve malul aylığı alanlar 1 Ocak 2022 tarihinden geçerli olmak üzere aylıklarında oluşan fark tutarları 27 Ocak'ta ödenecek. Ödemeler, kayıtlı olunan bankadan veya PTT şubelerinden alınabilecek.

Memur maaşlarına uygulanacak olan toplu sözleşme ile birlikte yapılan zam yüzde 7,5'e yükseltilirken, yüzde 5 olan memur ve memur emeklisi maaşları için arada oluşan 2,5 puanlık fark ödemesi yapılacak. 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, harp ve vazife malullerinin 2021 yılı ek ödemeleri ile emekli sandığı kapsamındaki emekli, malul, vazife malulü, dul ve yetim aylığı alanların 2022 yılı Ocak ayı zam farklarının ödenmesi ile ilgili açıklamada bulundu.

Bakanlığın yaptığı açıklamaya göre, 1 Ocak 2022 tarihinden geçerli olmak üzere  emekli, malul, vazife malulü, dul ve yetim aylığı alanların aylık maaşlarında oluşan 2,5 puanlık fark tutarları 27 Ocak'ta ödenecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.