MÜDÜR VARGELOĞLU, PROJELERİ YERİNDE GÖRDÜ

Eğitim 27.12.2020 - 23:42, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1771+ kez okundu.
 

MÜDÜR VARGELOĞLU, PROJELERİ YERİNDE GÖRDÜ

Fatsa ilçesinde Mobil Oyun Geliştirme Ekibi kuruldu. Kurulan ekip uzaktan eğitime katkı sağlamak amacı ile farkındalık yaratan eğitim içeriği geliştiriyor.

Fatsa ilçesinde  Mobil Oyun Geliştirme Ekibi kuruldu.  Kurulan ekip uzaktan eğitime katkı sağlamak amacı ile farkındalık yaratan eğitim içeriği geliştiriyor.   İlk uygulama olarak Covid-19 Virüsüne karşı öğrencilerin daha bilinçli olmaları için animasyon ve mobil uygulama hazırladılar. "Fatsa Kodluyor Projesi" kapsamında pandemi nedeni ile kodlama atölyelerini kullanamayan yetenekli öğrencilerimiz için kodlama setlerinden oluşan, kodlama çantaları oluşturuldu.  İlk etapta 10 öğrenciye dağıtılması planlanan setlerle online olarak robotik kodlama eğitimleri verilecek. Kodlama çantasının içerisinde başlangıç seviyesinden ileri düzey kodlama yapabilme seviyesine ulasılmasini sağlayacak olan bilgisayarda kodlama için Tosbaa Oyunu , STem Uygulamaları yapması için Makey Set ve ileri düzey robotik kodlama yapacağı BBC ( bit micro işlemci) bulunuyor.  
Fatsa ilçesinde Mobil Oyun Geliştirme Ekibi kuruldu. Kurulan ekip uzaktan eğitime katkı sağlamak amacı ile farkındalık yaratan eğitim içeriği geliştiriyor.

Fatsa ilçesinde  Mobil Oyun Geliştirme Ekibi kuruldu.  Kurulan ekip uzaktan eğitime katkı sağlamak amacı ile farkındalık yaratan eğitim içeriği geliştiriyor. 
 İlk uygulama olarak Covid-19 Virüsüne karşı öğrencilerin daha bilinçli olmaları için animasyon ve mobil uygulama hazırladılar.
"Fatsa Kodluyor Projesi" kapsamında pandemi nedeni ile kodlama atölyelerini kullanamayan yetenekli öğrencilerimiz için kodlama setlerinden oluşan, kodlama çantaları oluşturuldu. 
İlk etapta 10 öğrenciye dağıtılması planlanan setlerle online olarak robotik kodlama eğitimleri verilecek.
Kodlama çantasının içerisinde başlangıç seviyesinden ileri düzey kodlama yapabilme seviyesine ulasılmasini sağlayacak olan bilgisayarda kodlama için Tosbaa Oyunu , STem Uygulamaları yapması için Makey Set ve ileri düzey robotik kodlama yapacağı BBC ( bit micro işlemci) bulunuyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.