KIZILELMA-ÇAYIRALAN GRUP YOLU SICAK ASFALTA KAVUŞTU

Gündem 11.06.2018 - 11:43, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3829+ kez okundu.
 

KIZILELMA-ÇAYIRALAN GRUP YOLU SICAK ASFALTA KAVUŞTU

İlçeleri söz verilen takvimde modern yollarla buluşturan Büyükşehir Belediyesi, toplam uzunluğu 12 km olan Akkuş Kızılelma-Çayıralan Mahallesi i grup yolunda sıcak asfalt çalışmalarını tamamladı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından sıcak asfaltı dökülen 12 km uzunluğa sahip Akkuş ilçesi Kızılelma-Çayıralan grup yolunda çalışmalar tamamlandı. Başkan Enver Yılmaz, “7/24 esaslı çalışma yürüten ekiplerimiz, söz verilen takvimde çalışmaları tamamlayarak altyapısı ve sanat yapıları ile bu yolumuzu evladiyelik olarak hizmete sundu” dedi. TOPLAM UZUNLUĞU 12 KM İlçeleri söz verilen takvimde modern yollarla buluşturan Büyükşehir Belediyesi, toplam uzunluğu 12 km olan Akkuş Kızılelma-Çayıralan Mahallesi i grup yolunda sıcak asfalt çalışmalarını tamamladı. Başkan Enver Yılmaz, ekiplerin gece gündüz demeden yoğun mesai harcadığını ifade ederek, “Bugüne kadar 18 milyon TL’lik yatırım yaptığımız Akkuş ilçemizde 15 km sıcak asfalt ve 25,5 km sathi asfalt olmak üzere toplam 40,5 km asfalt çalışması gerçekleştirdik” dedi. “EVLADİYELİK BİR YOL OLDU” Büyükşehir Belediyesinin uzun ömürlü yollar inşa ettiğini söyleyen Başkan Yılmaz, “Kızılelma-Çayıralan grup yolu çalışmaları kapsamında, 2000 m3 taş duvarı ve yolu yağmur suyundan korumak için 2.550 metre boru imalatı gerçekleştirdik. Biz yolu inşa ederken yalnızca asfaltı döküp geçmiyoruz. Önce yolun altyapısını sağlamlaştırıyor ve ardından üstyapı imalatını gerçekleştiriyoruz. Büyükşehir olarak, vatandaşlarımızın hizmetine uzun ömürlü evladiyelik yollar sunuyoruz” diye konuştu. “YATIRIMLARLA UZAK İLÇELERİ YAKIN KILIYORUZ” Yapılan çalışma ile ilçede ulaşımın konforlu hâle geldiğini belirten Başkan Enver Yılmaz, “Büyükşehir olarak, sadece Ordu’nun sahil ilçelerine değil, en uzak noktalarına da hizmet götürüyoruz. Amacımız yatırımlarla uzak ilçeleri yakın kılmak. Bu yıl da Akkuş ilçemizde yola dair çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek. 29 km sıcak asfalt ve 44 km sathi asfalt olmak üzere 73 km yolu asfalta kavuşturacağız. İlçemizde 7 km de beton yol çalışması da yapacağız. Bu yıl gerçekleştireceğimiz yol yatırımlarımızın bedeli tam 10 milyon TL” şeklinde konuştu.
İlçeleri söz verilen takvimde modern yollarla buluşturan Büyükşehir Belediyesi, toplam uzunluğu 12 km olan Akkuş Kızılelma-Çayıralan Mahallesi i grup yolunda sıcak asfalt çalışmalarını tamamladı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından sıcak asfaltı dökülen 12 km uzunluğa sahip Akkuş ilçesi Kızılelma-Çayıralan grup yolunda çalışmalar tamamlandı.

Başkan Enver Yılmaz, “7/24 esaslı çalışma yürüten ekiplerimiz, söz verilen takvimde çalışmaları tamamlayarak altyapısı ve sanat yapıları ile bu yolumuzu evladiyelik olarak hizmete sundu” dedi.

TOPLAM UZUNLUĞU 12 KM

İlçeleri söz verilen takvimde modern yollarla buluşturan Büyükşehir Belediyesi, toplam uzunluğu 12 km olan Akkuş Kızılelma-Çayıralan Mahallesi i grup yolunda sıcak asfalt çalışmalarını tamamladı.

Başkan Enver Yılmaz, ekiplerin gece gündüz demeden yoğun mesai harcadığını ifade ederek, “Bugüne kadar 18 milyon TL’lik yatırım yaptığımız Akkuş ilçemizde 15 km sıcak asfalt ve 25,5 km sathi asfalt olmak üzere toplam 40,5 km asfalt çalışması gerçekleştirdik” dedi.

“EVLADİYELİK BİR YOL OLDU”

Büyükşehir Belediyesinin uzun ömürlü yollar inşa ettiğini söyleyen Başkan Yılmaz, “Kızılelma-Çayıralan grup yolu çalışmaları kapsamında, 2000 m3 taş duvarı ve yolu yağmur suyundan korumak için 2.550 metre boru imalatı gerçekleştirdik. Biz yolu inşa ederken yalnızca asfaltı döküp geçmiyoruz. Önce yolun altyapısını sağlamlaştırıyor ve ardından üstyapı imalatını gerçekleştiriyoruz. Büyükşehir olarak, vatandaşlarımızın hizmetine uzun ömürlü evladiyelik yollar sunuyoruz” diye konuştu.

“YATIRIMLARLA UZAK İLÇELERİ YAKIN KILIYORUZ”

Yapılan çalışma ile ilçede ulaşımın konforlu hâle geldiğini belirten Başkan Enver Yılmaz, “Büyükşehir olarak, sadece Ordu’nun sahil ilçelerine değil, en uzak noktalarına da hizmet götürüyoruz. Amacımız yatırımlarla uzak ilçeleri yakın kılmak. Bu yıl da Akkuş ilçemizde yola dair çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek. 29 km sıcak asfalt ve 44 km sathi asfalt olmak üzere 73 km yolu asfalta kavuşturacağız. İlçemizde 7 km de beton yol çalışması da yapacağız. Bu yıl gerçekleştireceğimiz yol yatırımlarımızın bedeli tam 10 milyon TL” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.