MELiS SABAH KUZEY YILDIZI iLK AŞK’DA

Sanat 16.08.2020 - 23:57, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3233+ kez okundu.
 

MELiS SABAH KUZEY YILDIZI iLK AŞK’DA

Çekimleri Ordu’da gerçekleşen Show TV'nin iddialı dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın kadrosuna yeni sezon için yeni bir isim dahil oldu.

Çekimleri Ordu’da gerçekleşen Show TV'nin iddialı dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın kadrosuna yeni sezon için yeni bir isim dahil oldu. Süreç Film imzalı, Ersoy Güler'in yazıp yönettiği dizinin kadrosuna Melis Sabah katıldı. Yeni bölümlerde Aslıhan Güner'in hayat verdiği Yıldız bir restoranda işe başlayacak.   Genç oyuncu Sabah da, restoranın sahininin kızı Bahar karakterini oynayacak. tv100'ün haberine göre, dizinin ana castına ayrıca yakında bir de erkek oyuncunun katılacağı öğrenildi. Dizinin yeni bölüm çekimleri bu hafta başlıyor.  
Çekimleri Ordu’da gerçekleşen Show TV'nin iddialı dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın kadrosuna yeni sezon için yeni bir isim dahil oldu.

Çekimleri Ordu’da gerçekleşen Show TV'nin iddialı dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın kadrosuna yeni sezon için yeni bir isim dahil oldu. Süreç Film imzalı, Ersoy Güler'in yazıp yönettiği dizinin kadrosuna Melis Sabah katıldı.
Yeni bölümlerde Aslıhan Güner'in hayat verdiği Yıldız bir restoranda işe başlayacak. 
 Genç oyuncu Sabah da, restoranın sahininin kızı Bahar karakterini oynayacak. tv100'ün haberine göre, dizinin ana castına ayrıca yakında bir de erkek oyuncunun katılacağı öğrenildi. Dizinin yeni bölüm çekimleri bu hafta başlıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.