KÜTÜPHANELERDEKİ KİTAP SAYISI ARTIYOR

Eğitim 25.05.2022 - 00:14, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3426+ kez okundu.
 

KÜTÜPHANELERDEKİ KİTAP SAYISI ARTIYOR

. İkinci aşamada ise bu kütüphanelerdeki kitap sayılarını arttırma hedeflendi.

Millî Eğitim Bakanlığının  "Kütüphanesiz Okul Kalmayacak" projesi kapsamında Bakanlık ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün destekleriyle İlçe Müdürlüğümüz tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında ilk olarak okullarımızın tamamında birer kütüphane oluşturuldu. İkinci aşamada ise bu kütüphanelerdeki kitap sayılarını arttırma hedeflendi.  2021 yılı Eylül ayında okullarımızdaki kütüphanelerde toplamda 70 bin kitap bulunmaktaydı. Müdürlüğümüzce düzenlenen kitap toplama kampanyasıyla birlikte okul yöneticilerimizin, öğretmenlerimizin ve velilerimizin de çabalarıyla bu kütüphanelerdeki kitap sayısı her geçen gün arttı ve bugün itibariyle toplamda 155 bin kitaba ulaşmış bulunmaktayız. Sene sonu itibariyle 330 bin kitaba ulaşma hedefindeyiz. İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek: "Okullarımızın kütüphanelerini ne kadar güzelleştirirsek eğitimde o kadar yol almışız demektir. Bu düşünceyle başladığımız çalışmalarımız bugün meyvesini vermeye başladı. Birinci aşamada kütüphanelerimizi tamamladık, ikinci aşamada da kitap sayımızı zenginleştiriyoruz. Zenginleşen kütüphanelerimizin okuru bol öğrencilerinin olmasını diliyorum. Öğrencilerimizin eğitim yaşantısına büyük katkı sunacak bu anlamlı çalışmada özverili çalışmalarda bulunan okul yöneticilerimizi, öğretmenlerimizi, velilerimizi, bağışçılarımızı ve sürecin yürütülmesine rehberlik eden Şube Müdürümüz Sezayi Okutan'ı tebrik ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum." dedi.   
. İkinci aşamada ise bu kütüphanelerdeki kitap sayılarını arttırma hedeflendi.
Millî Eğitim Bakanlığının  "Kütüphanesiz Okul Kalmayacak" projesi kapsamında Bakanlık ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün destekleriyle İlçe Müdürlüğümüz tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında ilk olarak okullarımızın tamamında birer kütüphane oluşturuldu. İkinci aşamada ise bu kütüphanelerdeki kitap sayılarını arttırma hedeflendi. 
2021 yılı Eylül ayında okullarımızdaki kütüphanelerde toplamda 70 bin kitap bulunmaktaydı. Müdürlüğümüzce düzenlenen kitap toplama kampanyasıyla birlikte okul yöneticilerimizin, öğretmenlerimizin ve velilerimizin de çabalarıyla bu kütüphanelerdeki kitap sayısı her geçen gün arttı ve bugün itibariyle toplamda 155 bin kitaba ulaşmış bulunmaktayız. Sene sonu itibariyle 330 bin kitaba ulaşma hedefindeyiz. İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek: "Okullarımızın kütüphanelerini ne kadar güzelleştirirsek eğitimde o kadar yol almışız demektir. Bu düşünceyle başladığımız çalışmalarımız bugün meyvesini vermeye başladı. Birinci aşamada kütüphanelerimizi tamamladık, ikinci aşamada da kitap sayımızı zenginleştiriyoruz. Zenginleşen kütüphanelerimizin okuru bol öğrencilerinin olmasını diliyorum. Öğrencilerimizin eğitim yaşantısına büyük katkı sunacak bu anlamlı çalışmada özverili çalışmalarda bulunan okul yöneticilerimizi, öğretmenlerimizi, velilerimizi, bağışçılarımızı ve sürecin yürütülmesine rehberlik eden Şube Müdürümüz Sezayi Okutan'ı tebrik ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum." dedi.
  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.