MUHAMMED KARAVUŞ’DAN MÜDÜR GENÇ’E ZİYARET

Spor 07.09.2021 - 16:03, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3514+ kez okundu.
 

MUHAMMED KARAVUŞ’DAN MÜDÜR GENÇ’E ZİYARET

Rusya’nın Ufa kentinde düzenlenen Dünya Gençler Güreş Şampiyonasında Serbest Stilde Dünya İkincisi Olan Muhammed Karavuş ve Güreş Antrenörü Nuri Akgül Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret etti.

 Rusya’nın Ufa kentinde düzenlenen Dünya Gençler Güreş Şampiyonasında Serbest Stilde Dünya İkincisi Olan Muhammed Karavuş  ve Güreş Antrenörü Nuri Akgül Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret etti. Rusya'nın Ufa kentinde başlayan Dünya Gençler Güreş Şampiyonasında Serbest Stilde 57 kg Muhammed KARAVUŞ ilk turda Yunanlı Yannis Martidis (11-0) sayı tuşuyla çeyrek finalde de Kırgız rakibi Abdymalik Karachov'u (10-0) sayı tuşu ile yenerek  yükseldiği yarı finalde  Ermeni rakibi Avrupa 2.si Manvel Khndzrtsyan'i (8-4) yenerek Altın Madalya için finale yükselmişti. Güreşçimiz finalde evsahibi Rus rakibi Ramazan Bagavudinov ile karşılaştı. İlk devre Güreşçimiz çok üstündü ve (9-4) öndeydi  Ancak son anlarda karşılıklı puanlarla maç (11-11) sona erdi. Rus güreşçi yüksek teknik ve son puan avantajıyla Dünya Şampiyonu olurken Muhammed KARAVUŞ Gümüş madalyada kaldı. Başarısından dolayı milli sporcuyu tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, "Ata sporu güreşte göğsümüzü kabartan Muhammed kardeşimiz, başarısıyla gençlerimize örnek olacak. Bundan sonra da şampiyonluklarının devam edeceğine inanıyor, başarılarla dolu bir kariyer diliyorum. Aynı azim ve istekle çalışmalarına devam ederek Olimpiyatlarda da aynı başarıyı yakalayacağına inanıyorum." ifadelerini kullandı.    
Rusya’nın Ufa kentinde düzenlenen Dünya Gençler Güreş Şampiyonasında Serbest Stilde Dünya İkincisi Olan Muhammed Karavuş ve Güreş Antrenörü Nuri Akgül Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret etti.

 Rusya’nın Ufa kentinde düzenlenen Dünya Gençler Güreş Şampiyonasında Serbest Stilde Dünya İkincisi Olan Muhammed Karavuş  ve Güreş Antrenörü Nuri Akgül Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret etti.
Rusya'nın Ufa kentinde başlayan Dünya Gençler Güreş Şampiyonasında Serbest Stilde 57 kg Muhammed KARAVUŞ ilk turda Yunanlı Yannis Martidis (11-0) sayı tuşuyla çeyrek finalde de Kırgız rakibi Abdymalik Karachov'u (10-0) sayı tuşu ile yenerek  yükseldiği yarı finalde  Ermeni rakibi Avrupa 2.si Manvel Khndzrtsyan'i (8-4) yenerek Altın Madalya için finale yükselmişti. Güreşçimiz finalde evsahibi Rus rakibi Ramazan Bagavudinov ile karşılaştı. İlk devre Güreşçimiz çok üstündü ve (9-4) öndeydi  Ancak son anlarda karşılıklı puanlarla maç (11-11) sona erdi. Rus güreşçi yüksek teknik ve son puan avantajıyla Dünya Şampiyonu olurken Muhammed KARAVUŞ Gümüş madalyada kaldı.
Başarısından dolayı milli sporcuyu tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, "Ata sporu güreşte göğsümüzü kabartan Muhammed kardeşimiz, başarısıyla gençlerimize örnek olacak. Bundan sonra da şampiyonluklarının devam edeceğine inanıyor, başarılarla dolu bir kariyer diliyorum. Aynı azim ve istekle çalışmalarına devam ederek Olimpiyatlarda da aynı başarıyı yakalayacağına inanıyorum." ifadelerini kullandı.
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.