NARKOTİK EKİPLERİ GÖZ AÇTIRMIYOR

Asayiş 09.02.2022 - 01:25, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4190+ kez okundu.
 

NARKOTİK EKİPLERİ GÖZ AÇTIRMIYOR

İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik ekiplerinin uyuşturucuya ve bunlarla ilişkili şahıslara karşı mücadelesi aralıksız sürüyor.

İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik ekiplerinin uyuşturucuya ve bunlarla ilişkili şahıslara karşı mücadelesi aralıksız sürüyor. Yer alan bilgilerde, “31/01/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (3) şüpheli şahsın üzerlerinde, eşyalarında ve araçta yapılan aramada (1) gr. Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır. 01/02/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüpheli (4) şahsın yakalanmasına yönelik olarak (4) ayrı ikamette arama yapılmış, aramalarda (21) gr. Metamfetamin maddesi ile (3) adet Ecstasy hap ele geçirilmiş olup; yakalanarak gözaltına alınan (4) şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde ticaretinden ve uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır. Adli mercilere sevk edilen (4) şüpheli şahıs tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir.  02/02/2022 tarihinde Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince bir şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.  04/02/2022 tarihinde Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince şüphe üzerine durdurulan bir araç içerisinde yapılan aramada (6) gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; haklarında uyuşturucu madde ticaretinden ve uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılan (3) şüpheli şahıstan (2)’ si sevk edildikleri adli mercilerce tutuklanmışlardır.” denildi.      
İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik ekiplerinin uyuşturucuya ve bunlarla ilişkili şahıslara karşı mücadelesi aralıksız sürüyor.

İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik ekiplerinin uyuşturucuya ve bunlarla ilişkili şahıslara karşı mücadelesi aralıksız sürüyor.

Yer alan bilgilerde, “31/01/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (3) şüpheli şahsın üzerlerinde, eşyalarında ve araçta yapılan aramada (1) gr. Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.

01/02/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüpheli (4) şahsın yakalanmasına yönelik olarak (4) ayrı ikamette arama yapılmış, aramalarda (21) gr. Metamfetamin maddesi ile (3) adet Ecstasy hap ele geçirilmiş olup; yakalanarak gözaltına alınan (4) şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde ticaretinden ve uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır. Adli mercilere sevk edilen (4) şüpheli şahıs tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir. 

02/02/2022 tarihinde Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince bir şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır. 

04/02/2022 tarihinde Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince şüphe üzerine durdurulan bir araç içerisinde yapılan aramada (6) gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; haklarında uyuşturucu madde ticaretinden ve uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılan (3) şüpheli şahıstan (2)’ si sevk edildikleri adli mercilerce tutuklanmışlardır.” denildi.    

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.