KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI

Gündem 27.04.2022 - 00:23, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3357+ kez okundu.
 

KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI

Ordu Şehir Hastanesi şantiye binasında, Vali Tuncay Sonel’in başkanlığında, hizmete açılmasını sağlamak amacıyla bugüne kadar yapıaln çalışmalara ve bundan sonra yapılması gereken çalışmalar değerlendirildi.

Ordu Şehir Hastanesi şantiye binasında, Vali Tuncay Sonel’in başkanlığında, ilgili kurum yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirilen koordinasyon ve eşgüdüm toplantısında, 26 Aralık 2020 tarihinde ihalesi yapılan ve yapımı hızla devam eden 900 yataklı Ordu Şehir Hastanesinin, planlandığı gibi 2023 yılında yapımının tamamlanarak, hizmete açılmasını sağlamak amacıyla bugüne kadar yapıaln çalışmalara ve bundan sonra yapılması gereken çalışmalar değerlendirildi. Vali Tuncay Sonel’in başkanlığında yapılan koordinasyon toplantısına, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, Vali Yardımcısı Levent Yetgin, İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu, DSİ 75. Şube Müdürü Mehmet Kurul, Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. İl Koordinatörü Mustafa Öztürk, Ordu Büyükşehir Belediyesi Yapım İşleri Daire Başkanı Demirhan Güzel, Aksa Fındıkgaz Bölge Müdürü Doğan Gürler, YİKOB Yatırım İzleme Müdürü Metin Cebeci, Karayolları ve TEİAŞ yetkilileri ile Ordu Şehir Hastanesi ve Ordu Çevre Yolu inşaatı şantiye şefleri katıldı. Toplantıda, yapımı devam eden Ordu Çevre Yolundan Ordu Şehir Hastanesine ulaşımı sağlayacak bağlantı yolunun yapımı, şehir içinden ulaşımı sağlayacak yolların yapımı, Ordu Şehir Hastanesini ve Ordu Üniversitesini taşkından koruyacak Say Deresi ıslahı çalışmaları, yüksek enerji hatlarının deplase edilmesi gibi konularda bugüne kadar yapılan ve bundan sonra yapılması gereken çalışmalar masaya yatırıldı. Toplantıda, Ordu Şehir Hastanesi İnşaatını yürüten yüklenici firma şantiye şefi Dündar Kadanalı bir sunum yaparak, Ordu Şehir Hastanesi inşaatının tamamlanma süreci ile birlikte eş zamanlı olarak yapılması gereken işler konusunda Vali Tuncay Sonel ve toplantıya katılanlara bilgilendirmede bulundu. Ordu Şehir Hastanesi inşaatının planlanan sürede tamamlanarak, hizmete alınması için kamu kurumlarının eş zamanlı olarak yapması gereken işleri ve çalışmaları koordine etmek amacıyla toplantıların yapıldığını ifade eden Vali Tuncay Sonel, Ordu Şehir Hastanesi ve Çevre Yolu inşaatlarının hızla ilerlediğini, buna paralel olarak, Şehir Hastanesine ulaşımı sağlayacak yolların yapımı, yüksek enerji nakil hatlarının deplasesi, Say Deresinin ıslah edilmesi, doğalgaz hattının getirilmesi ve diğer altyapı ve üstyapı işlerinin zamanında tamamlanması gerektiğine dikkat çekti.  900 yataklı şehir hastanesinin Ordu ili için çok önemli bir yatırım olduğuna vurgu yapan Vali Sonel, hastanenin yapımında başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Şehir hastanesi ile çevreyolu inşaatlarının bitmesinin ardından ulaşım, enerji, doğalgaz, altyapı, üstyapı ve taşkın koruma gibi konularda herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesi gerektiğini ifade eden Vali Tuncay Sonel, şehir hastanesinin planlanan sürede tamamlanarak hizmete açılması için ellerinden gelen gayreti göstereceklerinin altını çizdi.
