LEBİBE ERGİN KARLIBEL YURDUNDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Gündem 11.11.2020 - 21:26, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2451+ kez okundu.
 

LEBİBE ERGİN KARLIBEL YURDUNDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Lebibe-Ergin Karlıbel Kız Öğrenci Yurdu’nda bakım onarım çalışmaları devam ediyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Lebibe-Ergin Karlıbel Kız Öğrenci Yurdu’nda bakım onarım çalışmaları devam ediyor. Üç bloktan oluşan yurt müdürlüğü yaklaşık 1453 kişilik kapasitesi ile öğrencilerin barınma ihtiyacının yanı sıra sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda rekreatif faaliyetleri de yapabilecekleri alanlara sahip olan Lebibe Ergin Karlıbel Kız öğrenci yurdu  uzaktan eğitimin olduğu 2020-2021 eğitim-öğretim yılının güz döneminde çevre düzenlemesi ve dış cephe bakım onarım çalışmaları yapılıyor. "Öğrencileri güzel ortamlarda ağırlamak için gayret ediyoruz" Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa GENÇ, yurtlarda "tepeden tırnağa" hazırlık çalışmaları başlattıklarını söyledi. Yurtlarda temizlik, bakım ve onarım çalışmaları kapsamında başlattıkları hummalı çalışmaların sürdüğünü belirten GENÇ, yurtta odaların içi ve dışı ile bahçe bölümlerinde çalışmaların tamamlanma aşamasında olduğunu bildirdi. Yurtlara geldiklerinde öğrencileri nezih ve güzel ortamlarda ağırlamak için gayret ettiklerini ifade eden GENÇ, şöyle konuştu: "Bakanlığımız da bu noktada çok yönlü çalışmalar yapıyor. Öğrencilerimizin içi rahat olsun, endişeye mahal vermesinler. Yurtları ve odaları hazır. Tertemiz ortamlarda önceki dönemlerde olduğu gibi bundan sonraki süreçte de çocuklarımızı en güzel şekilde misafir edeceğiz. Yurtlarımız hazır, gece gündüz çalışıyoruz. Ailelerimiz de hiç endişe etmesin. Çocukları, bizim çocuklarımızdır. Emanetleri emin ellerde olacak. Onlara her türlü yaşanabilir ortamı sunmak için gayret ediyoruz. Desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na  gençlerimiz adına teşekkür ederim. “dedi.    
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Lebibe-Ergin Karlıbel Kız Öğrenci Yurdu’nda bakım onarım çalışmaları devam ediyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Lebibe-Ergin Karlıbel Kız Öğrenci Yurdu’nda bakım onarım çalışmaları devam ediyor.
Üç bloktan oluşan yurt müdürlüğü yaklaşık 1453 kişilik kapasitesi ile öğrencilerin barınma ihtiyacının yanı sıra sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda rekreatif faaliyetleri de yapabilecekleri alanlara sahip olan Lebibe Ergin Karlıbel Kız öğrenci yurdu  uzaktan eğitimin olduğu 2020-2021 eğitim-öğretim yılının güz döneminde çevre düzenlemesi ve dış cephe bakım onarım çalışmaları yapılıyor.
"Öğrencileri güzel ortamlarda ağırlamak için gayret ediyoruz"
Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa GENÇ, yurtlarda "tepeden tırnağa" hazırlık çalışmaları başlattıklarını söyledi.
Yurtlarda temizlik, bakım ve onarım çalışmaları kapsamında başlattıkları hummalı çalışmaların sürdüğünü belirten GENÇ, yurtta odaların içi ve dışı ile bahçe bölümlerinde çalışmaların tamamlanma aşamasında olduğunu bildirdi.
Yurtlara geldiklerinde öğrencileri nezih ve güzel ortamlarda ağırlamak için gayret ettiklerini ifade eden GENÇ, şöyle konuştu:
"Bakanlığımız da bu noktada çok yönlü çalışmalar yapıyor. Öğrencilerimizin içi rahat olsun, endişeye mahal vermesinler. Yurtları ve odaları hazır. Tertemiz ortamlarda önceki dönemlerde olduğu gibi bundan sonraki süreçte de çocuklarımızı en güzel şekilde misafir edeceğiz. Yurtlarımız hazır, gece gündüz çalışıyoruz. Ailelerimiz de hiç endişe etmesin. Çocukları, bizim çocuklarımızdır. Emanetleri emin ellerde olacak. Onlara her türlü yaşanabilir ortamı sunmak için gayret ediyoruz. Desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na  gençlerimiz adına teşekkür ederim. “dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.