KÜÇÜK TENİSCİLER FİNALDE

Spor 01.06.2022 - 00:06, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3910+ kez okundu.
 

KÜÇÜK TENİSCİLER FİNALDE

Gümüşhane Aydın Doğan Spor Salonunda düzenlenen Okul Sporları Masa Tenisi Küçükler Grup Müsabakaları 28-29 Mayıs 2022 tarihleri arasında yapıldı.

Gümüşhane'de düzenlenen Okulsporları Küçükler Masa Tenisi Grup şampiyonasında Ordu'yu temsil eden Ordu Gençlik ve Spor İl müdürlüğü sporcuları Ecrin Zeynep Erciyas ve Eslem Sena Erciyas, antrenör Duygu Koç idaresinde takım olarak 3. olarak, Türkiye finallerinde oynamaya hak kazandı. Gümüşhane Aydın Doğan Spor Salonunda düzenlenen Okul Sporları Masa Tenisi Küçükler Grup Müsabakaları 28-29 Mayıs 2022 tarihleri arasında yapıldı. Müsabakalara 14 ilden, 26 takım ve 160 sporcu katılım gösterdi. Hamdullah Suphi Tanrıöver Orta Okulu öğrencileri Sinop'ta Türkiye şampiyonu olabilmek için mücadele edecek. Antrenör Koç ve sporcuları maç gününe kadar Yeni Ordu Stadyumunda bulunan masa tenisi salonunda çalışmalarını sürdürecek. Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Masa tenisi Antrenörü Duygu Koç, kendilerine bu zamana kadar destek veren herkese teşekkür ederek, Türkiye Şampiyonasında Ordu'yu en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi. Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç elde edilen başarıdan dolayı sporcuları ve antrenörü tebrik etti.      
Gümüşhane Aydın Doğan Spor Salonunda düzenlenen Okul Sporları Masa Tenisi Küçükler Grup Müsabakaları 28-29 Mayıs 2022 tarihleri arasında yapıldı.
Gümüşhane'de düzenlenen Okulsporları Küçükler Masa Tenisi Grup şampiyonasında Ordu'yu temsil eden Ordu Gençlik ve Spor İl müdürlüğü sporcuları Ecrin Zeynep Erciyas ve Eslem Sena Erciyas, antrenör Duygu Koç idaresinde takım olarak 3. olarak, Türkiye finallerinde oynamaya hak kazandı.
Gümüşhane Aydın Doğan Spor Salonunda düzenlenen Okul Sporları Masa Tenisi Küçükler Grup Müsabakaları 28-29 Mayıs 2022 tarihleri arasında yapıldı. Müsabakalara 14 ilden, 26 takım ve 160 sporcu katılım gösterdi.
Hamdullah Suphi Tanrıöver Orta Okulu öğrencileri Sinop'ta Türkiye şampiyonu olabilmek için mücadele edecek. Antrenör Koç ve sporcuları maç gününe kadar Yeni Ordu Stadyumunda bulunan masa tenisi salonunda çalışmalarını sürdürecek. Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Masa tenisi Antrenörü Duygu Koç, kendilerine bu zamana kadar destek veren herkese teşekkür ederek, Türkiye Şampiyonasında Ordu'yu en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.
Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç elde edilen başarıdan dolayı sporcuları ve antrenörü tebrik etti.
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.