JUDO ÇALIŞMALARI YENİ KAYITLAR İLE DEVAM EDİYOR

Spor 12.11.2021 - 23:44, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2001+ kez okundu.
 

JUDO ÇALIŞMALARI YENİ KAYITLAR İLE DEVAM EDİYOR

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen judo antrenmanları yeni gruplarla başladı.

Ordu  Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen judo antrenmanları yeni gruplarla başladı. Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü uhdesinde devam eden judo antrenmanları yeni öğrencilerin katılmasıyla genişletildi. 19 Eylül Stadyumu altında bulunan Judo Antrenman salonunda Hafta içi her gün devam eden antrenmanlar Pazartesi, Çarşamba, Cuma 16:00-18:00, Salı ve Perşembe Günleri 18:00-20.00 arasında yapılıyor. Antrenmanlar uzman antrenörler gözetiminde gerçekleştiriliyor. Gençlik ve Spor Bakanlığının hayata geçirdiği Spor Okulları projesi kapsamında pek çok farklı spor dalında gençlere eğitimler veriliyor. Miniklerin katıldığı judo antrenmanları da devam ediyor. Minikler profesyonel antrenörlerin gözetiminde judo öğrenerek, vücutlarını dinç tutuyor.   
Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen judo antrenmanları yeni gruplarla başladı.

Ordu  Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen judo antrenmanları yeni gruplarla başladı.
Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü uhdesinde devam eden judo antrenmanları yeni öğrencilerin katılmasıyla genişletildi. 19 Eylül Stadyumu altında bulunan Judo Antrenman salonunda Hafta içi her gün devam eden antrenmanlar Pazartesi, Çarşamba, Cuma 16:00-18:00, Salı ve Perşembe Günleri 18:00-20.00 arasında yapılıyor. Antrenmanlar uzman antrenörler gözetiminde gerçekleştiriliyor. Gençlik ve Spor Bakanlığının hayata geçirdiği Spor Okulları projesi kapsamında pek çok farklı spor dalında gençlere eğitimler veriliyor. Miniklerin katıldığı judo antrenmanları da devam ediyor. Minikler profesyonel antrenörlerin gözetiminde judo öğrenerek, vücutlarını dinç tutuyor.
  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.