KOPYA ÇETESİ ÇÖKERTİLDİ

Asayiş 30.12.2021 - 01:27, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1628+ kez okundu.
 

KOPYA ÇETESİ ÇÖKERTİLDİ

Ordu’da ehliyet sınavında kopya çekmek için hazırlık yapan şebekeye son anda polis ekipleri baskın düzenledi.

Ordu’da ehliyet sınavında kopya çekmek için hazırlık yapan şebekeye son anda polis ekipleri baskın düzenledi. Olayla ilgili 3 kişi hakkında yasal işlem başlatıldı. Ordu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından yapılan operasyona ilişkin Ordu Valiliği tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi. İlimiz Altınordu İlçesi e-sınav merkezinde gerçekleştirilen ehliyet sınavında kopya çekme ihbarı üzerine 1 şüpheli yakalanmış şahıs üzerinde yapılan aramada şüphelinin kulak içinde dışarıyla iletişim kurmasına yarayan kulaklık ve bu kulaklığa bağlı düzenek tespit edilmiştir. Konu ile ilgili yapılan çalışmalarda; Şüpheliye dışarıdan yardım ettiği değerlendirilen 2 (iki) şüpheli tespit edilmiş, 1 şüpheli şahıs yakalanmış şüphelinin iş yeri ve aracında arama yapılmış herhangi bir suç unsuruna rastlanılmamıştır. Diğer şüpheli şahıs firar durumda olup yakalama çalışmaları devam etmektedir. Konuyla ilgili 3 (üç) şüpheli hakkında 6114 sayılı kanuna muhalefetten adli tahkikat yapılmıştır.  
Ordu’da ehliyet sınavında kopya çekmek için hazırlık yapan şebekeye son anda polis ekipleri baskın düzenledi.

Ordu’da ehliyet sınavında kopya çekmek için hazırlık yapan şebekeye son anda polis ekipleri baskın düzenledi. Olayla ilgili 3 kişi hakkında yasal işlem başlatıldı.

Ordu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından yapılan operasyona ilişkin Ordu Valiliği tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi.

İlimiz Altınordu İlçesi e-sınav merkezinde gerçekleştirilen ehliyet sınavında kopya çekme ihbarı üzerine 1 şüpheli yakalanmış şahıs üzerinde yapılan aramada şüphelinin kulak içinde dışarıyla iletişim kurmasına yarayan kulaklık ve bu kulaklığa bağlı düzenek tespit edilmiştir.

Konu ile ilgili yapılan çalışmalarda;

Şüpheliye dışarıdan yardım ettiği değerlendirilen 2 (iki) şüpheli tespit edilmiş, 1 şüpheli şahıs yakalanmış şüphelinin iş yeri ve aracında arama yapılmış herhangi bir suç unsuruna rastlanılmamıştır. Diğer şüpheli şahıs firar durumda olup yakalama çalışmaları devam etmektedir. Konuyla ilgili 3 (üç) şüpheli hakkında 6114 sayılı kanuna muhalefetten adli tahkikat yapılmıştır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.