KIRLI MERKEZİ ASFALTA KAVUŞTU

Gündem 16.05.2020 - 13:26, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4072+ kez okundu.
 

KIRLI MERKEZİ ASFALTA KAVUŞTU

Yol yapım çalışmalarını 19 ilçede sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi, mevsim şartlarının daha elverişli hale gelmesiyle birlikte çalışmalarını hızlandırdı.

Yol yapım çalışmalarını 19 ilçede sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi, mevsim şartlarının daha elverişli hale gelmesiyle birlikte çalışmalarını hızlandırdı. Ordu’yu adeta şantiyeye çeviren Büyükşehir Belediyesi, 5 bin nüfusa sahip olan Perşembe Kırlı Mahallesi’nde 1650 metre uzunluğunda 6 metre genişliğindeki grup yolunu sıcak asfalta kavuşturuyor. 7 mahalleye ulaşım sağlayan grup yolu, aynı zamanda turizm destinasyonlarından biri olan Çiseli Şelalesi’ne de erişim sağlıyor. Bu kapsamda sıcak asfalt çalışmalarının devam ettiği Kırlı Mahallesi’nde yetkilerden bilgi alan ve incelemelerde bulunan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Kırlı merkezini tarihinde ilk defa asfalta kavuşturuyoruz. 2020-2021 yatırım programımızda Perşembe ilçemizi toplamda 85 km asfalt ile buluşturacağız” dedi. “HEM KENDİ ASFALTIMIZI ÜRETİYOR HEM DE KENDİMİZ DÖKÜYORUZ” Kırlı merkezinin tarihte ilk defa asfalta buluştuğunu söyleyen Başkan Güler, “Kırlı Mahallesi eski adıyla 7 köy ile birleşen bir yerimiz. Bu mahallemiz aynı zamanda Perşembeyle Altınordu’yu da birleştiriyor. Kırlı merkezini tarihinde ilk defa asfalta kavuşturuyoruz. Asfaltın yanında altyapıyı da elden geçiriyoruz. 7 mahalleye ulaşım sağlayan grup yolu aynı zamanda turizm anlamında ziyaretçilerin uğrak mekânı olan Çiseli Şelalesi’ne de erişim sağlıyor. Burada yaptığımız en önemli iş hem kendi asfaltımızı üretiyor hem de kendimizin döküyor olması. Bu anlamda ekonomik kazanç sağlarken aynı zamanda paranın Ordu’da kalmasını sağlıyoruz” şeklinde konuştu. “PERŞEMBE’Yİ 85 KM DAHA ASFALT İLE BULUŞTURACAĞIZ” Ordu’nun adeta şantiyeye çevrildiğini ifade eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “2020-2021 yatırım programımızda Perşembe ilçemizi toplamda 85 km asfalt ile buluşturacağız. Yol yapım çalışmalarımızı 772 mahallemizde daha uygulayacağız. Şuanda da zaten Ordu bir şantiye alanına çevrildi. Her tarafta yoğun bir çalışma gerçekleşiyoruz” diye konuştu
Yol yapım çalışmalarını 19 ilçede sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi, mevsim şartlarının daha elverişli hale gelmesiyle birlikte çalışmalarını hızlandırdı.

Yol yapım çalışmalarını 19 ilçede sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi, mevsim şartlarının daha elverişli hale gelmesiyle birlikte çalışmalarını hızlandırdı.

Ordu’yu adeta şantiyeye çeviren Büyükşehir Belediyesi, 5 bin nüfusa sahip olan Perşembe Kırlı Mahallesi’nde 1650 metre uzunluğunda 6 metre genişliğindeki grup yolunu sıcak asfalta kavuşturuyor. 7 mahalleye ulaşım sağlayan grup yolu, aynı zamanda turizm destinasyonlarından biri olan Çiseli Şelalesi’ne de erişim sağlıyor.

Bu kapsamda sıcak asfalt çalışmalarının devam ettiği Kırlı Mahallesi’nde yetkilerden bilgi alan ve incelemelerde bulunan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Kırlı merkezini tarihinde ilk defa asfalta kavuşturuyoruz. 2020-2021 yatırım programımızda Perşembe ilçemizi toplamda 85 km asfalt ile buluşturacağız” dedi.

“HEM KENDİ ASFALTIMIZI ÜRETİYOR HEM DE KENDİMİZ DÖKÜYORUZ”

Kırlı merkezinin tarihte ilk defa asfalta buluştuğunu söyleyen Başkan Güler, “Kırlı Mahallesi eski adıyla 7 köy ile birleşen bir yerimiz. Bu mahallemiz aynı zamanda Perşembeyle Altınordu’yu da birleştiriyor. Kırlı merkezini tarihinde ilk defa asfalta kavuşturuyoruz. Asfaltın yanında altyapıyı da elden geçiriyoruz. 7 mahalleye ulaşım sağlayan grup yolu aynı zamanda turizm anlamında ziyaretçilerin uğrak mekânı olan Çiseli Şelalesi’ne de erişim sağlıyor. Burada yaptığımız en önemli iş hem kendi asfaltımızı üretiyor hem de kendimizin döküyor olması. Bu anlamda ekonomik kazanç sağlarken aynı zamanda paranın Ordu’da kalmasını sağlıyoruz” şeklinde konuştu.

“PERŞEMBE’Yİ 85 KM DAHA ASFALT İLE BULUŞTURACAĞIZ”

Ordu’nun adeta şantiyeye çevrildiğini ifade eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “2020-2021 yatırım programımızda Perşembe ilçemizi toplamda 85 km asfalt ile buluşturacağız. Yol yapım çalışmalarımızı 772 mahallemizde daha uygulayacağız. Şuanda da zaten Ordu bir şantiye alanına çevrildi. Her tarafta yoğun bir çalışma gerçekleşiyoruz” diye konuştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.