OBBKT ORDU’NUN MARKASIDIR

Sanat 27.03.2017 - 21:35, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3073+ kez okundu.
 

OBBKT ORDU’NUN MARKASIDIR

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “2014-2017 tiyatro sezonları içerisinde Altınordu dâhil tüm ilçelerimizde sahnelediğimiz 376 oyunumuz ile yaklaşık 60 bin seyircimizle buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

“27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü” münasebetiyle bir mesaj yayınlayan Başkan Enver Yılmaz, tiyatronun toplum kültürünün bir parçası olduğuna vurgu yaparak şunları söyledi:   Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatromuz (OBBKT), Orduluların desteğiyle ilimiz ve ilçelerimizde, yurt içi ve yurt dışında tiyatro sanatını başarıyla yaygınlaştırmaya, kentimiz ve insanımızın aynası olmaya devam ediyor. İnsanları eğiten ve eğlendiren tiyatro, düşündürücü yönüyle de önemli bir sahne sanatıdır. İnsanların birlikte güldüğü ve ağladığı anlara ev sahipliği yapan tiyatro salonları, insanca duyguların da öğrenildiği mekânlardır.   OBBKT, 1964’ten yani 53 yıldan bu yana Ordu ilimizin kültürel, sosyal ve sanatsal yönüne ışık tutan önemli bir markadır. Geçmişte olduğu gibi bugün de şehrimizin kültür sanat yönünden etkili bir kent olmasına özveriyle katkı sağlamayı sürdüren OBBKT’nin her yıl artan oyun ve seyirci sayısı memnuniyet vericidir. 2014-2017 tiyatro sezonları içerisinde Altınordu dâhil tüm ilçelerimizde sahnelediğimiz 376 oyunumuz ile yaklaşık 60 bin seyircimizle buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.   Seyircilerimizin desteğiyle daha büyük başarılara imza atmak adına geleceğe emin adımlarla ve umutla yürüyen tiyatromuzun sahneye koyduğu gerek yetişkin gerekse çocuk oyunlarımıza ilimiz genelinde yoğun bir ilgi gösteriliyor. Sizlerin takdirine sunduğumuz oyunlarımızın insanımızı her an dinamik tutan temposu, farklı kurgusu, müzikleri ve diğer tüm sürprizleriyle keyifle izleniyor olması, bizleri daha büyük ve ilgi çekecek projeleri hayata geçirmeye yönlendiriyor.   Sahnenin tozunu yutan oyuncularla o tozu hisseden izleyenleri aynı atmosferde yaşatan, kimi zaman üzeri kapalı kimi zaman ise tüm gerçekçi yanıyla ağlatırken güldüren ve her seferinde düşündüren tiyatro sanatı, şüphesiz ki bizi bize anlatan sanat dallarının en önemlilerinden, emek ve çaba sarf edilenlerindendir.   Başta tiyatro sanatına emek verip hayatta olmayan ve sesleri bu kubbede hoş bir sadâ olarak kalan herkesi rahmetle anıyor ve tüm sanatseverlere tiyatro dolu günler diliyorum.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “2014-2017 tiyatro sezonları içerisinde Altınordu dâhil tüm ilçelerimizde sahnelediğimiz 376 oyunumuz ile yaklaşık 60 bin seyircimizle buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

“27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü” münasebetiyle bir mesaj yayınlayan Başkan Enver Yılmaz, tiyatronun toplum kültürünün bir parçası olduğuna vurgu yaparak şunları söyledi:

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatromuz (OBBKT), Orduluların desteğiyle ilimiz ve ilçelerimizde, yurt içi ve yurt dışında tiyatro sanatını başarıyla yaygınlaştırmaya, kentimiz ve insanımızın aynası olmaya devam ediyor. İnsanları eğiten ve eğlendiren tiyatro, düşündürücü yönüyle de önemli bir sahne sanatıdır. İnsanların birlikte güldüğü ve ağladığı anlara ev sahipliği yapan tiyatro salonları, insanca duyguların da öğrenildiği mekânlardır.

 

OBBKT, 1964’ten yani 53 yıldan bu yana Ordu ilimizin kültürel, sosyal ve sanatsal yönüne ışık tutan önemli bir markadır. Geçmişte olduğu gibi bugün de şehrimizin kültür sanat yönünden etkili bir kent olmasına özveriyle katkı sağlamayı sürdüren OBBKT’nin her yıl artan oyun ve seyirci sayısı memnuniyet vericidir. 2014-2017 tiyatro sezonları içerisinde Altınordu dâhil tüm ilçelerimizde sahnelediğimiz 376 oyunumuz ile yaklaşık 60 bin seyircimizle buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

 

Seyircilerimizin desteğiyle daha büyük başarılara imza atmak adına geleceğe emin adımlarla ve umutla yürüyen tiyatromuzun sahneye koyduğu gerek yetişkin gerekse çocuk oyunlarımıza ilimiz genelinde yoğun bir ilgi gösteriliyor. Sizlerin takdirine sunduğumuz oyunlarımızın insanımızı her an dinamik tutan temposu, farklı kurgusu, müzikleri ve diğer tüm sürprizleriyle keyifle izleniyor olması, bizleri daha büyük ve ilgi çekecek projeleri hayata geçirmeye yönlendiriyor.

 

Sahnenin tozunu yutan oyuncularla o tozu hisseden izleyenleri aynı atmosferde yaşatan, kimi zaman üzeri kapalı kimi zaman ise tüm gerçekçi yanıyla ağlatırken güldüren ve her seferinde düşündüren tiyatro sanatı, şüphesiz ki bizi bize anlatan sanat dallarının en önemlilerinden, emek ve çaba sarf edilenlerindendir.

 

Başta tiyatro sanatına emek verip hayatta olmayan ve sesleri bu kubbede hoş bir sadâ olarak kalan herkesi rahmetle anıyor ve tüm sanatseverlere tiyatro dolu günler diliyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.