"MESAİ GÖZETMEKSİZİN ÇALIŞACAĞIZ"

Siyaset 08.02.2014 - 20:40, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3850+ kez okundu.
 

"MESAİ GÖZETMEKSİZİN ÇALIŞACAĞIZ"

AK Parti Altınordu Belediye Başkan Adayı Engin TEKİNTAŞ, Zübeyde Hanım Caddesinde Faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti.

Seçim çalışmaları kapsamında Esnaf ziyaretlerini sürdüren AK Parti Altınordu Belediye Başkan Adayı Engin Tekintaş, Zübeyde Hanım caddesinde faaliyet gösteren Esnaflarla bir araya geldi. 7'den 70'e her kesimin ilgisi ile karşılaşan, AK Parti Altınordu Belediye Başkan Adayı  Engin Tekintaş, 30 Mart Altınordu için bir milat olacaktır, dedi Esnafların sorunlarını dinleyen Engin TEKİNTAŞ, 30 Mart tarihinden sonra Altınordu'nun AK Belediyecilik ile tanışacağını söyledi. Engin Tekintaş, sözlerine şöyle devam etti. "Şuan yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gittiğimiz her esnafımız bizlere sorunlarını anlatıyor. Bizlerde bu sorunların çözümü noktasında çalışmalar yapıyoruz. İnanıyoruz ki; Altınordu'muz  30 Mart tarihinden sonra AK Parti'nin AK Belediyesi ile tanışacak ve Esnaflarımızın bu sıkıntıları çözeceğiz.Halkın bize olan inançlarını asla boşa çıkarmayacağız,diye konuştu. Halkın göstermiş olduğu teveccühe de  teşekkür eden Tekintaş, " Vatandaşlar ile buluşmaya, sorunlarını dinlemeye ve birlikte çözüm üretmeye mesai gözetmeksizin çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
AK Parti Altınordu Belediye Başkan Adayı Engin TEKİNTAŞ, Zübeyde Hanım Caddesinde Faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti.

Seçim çalışmaları kapsamında Esnaf ziyaretlerini sürdüren AK Parti Altınordu Belediye Başkan Adayı Engin Tekintaş, Zübeyde Hanım caddesinde faaliyet gösteren Esnaflarla bir araya geldi. 7'den 70'e her kesimin ilgisi ile karşılaşan, AK Parti Altınordu Belediye Başkan Adayı  Engin Tekintaş, 30 Mart Altınordu için bir milat olacaktır, dedi

Esnafların sorunlarını dinleyen Engin TEKİNTAŞ, 30 Mart tarihinden sonra Altınordu'nun AK Belediyecilik ile tanışacağını söyledi. Engin Tekintaş, sözlerine şöyle devam etti.

"Şuan yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gittiğimiz her esnafımız bizlere sorunlarını anlatıyor. Bizlerde bu sorunların çözümü noktasında çalışmalar yapıyoruz. İnanıyoruz ki; Altınordu'muz  30 Mart tarihinden sonra AK Parti'nin AK Belediyesi ile tanışacak ve Esnaflarımızın bu sıkıntıları çözeceğiz.Halkın bize olan inançlarını asla boşa çıkarmayacağız,diye konuştu. Halkın göstermiş olduğu teveccühe de  teşekkür eden Tekintaş, " Vatandaşlar ile buluşmaya, sorunlarını dinlemeye ve birlikte çözüm üretmeye mesai gözetmeksizin çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.