LGS BİRİNCİLERİNDEN ZİYARET

Eğitim 01.07.2022 - 12:52, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3588+ kez okundu.
 

LGS BİRİNCİLERİNDEN ZİYARET

5 Haziran 2022 Pazar günü yapılan Liselere Giriş Sınav sonuçları 30 Haziran 2022 tarihinde açıklandı.

 5 Haziran 2022 Pazar günü yapılan Liselere Giriş Sınav sonuçları 30 Haziran 2022 tarihinde açıklandı. Sınav sonuçlarına göre tüm sorulara doğru cevap verip 500 puan alarak ilimize/ilçemize Türkiye 1'inciliği getiren  Altınordu-BB Ordu Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Ömer Faruk Uğurlu, Ahmet Ege Günindi ile Özel Ordu Final Ortaokulu öğrencisi  Rahman Topçu, öğrencilerin aileleri, okul müdürleri ve basın mensuplarıyla bir araya gelen Altınordu Milli Eğitim Müdürü  Onur Bekyürek  buluşmada şunları söyledi: "Bildiğiniz üzere ortaokul son sınıf öğrencilerimizin 5 Haziran 2022 Pazar günü girdikleri Liselere Giriş Sınavı sonuçları 30.06.2022 Perşembe günü açıklandı. Hamdolsun Altınordu olarak bu sınavdan çocuklarımız yüzlerinin akıyla çıktılar. BB Ordu Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Ömer Faruk Uğurlu, Ahmet Ege Günindi ile Özel Ordu Final Ortaokulu öğrencimiz Rahman Topçu tüm sorulara doğru cevap vererek 500 puan alarak ilimize/ilçemize Türkiye 1'inciliği getirdiler. Üstelik iki 1.'incinin aynı okuldan çıkması ayrıca dikkate değer. Onların bu başarıları hepimiz gururlandırdı. Öğrencilerimizin başarısında emeği geçen  başta öğretmenlerimiz, çocuklarımızın anne babaları olmak üzere  herkese şükranlarımızı sunuyorum. Hamdolsun hem ülke olarak hem il olarak hem de Altınordu ilçemiz olarak bu sınavdan da başarıyla çıktık. Üstelik pandemi şartlarının tüm olumsuzluklarına rağmen. Okullarımızda öğrencilerimizin söz konusu bu olumsuz pandemi şartlarından etkilenmemesi için bütün tedbirler aldık. Geçmişe yönelik derslerde telafi programları, okul DKY kursları, okul rehberlik servislerindeki rehber öğretmenlerimizin başarıyı artırıcı seminer ve bire bir terapileri ,deneme sınavları...gibi birçok çalışma yapıldı. Bu vesileyle özveriyle çalışan okul yöneticilerine ve eğitim dünyamızın mimarları öğretmenlerimize ve tüm okul çalışanlarına huzurlarınızda teşekkür ederim. Hiçbir başarı tesadüf değildir. Sistemli çalışma, konu tekrarları, alın teri ,doğru yönlendirme, Öz güven ve uygun okul iklimi ve aile desteği olmazsa olmazlarımız.  Buradan değerli velilerimize şu hususu da belirtmek isterim.4 Temmuz-20 Temmuz 2022 tarihleri  arasında yapılacak lise tercihleri konusunda okullarımızda rehberlik servislerinde rehber öğretmen arkadaşlarımız öğrencilere okul tercihleri konusunda rehberlik desteği verecektir." dedi.  
5 Haziran 2022 Pazar günü yapılan Liselere Giriş Sınav sonuçları 30 Haziran 2022 tarihinde açıklandı.

 5 Haziran 2022 Pazar günü yapılan Liselere Giriş Sınav sonuçları 30 Haziran 2022 tarihinde açıklandı.
Sınav sonuçlarına göre tüm sorulara doğru cevap verip 500 puan alarak ilimize/ilçemize Türkiye 1'inciliği getiren  Altınordu-BB Ordu Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Ömer Faruk Uğurlu, Ahmet Ege Günindi ile Özel Ordu Final Ortaokulu öğrencisi  Rahman Topçu, öğrencilerin aileleri, okul müdürleri ve basın mensuplarıyla bir araya gelen Altınordu Milli Eğitim Müdürü  Onur Bekyürek  buluşmada şunları söyledi:
"Bildiğiniz üzere ortaokul son sınıf öğrencilerimizin 5 Haziran 2022 Pazar günü girdikleri Liselere Giriş Sınavı sonuçları 30.06.2022 Perşembe günü açıklandı. Hamdolsun Altınordu olarak bu sınavdan çocuklarımız yüzlerinin akıyla çıktılar.
BB Ordu Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Ömer Faruk Uğurlu, Ahmet Ege Günindi ile Özel Ordu Final Ortaokulu öğrencimiz Rahman Topçu tüm sorulara doğru cevap vererek 500 puan alarak ilimize/ilçemize Türkiye 1'inciliği getirdiler.
Üstelik iki 1.'incinin aynı okuldan çıkması ayrıca dikkate değer. Onların bu başarıları hepimiz gururlandırdı.
Öğrencilerimizin başarısında emeği geçen  başta öğretmenlerimiz, çocuklarımızın anne babaları olmak üzere  herkese şükranlarımızı sunuyorum.
Hamdolsun hem ülke olarak hem il olarak hem de Altınordu ilçemiz olarak bu sınavdan da başarıyla çıktık. Üstelik pandemi şartlarının tüm olumsuzluklarına rağmen. Okullarımızda öğrencilerimizin söz konusu bu olumsuz pandemi şartlarından etkilenmemesi için bütün tedbirler aldık. Geçmişe yönelik derslerde telafi programları, okul DKY kursları, okul rehberlik servislerindeki rehber öğretmenlerimizin başarıyı artırıcı seminer ve bire bir terapileri ,deneme sınavları...gibi birçok çalışma yapıldı.
Bu vesileyle özveriyle çalışan okul yöneticilerine ve eğitim dünyamızın mimarları öğretmenlerimize ve tüm okul çalışanlarına huzurlarınızda teşekkür ederim.
Hiçbir başarı tesadüf değildir. Sistemli çalışma, konu tekrarları, alın teri ,doğru yönlendirme, Öz güven ve uygun okul iklimi ve aile desteği olmazsa olmazlarımız. 
Buradan değerli velilerimize şu hususu da belirtmek isterim.4 Temmuz-20 Temmuz 2022 tarihleri  arasında yapılacak lise tercihleri konusunda okullarımızda rehberlik servislerinde rehber öğretmen arkadaşlarımız öğrencilere okul tercihleri konusunda rehberlik desteği verecektir." dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.