Ordu Şehir Hastanesi şantiye binasında, Vali Tuncay Sonel’in başkanlığında, hizmete açılmasını sağlamak amacıyla bugüne kadar yapıaln çalışmalara ve bundan sonra yapılması gereken çalışmalar değerlendirildi.
Ordu Şehir Hastanesi şantiye binasında, Vali Tuncay Sonel’in başkanlığında, ilgili kurum yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirilen koordinasyon ve eşgüdüm toplantısında, 26 Aralık 2020 tarihinde ihalesi yapılan ve yapımı hızla devam eden 900 yataklı Ordu Şehir Hastanesinin, planlandığı gibi 2023 yılında yapımının tamamlanarak, hizmete açılmasını sağlamak amacıyla bugüne kadar yapıaln çalışmalara ve bundan sonra yapılması gereken çalışmalar değerlendirildi.
Vali Tuncay Sonel’in başkanlığında yapılan koordinasyon toplantısına, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, Vali Yardımcısı Levent Yetgin, İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu, DSİ 75. Şube Müdürü Mehmet Kurul, Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. İl Koordinatörü Mustafa Öztürk, Ordu Büyükşehir Belediyesi Yapım İşleri Daire Başkanı Demirhan Güzel, Aksa Fındıkgaz Bölge Müdürü Doğan Gürler, YİKOB Yatırım İzleme Müdürü Metin Cebeci, Karayolları ve TEİAŞ yetkilileri ile Ordu Şehir Hastanesi ve Ordu Çevre Yolu inşaatı şantiye şefleri katıldı.
Toplantıda, yapımı devam eden Ordu Çevre Yolundan Ordu Şehir Hastanesine ulaşımı sağlayacak bağlantı yolunun yapımı, şehir içinden ulaşımı sağlayacak yolların yapımı, Ordu Şehir Hastanesini ve Ordu Üniversitesini taşkından koruyacak Say Deresi ıslahı çalışmaları, yüksek enerji hatlarının deplase edilmesi gibi konularda bugüne kadar yapılan ve bundan sonra yapılması gereken çalışmalar masaya yatırıldı.
Toplantıda, Ordu Şehir Hastanesi İnşaatını yürüten yüklenici firma şantiye şefi Dündar Kadanalı bir sunum yaparak, Ordu Şehir Hastanesi inşaatının tamamlanma süreci ile birlikte eş zamanlı olarak yapılması gereken işler konusunda Vali Tuncay Sonel ve toplantıya katılanlara bilgilendirmede bulundu.
Ordu Şehir Hastanesi inşaatının planlanan sürede tamamlanarak, hizmete alınması için kamu kurumlarının eş zamanlı olarak yapması gereken işleri ve çalışmaları koordine etmek amacıyla toplantıların yapıldığını ifade eden Vali Tuncay Sonel, Ordu Şehir Hastanesi ve Çevre Yolu inşaatlarının hızla ilerlediğini, buna paralel olarak, Şehir Hastanesine ulaşımı sağlayacak yolların yapımı, yüksek enerji nakil hatlarının deplasesi, Say Deresinin ıslah edilmesi, doğalgaz hattının getirilmesi ve diğer altyapı ve üstyapı işlerinin zamanında tamamlanması gerektiğine dikkat çekti. 
900 yataklı şehir hastanesinin Ordu ili için çok önemli bir yatırım olduğuna vurgu yapan Vali Sonel, hastanenin yapımında başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve emeği geçen herkese teşekkür etti.
Şehir hastanesi ile çevreyolu inşaatlarının bitmesinin ardından ulaşım, enerji, doğalgaz, altyapı, üstyapı ve taşkın koruma gibi konularda herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesi gerektiğini ifade eden Vali Tuncay Sonel, şehir hastanesinin planlanan sürede tamamlanarak hizmete açılması için ellerinden gelen gayreti göstereceklerinin altını çizdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.