Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Siyaset 03.07.2014 - 10:14, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3916+ kez okundu.
 

Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Kurumsal yapılaşmasını tamamlayan, yatırım ve hizmet faaliyetlerine başlayan Ordu Büyükşehir Belediyesi, bir yandan da eğitim çalışmalarını ve koordinasyon toplantılarını sürdürüyor.

Belirli aralıklarla yapılan Koordinasyon Toplantısı, Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Süleyman Tomakin, Genel Sekreter Dr. Mustafa Çöpoğlu, Genel Sekreter Yardımcıları Hikmet Yıldırım, Bülent Civelek, daire başkanları ve şube müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin bugüne kadar yürüttüğü çalışmalarda önemli ilerlemeler kaydedildiğini belirten Genel Sekreter Dr. Mustafa Çöpoğlu, Ordu Büyükşehir Belediyesinin büyük bir aile olduğunu söyledi. Kurumsal yapılaşmanın kısa sürede tamamlandığına dikkat çeken Çöpoğlu, başlatılan mevzuat çalışmalarının da kısa sürede tamamlanması gerektiğini söyledi. Çöpoğlu, Daire Başkanlıklarının çalışma yönetmeliklerinin hazırlanarak, kısa süre içinde meclise sunulacağını ifade etti. “Yeni kurulan bir belediye gibi değil, kurumsallaşmış bir belediye gibi hareket edeceğiz” diyen Genel Sekreter Dr. Mustafa Çöpoğlu, “Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşın ayağına hizmet götürecek projeler hazırlamalıyız. Belediyecilik anlamında iş üretecek, hizmet üretecek projelerin alt yapılarını oluşturup, bir an önce ihale aşamasına getirmeliyiz” diye konuştu.
Kurumsal yapılaşmasını tamamlayan, yatırım ve hizmet faaliyetlerine başlayan Ordu Büyükşehir Belediyesi, bir yandan da eğitim çalışmalarını ve koordinasyon toplantılarını sürdürüyor.

Belirli aralıklarla yapılan Koordinasyon Toplantısı, Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Süleyman Tomakin, Genel Sekreter Dr. Mustafa Çöpoğlu, Genel Sekreter Yardımcıları Hikmet Yıldırım, Bülent Civelek, daire başkanları ve şube müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin bugüne kadar yürüttüğü çalışmalarda önemli ilerlemeler kaydedildiğini belirten Genel Sekreter Dr. Mustafa Çöpoğlu, Ordu Büyükşehir Belediyesinin büyük bir aile olduğunu söyledi.

Kurumsal yapılaşmanın kısa sürede tamamlandığına dikkat çeken Çöpoğlu, başlatılan mevzuat çalışmalarının da kısa sürede tamamlanması gerektiğini söyledi. Çöpoğlu, Daire Başkanlıklarının çalışma yönetmeliklerinin hazırlanarak, kısa süre içinde meclise sunulacağını ifade etti.

“Yeni kurulan bir belediye gibi değil, kurumsallaşmış bir belediye gibi hareket edeceğiz” diyen Genel Sekreter Dr. Mustafa Çöpoğlu, “Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşın ayağına hizmet götürecek projeler hazırlamalıyız. Belediyecilik anlamında iş üretecek, hizmet üretecek projelerin alt yapılarını oluşturup, bir an önce ihale aşamasına getirmeliyiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.