Minikler Okullu Oldular

Eğitim 12.09.2013 - 19:19, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4261+ kez okundu.
 

Minikler Okullu Oldular

Kayıt yaşı karmaşası içinde; eğitim öğretim sezonu başladı. Birinci sınıflar dersbaşı yaptılar...

Kayıt yaşı karmaşası içinde; eğitim öğretim sezonu başladı. Birinci sınıflar dersbaşı yaptılar. Okul dönüşümleri nedeniyle, bir yandan derslikler hazırlanıyor diğer yandan minik öğrenciler; okullarına ve öğretmenlerine alışmaya çalışıyorlar. İlimizde okul dönüşümleri, belirgin bir sorun yaşanmadan tamamlandı. Kimi okullar ilkokul kimileri de ortaokul oldular. Öğretmenler ve öğrenciler yeni okullarına taşındılar. Dönüşümü tamamlanamayan az sayıda okulun da, gelecek yıl için planlamaları yapıldı. Bakanlığın kayıt yaşıyla ilgili düzenlemesi karşılık buldu. 60-66 aylık öğrenci sayısında; büyük bir düşüş yaşandı. Eğitimciler bu durumdan oldukça memnunlar. Küçük öğrencilerin sınıflarda uyum sorunu ve öğrenme güçlüğü yaşadıklarını belirtiyorlar. Pazartesi gününden itibaren de tüm okullarda eğitim öğretime başlanacak. Ordu Manşet olarak tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize; başarılar diliyoruz.
Kayıt yaşı karmaşası içinde; eğitim öğretim sezonu başladı. Birinci sınıflar dersbaşı yaptılar...

Kayıt yaşı karmaşası içinde; eğitim öğretim sezonu başladı. Birinci sınıflar dersbaşı yaptılar.

Okul dönüşümleri nedeniyle, bir yandan derslikler hazırlanıyor diğer yandan minik öğrenciler; okullarına ve öğretmenlerine alışmaya çalışıyorlar.

İlimizde okul dönüşümleri, belirgin bir sorun yaşanmadan tamamlandı. Kimi okullar ilkokul kimileri de ortaokul oldular. Öğretmenler ve öğrenciler yeni okullarına taşındılar. Dönüşümü tamamlanamayan az sayıda okulun da, gelecek yıl için planlamaları yapıldı.

Bakanlığın kayıt yaşıyla ilgili düzenlemesi karşılık buldu. 60-66 aylık öğrenci sayısında; büyük bir düşüş yaşandı.

Eğitimciler bu durumdan oldukça memnunlar. Küçük öğrencilerin sınıflarda uyum sorunu ve öğrenme güçlüğü yaşadıklarını belirtiyorlar.

Pazartesi gününden itibaren de tüm okullarda eğitim öğretime başlanacak.

Ordu Manşet olarak tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize; başarılar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.