KAHRAMANLARIMIZI MİNNET VE ŞÜKRANLA YAD EDİYORUZ

Gündem 20.09.2020 - 22:34, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3722+ kez okundu.
 

KAHRAMANLARIMIZI MİNNET VE ŞÜKRANLA YAD EDİYORUZ

Altınordu Belediyemizce 19 Eylül Gaziler Günü vesilesiyle düzenlenen etkinliklerle kahraman gazilerimiz minnet ve şükranla yad ediliyor.

Altınordu Belediyemizce 19 Eylül Gaziler Günü vesilesiyle düzenlenen etkinliklerle kahraman gazilerimiz minnet ve şükranla yad ediliyor. Ülkemizi, milletimizi, bayrağımızı ve istiklalimizi savunma konusunda gösterdikleri eşsiz cesaret, feragat ve mertlikle adları tarihin sayfalarına altın harflerle kaydedilen kahraman gazilerimiz her zaman hafızalarımızdaki yerini koruyor.   19 Eylül Gaziler Günü" vesilesiyle bu toprakları canlarını hiçe sayarak kanları ile bizlere vatan kılan kahramanlarımızı milletçe minnet ve şükranla anıyoruz. Ordu Valiliği tarafından düzenlenen Altınordu Belediye Başkanımız Aşkın TÖREN’in de katıldığı 19 Eylül Gaziler Günü etkinliklerinde Atatürk anıtına çelenk sunumunun ardından Belediye Başkan Yardımcılarımız koordinesinde şehrimizde bulunan Gazi dernekleri ve Gazilerimiz ekiplerimizce ziyaret edildi. Gerçekleşen ziyaretlerde gazilerimize Altınordu Belediye Başkanımız Aşkın TÖREN’in hediyelerini gazilerimize sunup çiçek takdiminde bulunan ekiplerimiz, gazilerimizin 19 Eylül gaziler gününü de kutladı. Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere vatan için kanlarını toprağa akıtan gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, ebediyete irtihal eden kahraman gazilerimize Allah'tan rahmet, hayatta olanlara sağlık ve uzun ömürler diliyoruz.
Altınordu Belediyemizce 19 Eylül Gaziler Günü vesilesiyle düzenlenen etkinliklerle kahraman gazilerimiz minnet ve şükranla yad ediliyor.

Altınordu Belediyemizce 19 Eylül Gaziler Günü vesilesiyle düzenlenen etkinliklerle kahraman gazilerimiz minnet ve şükranla yad ediliyor.

Ülkemizi, milletimizi, bayrağımızı ve istiklalimizi savunma konusunda gösterdikleri eşsiz cesaret, feragat ve mertlikle adları tarihin sayfalarına altın harflerle kaydedilen kahraman gazilerimiz her zaman hafızalarımızdaki yerini koruyor.  

19 Eylül Gaziler Günü" vesilesiyle bu toprakları canlarını hiçe sayarak kanları ile bizlere vatan kılan kahramanlarımızı milletçe minnet ve şükranla anıyoruz.

Ordu Valiliği tarafından düzenlenen Altınordu Belediye Başkanımız Aşkın TÖREN’in de katıldığı 19 Eylül Gaziler Günü etkinliklerinde Atatürk anıtına çelenk sunumunun ardından Belediye Başkan Yardımcılarımız koordinesinde şehrimizde bulunan Gazi dernekleri ve Gazilerimiz ekiplerimizce ziyaret edildi.

Gerçekleşen ziyaretlerde gazilerimize Altınordu Belediye Başkanımız Aşkın TÖREN’in hediyelerini gazilerimize sunup çiçek takdiminde bulunan ekiplerimiz, gazilerimizin 19 Eylül gaziler gününü de kutladı.

Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere vatan için kanlarını toprağa akıtan gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, ebediyete irtihal eden kahraman gazilerimize Allah'tan rahmet, hayatta olanlara sağlık ve uzun ömürler diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.