MİNİK SPORCULARIN YÜZÜ GÜLDÜ

Spor 13.03.2015 - 18:22, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3561+ kez okundu.
 

MİNİK SPORCULARIN YÜZÜ GÜLDÜ

Akkuş Belediyesi sporun ve sporcunun destekçisi Türkiye Güreş Federasyonu'ndan Akkuş Belediyespor güreş takımına gönderilen malzemelerin dağıtımını Belediye Başkanı İsa Demirci yaptı.

Akkuş Belediyespor güreş takımının antrenmanını ziyaret eden Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci Türkiye Güreş Federasyonu'nun katkılarıyla temin edilen malzemeleri güreşçilere dağıttı. Malzeme dağıtımında Ak Parti Akkuş İlçe Başkanı Ramazan Acar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyfettin Gül, İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Nevzat Akman, Belediyespor Kulüp Başkanı Soner Efil'de hazır bulunurken Başkan Demirci burada yaptığı konuşmada, "Göreve gelmeden önce verdiğimiz sözlerden bir tanesi de sporun ve sporcunun yanında olmaktı. Göreve geldiğimizde ekibimizle ne istişare yaparak geçmiş yıllarda kurulan belediyespor kulübünü hızlı bir şekilde faaliyete geçirerek birçok branşta çalışmalar başlattık. Bu hedeflerimiz doğrultusunda spor faaliyetlerimizin bir kolunu da güreş takımımız gerçekleştiriyor, hem hocamıza hem de sporcu kardeşlerime çalışmalarında başarılar diliyorum. Güreş federasyonumuzdan sizler için malzeme talep etmiştik onlarda bizlerin isteklerini kırmayarak malzemeleri gönderdiler" diyerek katkılarından dolayı Türkiye Güreş Federasyonu'na da teşekkür etti. Başkan Demirci ayrıca, "Belediyespor olarak daha birçok başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Gençlerimizin sportif faaliyetlerinde her zaman yanlarında ve destekçisi olacağız. Gençlerimizin spora yönelmesi ve kötü alışkanlıklardan uzaklaşmaları için gayret göstereceğiz" diye konuştu.
Akkuş Belediyesi sporun ve sporcunun destekçisi Türkiye Güreş Federasyonu'ndan Akkuş Belediyespor güreş takımına gönderilen malzemelerin dağıtımını Belediye Başkanı İsa Demirci yaptı.

Akkuş Belediyespor güreş takımının antrenmanını ziyaret eden Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci Türkiye Güreş Federasyonu'nun katkılarıyla temin edilen malzemeleri güreşçilere dağıttı.

Malzeme dağıtımında Ak Parti Akkuş İlçe Başkanı Ramazan Acar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyfettin Gül, İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Nevzat Akman, Belediyespor Kulüp Başkanı Soner Efil'de hazır bulunurken Başkan Demirci burada yaptığı konuşmada, "Göreve gelmeden önce verdiğimiz sözlerden bir tanesi de sporun ve sporcunun yanında olmaktı. Göreve geldiğimizde ekibimizle ne istişare yaparak geçmiş yıllarda kurulan belediyespor kulübünü hızlı bir şekilde faaliyete geçirerek birçok branşta çalışmalar başlattık. Bu hedeflerimiz doğrultusunda spor faaliyetlerimizin bir kolunu da güreş takımımız gerçekleştiriyor, hem hocamıza hem de sporcu kardeşlerime çalışmalarında başarılar diliyorum. Güreş federasyonumuzdan sizler için malzeme talep etmiştik onlarda bizlerin isteklerini kırmayarak malzemeleri gönderdiler" diyerek katkılarından dolayı Türkiye Güreş Federasyonu'na da teşekkür etti.

Başkan Demirci ayrıca, "Belediyespor olarak daha birçok başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Gençlerimizin sportif faaliyetlerinde her zaman yanlarında ve destekçisi olacağız. Gençlerimizin spora yönelmesi ve kötü alışkanlıklardan uzaklaşmaları için gayret göstereceğiz" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.