KURUCU OLMAK İSTİYORMUŞ!

Siyaset 28.02.2014 - 20:41, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3538+ kez okundu.
 

KURUCU OLMAK İSTİYORMUŞ!

Başkan Seyit Torun Ordu’nun Çatalpınar İlçesi’ne bağlı Göller beldesindeydi. Torun, belde halkına seslenerek “Yirmi yıllık tecrübemizle Ordu’muzu el birliği ile kalkındırdık. Marka kentler arasına soktuk. Bu kalkınma da sizlerin destekleriyle oldu. Desteklerinizle bu sefer Büyükşehrimizi el birliği ile kalkınacağız. Allah izin verirse yine desteklerinizle kurucu Büyükşehir Belediye Başkanı olmak istiyorum. Biz inanalım gerisi gelir” dedi.

Ordu Belediye Başkanı ve CHP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Seyit Torun ziyaret için geldiği Ordu’nun Çatalpınar İlçesi Göller beldesinde, belde belediye başkanlık makamını ziyaret eden etti. Büyükşehir yasasıyla birlikte kapatılan Göller beldesine verdiği hizmetlerden ötürü başkan Nuhil Kiretmitçi’ye teşekkür ederek, Çatalpınar İlçe Belediye Başkanlık yarışında kendisine başarılar diledi. Torun, “Bu güne kadar kendi çabalarınızla bölgemize güzel hizmetler verdiniz. Bizde sizin gibi memleketimize sevdalandık. Bundan sonraki siyasi ve çalışma hayatınızda başarılar diliyorum” dedi. Sonra partisinin Göller beldesi seçim bürosu açılışını gerçekleştirdi. “Kurucu Büyükşehir Belediye Başkanı olmak istiyorum” Yerel yönetim konusunda yirmi yıllık tecrübelerini Büyükşehir’e aktarmak istediklerini belirten Başkan Torun, kendisini dinleyenlerden destek isteyerek şunları söyledi: “ Gerek ilçe gerekse iki dönemdir verdiğiniz destekle Ordu Belediye başkanlığı görevime devam ediyorum. Ordu’muzu kalkındırdık. Bu kalkınma da sizlerin destekleriyle oldu. Allah izin verirse yine desteklerinizle kurucu Büyükşehir Belediye Başkanı olmak istiyorum.” "Bizi topluma yanlış lanse ettiler" Başkan Torun 12 Mart’ta yürürlüğe giren Büyükşehir Yasası’na karşı olmadıklarını söyleyen Başkan Torun, bu durumun kamuoyuna karşıymış gibi lanse edilmesine tepki gösterdi. Torun, “12 Mart 2013 yasasıyla beraber Büyükşehir olduk. 6360 sayılı yasayla yönetileceğiz. Bu durum Ordu coğrafyasının Büyükşehirle yönetilmesi, köylerin mahalle olması demek, beldelerin kapatılması demek. Biz bu konuya tepki gösterdiğimizde bizi dışladılar, karşı geliyoruz diye düşündüler. Kamuoyunu yanlış bilgilendirdiler. Aslında biz köylerimiz ve beldelerimiz kapatılmasın diye itiraz ettik. Bu durumu Büyükşehre karşıyız diye anlattılar. Ordu dağınık ve zor bir coğrafya. Biz bu nedenle tepki gösterdik” diye konuştu.  "Bizler utanan insanlarız"  Torun, birlik beraberlik mesajı vererek, dayanışmanın önemine vurgu yaptı. Başkan Torun, toplumda her kesimi sevgiyle kucakladıklarını belirterek şunları söyledi: “Bizler utanan insanlarız. Amacımız da gayemizde sizlere en güzel hizmeti sunabilmek. Bizler Allah’tan korkan insanlarız. Kimseyi ötekileştirmeden, dışlamadan hizmet verdik. Bu anlayışımız Büyükşehir Belediye Başkanlığım döneminde de devam edecek. Allah birlik beraberliğimiz bozmasın, Biz inanalım gerisi gelir.” dedi.
Başkan Seyit Torun Ordu’nun Çatalpınar İlçesi’ne bağlı Göller beldesindeydi. Torun, belde halkına seslenerek “Yirmi yıllık tecrübemizle Ordu’muzu el birliği ile kalkındırdık. Marka kentler arasına soktuk. Bu kalkınma da sizlerin destekleriyle oldu. Desteklerinizle bu sefer Büyükşehrimizi el birliği ile kalkınacağız. Allah izin verirse yine desteklerinizle kurucu Büyükşehir Belediye Başkanı olmak istiyorum. Biz inanalım gerisi gelir” dedi.

