OBBKT’Yİ YAŞATANLAR BU BELGESELDE

Gündem 29.11.2021 - 01:24, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1629+ kez okundu.
 

OBBKT’Yİ YAŞATANLAR BU BELGESELDE

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kültür Sanat Kasım Ayı Etkinlikleri kapsamında hazırladıkları “OBB Karadeniz Tiyatrosu Belgeseli” ile tiyatro emektarlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kültür Sanat Kasım Ayı Etkinlikleri kapsamında hazırladıkları “OBB Karadeniz Tiyatrosu Belgeseli” ile tiyatro emektarlarına unutulmaz bir gece yaşattı. 57 yıldır perdelerini kapatmayan Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosunun (OBBKT) Büyükşehir Belediyesince hazırlanan belgeseli, tiyatroseverlerle buluşturuldu. Tiyatronun emektarları ve yeni nesil oyuncuların bir araya getirildiği programda geçmişten günümüze OBBKT anlatıldı. Belgeselin gösterimi esnasında izleyiciler duygusal anlar yaşadı. OBBKT’YE DE PROFESYONELLİK YAKIŞIR İzledikleri belgeselin profesyonelce kendilerine sunduklarını ifade eden OBBKT Eski Genel Sanat Yönetmeni ve Oyuncu Ali Kemal Tandoğan, “Bizler OBBKT’nin emektarlarıyız. Çok güzel işler yapmışız, belgeselde de gösterdiniz. Çok profesyonelce hazırlanan bir belgesel olmuş. OBBKT’ye de profesyonellik yakışır” dedi. “BÖYLE BİR BELGESELE İHTİYACIMIZ VARDI” Böyle bir belgesele ihtiyacı olduklarını söyleyen OBBKT Oyuncusu Hakan Altan, “Ordu kültürünün amiral gemisi olan OBBKT’nin belgeselini izlemekten ciddi anlamda mutlu olduk. Böyle güzel bir belgesele ihtiyacımız vardı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. “BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN ORDU’YA SANAT ANLAMINDA KATKISI ÇOK” OBBKT’nin en genç oyuncularından biri olan Ömer Temiz, Ordu Büyükşehir Belediyesinin Ordu’ya sanat anlamında büyük katkıları olduğunu söyledi. Oyuncu Temiz, “OBBKT’nin en genç oyuncularından biriyim. Dr. Mehmet Hilmi Güler’e çok teşekkür ediyorum. Bizi böyle bir gece de büyüklerimiz ile buluşturdu. Büyükşehir Belediyemizin Ordu’ya sanat anlamında büyük katkıları var. Güzel şeyler yapılıyor. Bizde bunların bir parçası olduğumuz için çok mutluyuz. Büyükşehir Belediye Başkanımızın da dediği gibi sanat Ordulular için çok kıymetli” şeklinde konuştu.  
Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kültür Sanat Kasım Ayı Etkinlikleri kapsamında hazırladıkları “OBB Karadeniz Tiyatrosu Belgeseli” ile tiyatro emektarlarına unutulmaz bir gece yaşattı.
Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kültür Sanat Kasım Ayı Etkinlikleri kapsamında hazırladıkları “OBB Karadeniz Tiyatrosu Belgeseli” ile tiyatro emektarlarına unutulmaz bir gece yaşattı.
57 yıldır perdelerini kapatmayan Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosunun (OBBKT) Büyükşehir Belediyesince hazırlanan belgeseli, tiyatroseverlerle buluşturuldu. Tiyatronun emektarları ve yeni nesil oyuncuların bir araya getirildiği programda geçmişten günümüze OBBKT anlatıldı. Belgeselin gösterimi esnasında izleyiciler duygusal anlar yaşadı.
OBBKT’YE DE PROFESYONELLİK YAKIŞIR
İzledikleri belgeselin profesyonelce kendilerine sunduklarını ifade eden OBBKT Eski Genel Sanat Yönetmeni ve Oyuncu Ali Kemal Tandoğan, “Bizler OBBKT’nin emektarlarıyız. Çok güzel işler yapmışız, belgeselde de gösterdiniz. Çok profesyonelce hazırlanan bir belgesel olmuş. OBBKT’ye de profesyonellik yakışır” dedi.
“BÖYLE BİR BELGESELE İHTİYACIMIZ VARDI”
Böyle bir belgesele ihtiyacı olduklarını söyleyen OBBKT Oyuncusu Hakan Altan, “Ordu kültürünün amiral gemisi olan OBBKT’nin belgeselini izlemekten ciddi anlamda mutlu olduk. Böyle güzel bir belgesele ihtiyacımız vardı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.
“BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN ORDU’YA SANAT ANLAMINDA KATKISI ÇOK”
OBBKT’nin en genç oyuncularından biri olan Ömer Temiz, Ordu Büyükşehir Belediyesinin Ordu’ya sanat anlamında büyük katkıları olduğunu söyledi. Oyuncu Temiz, “OBBKT’nin en genç oyuncularından biriyim. Dr. Mehmet Hilmi Güler’e çok teşekkür ediyorum. Bizi böyle bir gece de büyüklerimiz ile buluşturdu. Büyükşehir Belediyemizin Ordu’ya sanat anlamında büyük katkıları var. Güzel şeyler yapılıyor. Bizde bunların bir parçası olduğumuz için çok mutluyuz. Büyükşehir Belediye Başkanımızın da dediği gibi sanat Ordulular için çok kıymetli” şeklinde konuştu.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.