KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI

14.08.2014 - 16:33, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3090+ kez okundu.
 

KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI

Genel Sekreter Dr. Mustafa Çöpoğlu; Farkımız, farkı yaratacak hizmetler olmalıdır. Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin kurumsal yapılanması ve hizmetlerinin değerlendirildiği Koordinasyon Toplantısı bugün yapıldı.

Genel Sekreter Dr. Mustafa Çöpoğlu’nun genel değerlendirmelerde bulunduğu toplantıya,  Genel Sekreter Yardımcıları Hikmet Yıldırım, Bülent Civelek, daire başkanları ve şube müdürleri katıldı. Koordinasyon Toplantısında bir konuşma yapan Genel Sekreter DR. Mustafa Çöpoğlu, “Gelmiş olduğumuz noktada takdire şayan hizmetler yaptık. Farkımız, farkı yaratacak hizmetler olmalıdır” dedi. “YENİ KURULMAMIZIN ZORLUKLARINA HEPİMİZ BİRLİKTE KATLANDIK” Ordu Büyükşehir Belediyesinin geride kalan hizmet sürecinde sonuç odaklı çalışmayı prensip edindiğini belirten Genel Sekreter Dr. Mustafa Çöpoğlu, “Küçükte olsa aksayan yönlerimiz var. Amacımız bu eksiklikleri gidererek yola devam etmek. Sonuç odaklı çalışmaya yönelmeliyiz. Bir işin yada projenin başlangıcından itibaren sonuca gitmeli ve bunun için bilgi ve becerilerimizi kullanmalıyız. Yeni kurulmamızın zorluklarına hepimiz birlikte katlandık. Sonuç odaklı çalışmalıyız. Verilen işlere yönelik öncelik sıralaması yapmalıyız. Birimlerarası koordinasyona çok önem vermeliyiz. Birimlerarası ilişkilerinizi en üst seviyede tutmalıyız” ifadelerini kullandı. “BİZLER, FARK YARATACAK HİZMETLERE BİRLİKTE İMZA ATMALIYIZ” Genel  Sekreter Dr. Mustafa Çöpoğlu konuşmasının devamında ise çalışanların özlük haklarına önem verdiklerini belirterek, “Çalışanlarımızın sosyal haklarını iyileştirmeye devam ediyoruz. Bu amaçlar doğrultusunda dün Sosyal Denge Anlaşması yaptık. Bunun geri dönüşümünü hizmet olarak bekliyoruz. Yöneticilerimiz, diğer büyükşehirlerde denk görev yapan yöneticilerle iletişim kurarak, fikir alışverişinde bulunarak, kendini yenilemeli ve geliştirmeli. Bizler fark yaratacak hizmetlere birlikte imza atmalıyız. Farkımız; farkı yaratacak hizmetler olmalıdır” şeklinde konuştu.
Genel Sekreter Dr. Mustafa Çöpoğlu; Farkımız, farkı yaratacak hizmetler olmalıdır. Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin kurumsal yapılanması ve hizmetlerinin değerlendirildiği Koordinasyon Toplantısı bugün yapıldı.

Genel Sekreter Dr. Mustafa Çöpoğlu’nun genel değerlendirmelerde bulunduğu toplantıya,  Genel Sekreter Yardımcıları Hikmet Yıldırım, Bülent Civelek, daire başkanları ve şube müdürleri katıldı.

Koordinasyon Toplantısında bir konuşma yapan Genel Sekreter DR. Mustafa Çöpoğlu, “Gelmiş olduğumuz noktada takdire şayan hizmetler yaptık. Farkımız, farkı yaratacak hizmetler olmalıdır” dedi.

“YENİ KURULMAMIZIN ZORLUKLARINA HEPİMİZ BİRLİKTE KATLANDIK”

Ordu Büyükşehir Belediyesinin geride kalan hizmet sürecinde sonuç odaklı çalışmayı prensip edindiğini belirten Genel Sekreter Dr. Mustafa Çöpoğlu, “Küçükte olsa aksayan yönlerimiz var. Amacımız bu eksiklikleri gidererek yola devam etmek. Sonuç odaklı çalışmaya yönelmeliyiz. Bir işin yada projenin başlangıcından itibaren sonuca gitmeli ve bunun için bilgi ve becerilerimizi kullanmalıyız. Yeni kurulmamızın zorluklarına hepimiz birlikte katlandık. Sonuç odaklı çalışmalıyız. Verilen işlere yönelik öncelik sıralaması yapmalıyız. Birimlerarası koordinasyona çok önem vermeliyiz. Birimlerarası ilişkilerinizi en üst seviyede tutmalıyız” ifadelerini kullandı.

“BİZLER, FARK YARATACAK HİZMETLERE BİRLİKTE İMZA ATMALIYIZ”

Genel  Sekreter Dr. Mustafa Çöpoğlu konuşmasının devamında ise çalışanların özlük haklarına önem verdiklerini belirterek, “Çalışanlarımızın sosyal haklarını iyileştirmeye devam ediyoruz. Bu amaçlar doğrultusunda dün Sosyal Denge Anlaşması yaptık. Bunun geri dönüşümünü hizmet olarak bekliyoruz. Yöneticilerimiz, diğer büyükşehirlerde denk görev yapan yöneticilerle iletişim kurarak, fikir alışverişinde bulunarak, kendini yenilemeli ve geliştirmeli. Bizler fark yaratacak hizmetlere birlikte imza atmalıyız. Farkımız; farkı yaratacak hizmetler olmalıdır” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.