İMKANSIZLIKLARLA BÜYÜDÜM

Yaşam 23.10.2019 - 10:50, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1883+ kez okundu.
 

İMKANSIZLIKLARLA BÜYÜDÜM

Bugünlere imkansızlıklarla geldiğini ifade eden muzisyen Hayri Arslan kendisi ile alakalı bazı bilgiler verdi.

Gençlerin mutlaka sanat öğrenmesi gerektiğine dikkat çeken müzisyen Hayri Arslan,"62 doğumluyum. 78 yılından beri müzisyenlik yapıyorum. Geçimimi öyle sağlıyorum. Büyük bir hevesle başladım bu işe. Ağabeyim ve babam müzisyenlik yapıyordu. Genlerde var demek ki, bende başladım uğraşmaya. Hep imkansızlıklarla büyüdüm. Ama ona rağmen, Türkiye'de Hayri Arslan olarak adım geçiyor. Gençlerin  müziğe ilgisi oldukça fazla. O yönde bir sıkıntı görmüyorum. Zaten öylede olması gerekiyor. Çünkü, müzik ruhun gıdası derler. Gençlerin bundan faydalanması gerekiyor. "dedi. Mert Can Ersoy (ÖZEL HABER)
Bugünlere imkansızlıklarla geldiğini ifade eden muzisyen Hayri Arslan kendisi ile alakalı bazı bilgiler verdi.

Gençlerin mutlaka sanat öğrenmesi gerektiğine dikkat çeken müzisyen Hayri Arslan,"62 doğumluyum. 78 yılından beri müzisyenlik yapıyorum. Geçimimi öyle sağlıyorum. Büyük bir hevesle başladım bu işe. Ağabeyim ve babam müzisyenlik yapıyordu. Genlerde var demek ki, bende başladım uğraşmaya. Hep imkansızlıklarla büyüdüm. Ama ona rağmen, Türkiye'de Hayri Arslan olarak adım geçiyor. Gençlerin  müziğe ilgisi oldukça fazla. O yönde bir sıkıntı görmüyorum. Zaten öylede olması gerekiyor. Çünkü, müzik ruhun gıdası derler. Gençlerin bundan faydalanması gerekiyor. "dedi.

Mert Can Ersoy (ÖZEL HABER)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.