Ordu Belediye Başkanı ve CHP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Seyit Torun ziyaret için geldiği Ordu’nun Çatalpınar İlçesi Göller beldesinde, belde belediye başkanlık makamını ziyaret eden etti. Büyükşehir yasasıyla birlikte kapatılan Göller beldesine verdiği hizmetlerden ötürü başkan Nuhil Kiretmitçi’ye teşekkür ederek, Çatalpınar İlçe Belediye Başkanlık yarışında kendisine başarılar diledi. Torun, “Bu güne kadar kendi çabalarınızla bölgemize güzel hizmetler verdiniz. Bizde sizin gibi memleketimize sevdalandık. Bundan sonraki siyasi ve çalışma hayatınızda başarılar diliyorum” dedi. Sonra partisinin Göller beldesi seçim bürosu açılışını gerçekleştirdi.

“Kurucu Büyükşehir Belediye Başkanı olmak istiyorum”

Yerel yönetim konusunda yirmi yıllık tecrübelerini Büyükşehir’e aktarmak istediklerini belirten Başkan Torun, kendisini dinleyenlerden destek isteyerek şunları söyledi: “ Gerek ilçe gerekse iki dönemdir verdiğiniz destekle Ordu Belediye başkanlığı görevime devam ediyorum. Ordu’muzu kalkındırdık. Bu kalkınma da sizlerin destekleriyle oldu. Allah izin verirse yine desteklerinizle kurucu Büyükşehir Belediye Başkanı olmak istiyorum.”

"Bizi topluma yanlış lanse ettiler"

Başkan Torun 12 Mart’ta yürürlüğe giren Büyükşehir Yasası’na karşı olmadıklarını söyleyen Başkan Torun, bu durumun kamuoyuna karşıymış gibi lanse edilmesine tepki gösterdi. Torun, “12 Mart 2013 yasasıyla beraber Büyükşehir olduk. 6360 sayılı yasayla yönetileceğiz. Bu durum Ordu coğrafyasının Büyükşehirle yönetilmesi, köylerin mahalle olması demek, beldelerin kapatılması demek. Biz bu konuya tepki gösterdiğimizde bizi dışladılar, karşı geliyoruz diye düşündüler. Kamuoyunu yanlış bilgilendirdiler. Aslında biz köylerimiz ve beldelerimiz kapatılmasın diye itiraz ettik. Bu durumu Büyükşehre karşıyız diye anlattılar. Ordu dağınık ve zor bir coğrafya. Biz bu nedenle tepki gösterdik” diye konuştu. 

"Bizler utanan insanlarız" 

Torun, birlik beraberlik mesajı vererek, dayanışmanın önemine vurgu yaptı. Başkan Torun, toplumda her kesimi sevgiyle kucakladıklarını belirterek şunları söyledi: “Bizler utanan insanlarız. Amacımız da gayemizde sizlere en güzel hizmeti sunabilmek. Bizler Allah’tan korkan insanlarız. Kimseyi ötekileştirmeden, dışlamadan hizmet verdik. Bu anlayışımız Büyükşehir Belediye Başkanlığım döneminde de devam edecek. Allah birlik beraberliğimiz bozmasın, Biz inanalım gerisi gelir.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.