JANDARMADAN KABLO HIRSIZLARINA OPERASYON

Asayiş 19.02.2022 - 07:51, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4216+ kez okundu.
 

JANDARMADAN KABLO HIRSIZLARINA OPERASYON

Jandarma ekipleri Gölköy ve Çatalpınar ilçesinde kablo çalan hırsızlara karşı düzenlediği operasyonda iki şüpheli çaldıkları malzemelerle ele geçirdi.

Jandarma ekipleri Gölköy ve Çatalpınar ilçesinde kablo çalan hırsızlara karşı düzenlediği operasyonda iki şüpheli çaldıkları malzemelerle ele geçirdi. Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, “Ordu İl Jandarma Komutanlığınca, Gölköy İlçesi Düzyayla Mahallesinde 08 Ocak 2022 ve 15 Şubat 2022 tarihlerinde meydana gelen Baz İstasyonundan Hırsızlık ve TEİAŞ’a ait çapraz bağlantı demirlerinin çalınması olayı ile Çatalpınar İlçesi Ortaköy Mahallesinde 14 Şubat 2022 tarihinde meydana gelen Haberleşme ve Enerji Nakil Kablo hırsızlığı olaylarının aydınlatılmasına yönelik asayiş, istihbarat ve JASAT unsurlarından oluşturulan özel ekip tarafından yürütülen ortak çalışmalar neticesinde E.B. (40) ve M.S. (50) isimli şahısların olayların şüphelisi olduğu belirlenmiştir. Şüphelilerin yakalanması ve suça konu hırsızlık malzemelerinin ele geçirilmesi maksadıyla 15 Şubat 2022 tarihinde yapılan operasyon neticesinde, söz konusu şüpheliler hırsızlık malzemeleri ile birlikte yakalanmıştır.     Şüphelilerin üzerinde, araçlarında, ev ve eklentilerinde yapılan aramada 22 kilogram bakır kablo ele geçirilmiş olup diğer hırsızlık malzemelerin ise işlenerek farklı amaçlarda kullanıldığı tespit edilmiştir.  Olayla ilgili yakalanan 2 şüpheli şahıs adli makamlara sevk edilmiştir.” denildi.              
Jandarma ekipleri Gölköy ve Çatalpınar ilçesinde kablo çalan hırsızlara karşı düzenlediği operasyonda iki şüpheli çaldıkları malzemelerle ele geçirdi.
Jandarma ekipleri Gölköy ve Çatalpınar ilçesinde kablo çalan hırsızlara karşı düzenlediği operasyonda iki şüpheli çaldıkları malzemelerle ele geçirdi.
Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, “Ordu İl Jandarma Komutanlığınca, Gölköy İlçesi Düzyayla Mahallesinde 08 Ocak 2022 ve 15 Şubat 2022 tarihlerinde meydana gelen Baz İstasyonundan Hırsızlık ve TEİAŞ’a ait çapraz bağlantı demirlerinin çalınması olayı ile Çatalpınar İlçesi Ortaköy Mahallesinde
14 Şubat 2022 tarihinde meydana gelen Haberleşme ve Enerji Nakil Kablo hırsızlığı olaylarının aydınlatılmasına yönelik asayiş, istihbarat ve JASAT unsurlarından oluşturulan özel ekip tarafından yürütülen ortak çalışmalar neticesinde E.B. (40) ve M.S. (50) isimli şahısların olayların şüphelisi olduğu belirlenmiştir.
Şüphelilerin yakalanması ve suça konu hırsızlık malzemelerinin ele geçirilmesi maksadıyla 15 Şubat 2022 tarihinde yapılan operasyon neticesinde, söz konusu şüpheliler hırsızlık malzemeleri ile birlikte yakalanmıştır.    
Şüphelilerin üzerinde, araçlarında, ev ve eklentilerinde yapılan aramada 22 kilogram bakır kablo ele geçirilmiş olup diğer hırsızlık malzemelerin ise işlenerek farklı amaçlarda kullanıldığı tespit edilmiştir. 
Olayla ilgili yakalanan 2 şüpheli şahıs adli makamlara sevk edilmiştir.” denildi.
 
           
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.