KURBAN BAYRAMI PROGRAMI BELLİ OLDU

Gündem 23.08.2017 - 11:11, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3076+ kez okundu.
 

KURBAN BAYRAMI PROGRAMI BELLİ OLDU

Ordu Valiliği’nin, her dini bayramda geleneksel hale getirilen bayramlaşma ve ziyaret programı belli oldu.

Ordu Valiliği’nin, her dini bayramda geleneksel hale getirilen bayramlaşma ve ziyaret programı belli oldu. 1 Eylül 2017 Cuma gününden itibaren idrak edeceğimiz Kurban Bayramı münasebetiyle, geleneksel hale gelen Kurban Bayramı kutlama ve ziyaret programı, bayramın ikinci günü olan 2 Eylül 2017 Cumartesi günü yapılacak. Kurban Bayramı kutlama ve ziyaret programı; 2 Eylül 2017 Cumartesi günü saat 12.30’da, Vali Seddar Yavuz ve il protokolü mensuplarının Ahmet Cemal Mağden Huzurevi’ni ziyaret etmesiyle başlayacak. İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ziyaretinin ardından, saat 14.00’de Öğretmenevi bahçesinde, Ordu Valiliği’nin evsahipliğinde “Halk ile Bayramlaşma” programı gerçekleştirilecek. Kurban Bayramı kutlama ve ziyaret programı, “Halk ile Bayramlaşma” programından sonra Vali Seddar Yavuz ve il protokol mensuplarının şehit ailelerini ziyareti ile devam edecek. Vali Seddar Yavuz, 2 Eylül 2017 Cumartesi günü saat 14.00’de, Öğretmenevi bahçesinde yapılacak olan “Halk ile Bayramlaşma” programına, tüm Orduluların davetli olduğunu ifade etti.   2 Eylül 2017 Cumartesi Günü Yapılacak Kurban Bayramı Kutlama ve Ziyaret Programı: 12.30   Ahmet Cemal Mağden Huzurevi’ni Ziyaret 13.00   İl Jandarma Komutanlığını Ziyaret 13.30   İl Emniyet Müdürlüğünü Ziyaret 14.00   Öğretmenevi Bahçesinde “Halk İle Bayramlaşma” Programı 15.30   Şehit Aileleri Ziyareti
Ordu Valiliği’nin, her dini bayramda geleneksel hale getirilen bayramlaşma ve ziyaret programı belli oldu.

Ordu Valiliği’nin, her dini bayramda geleneksel hale getirilen bayramlaşma ve ziyaret programı belli oldu.

1 Eylül 2017 Cuma gününden itibaren idrak edeceğimiz Kurban Bayramı münasebetiyle, geleneksel hale gelen Kurban Bayramı kutlama ve ziyaret programı, bayramın ikinci günü olan 2 Eylül 2017 Cumartesi günü yapılacak.

Kurban Bayramı kutlama ve ziyaret programı; 2 Eylül 2017 Cumartesi günü saat 12.30’da, Vali Seddar Yavuz ve il protokolü mensuplarının Ahmet Cemal Mağden Huzurevi’ni ziyaret etmesiyle başlayacak. İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ziyaretinin ardından, saat 14.00’de Öğretmenevi bahçesinde, Ordu Valiliği’nin evsahipliğinde “Halk ile Bayramlaşma” programı gerçekleştirilecek.

Kurban Bayramı kutlama ve ziyaret programı, “Halk ile Bayramlaşma” programından sonra Vali Seddar Yavuz ve il protokol mensuplarının şehit ailelerini ziyareti ile devam edecek.

Vali Seddar Yavuz, 2 Eylül 2017 Cumartesi günü saat 14.00’de, Öğretmenevi bahçesinde yapılacak olan “Halk ile Bayramlaşma” programına, tüm Orduluların davetli olduğunu ifade etti.

 

2 Eylül 2017 Cumartesi Günü Yapılacak Kurban Bayramı Kutlama ve Ziyaret Programı:

12.30   Ahmet Cemal Mağden Huzurevi’ni Ziyaret

13.00   İl Jandarma Komutanlığını Ziyaret

13.30   İl Emniyet Müdürlüğünü Ziyaret

14.00   Öğretmenevi Bahçesinde “Halk İle Bayramlaşma” Programı

15.30   Şehit Aileleri Ziyareti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.