KANO YARIŞMALARI SONA ERDİ

Spor 19.04.2022 - 23:49, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3141+ kez okundu.
 

KANO YARIŞMALARI SONA ERDİ

Okul Sporları Kano il Birinciliği Gülyalı ilçesinde Ordu Büyükşehir Belediyesi Kano Park’ında yapıldı.

Okul Sporları Kano il Birinciliği Gülyalı ilçesinde Ordu Büyükşehir Belediyesi Kano Park’ında yapıldı. Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan Okul Sporları Kano il Birinciliği madalya töreni ile sona erdi. 2021-2022 Eğitim öğretim yılı okul sporları faaliyetleri çerçevesinde Kano İl Birinciliği Ordu Büyükşehir Belediyesi Gülyalı Kano Park’ta gerçekleştirildi. Soğuk hava şartlarına rağmen sporcu öğrencilerin il birincisi olabilmek için mücadele ettiği yarışları Gülyalı Kaymakamı Aydın Yanık, Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç takip etti. Müsabakaların tamamlanmasıyla birlikte düzenlenen ödül töreni ile başarılı olan sporculara madalyaları; Gülyalı Kaymakamı Aydın Yanık, Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç tarafından verildi.
Okul Sporları Kano il Birinciliği Gülyalı ilçesinde Ordu Büyükşehir Belediyesi Kano Park’ında yapıldı.
Okul Sporları Kano il Birinciliği Gülyalı ilçesinde Ordu Büyükşehir Belediyesi Kano Park’ında yapıldı.
Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan Okul Sporları Kano il Birinciliği madalya töreni ile sona erdi.
2021-2022 Eğitim öğretim yılı okul sporları faaliyetleri çerçevesinde Kano İl Birinciliği Ordu Büyükşehir Belediyesi Gülyalı Kano Park’ta gerçekleştirildi.
Soğuk hava şartlarına rağmen sporcu öğrencilerin il birincisi olabilmek için mücadele ettiği yarışları Gülyalı Kaymakamı Aydın Yanık, Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç takip etti.
Müsabakaların tamamlanmasıyla birlikte düzenlenen ödül töreni ile başarılı olan sporculara madalyaları; Gülyalı Kaymakamı Aydın Yanık, Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç tarafından verildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.