İMAMOĞLU’NA ORDULU DANIŞMAN

Gündem 14.10.2020 - 16:44, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2962+ kez okundu.
 

İMAMOĞLU’NA ORDULU DANIŞMAN

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun danışmanlığına Ordulu bir bürokrat atandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun danışmanlığına Ordulu bir bürokrat atandı. Geçen ay Sakarya Vali Yardımcılığı görevinden emekliliğe ayrılan Cemalettin Özdemir İBB Ekrem İmamoğlu’na danışman oldu. 1959 Ordu Ulubey doğumlu olan Cemalettin Özdemir, Burdur/Yeşilova, Karabük/Ovacık, Erzurum/Hınıs, Trabzon/Maçka, Muğla/Marmaris, Sakarya/Akyazı’da kaymakamlık yaptı. İstanbul, Samsun ve Sakarya Vali Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Cemalettin Özdemir 17 Ağustos 1999 depreminde Sakarya Akyazı Kaymakamı görevinde bulunuyordu. Yaptığı üstün çalışma nedeniyle adı efsane kaymakama çıkmıştı.   
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun danışmanlığına Ordulu bir bürokrat atandı.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun danışmanlığına Ordulu bir bürokrat atandı. Geçen ay Sakarya Vali Yardımcılığı görevinden emekliliğe ayrılan Cemalettin Özdemir İBB Ekrem İmamoğlu’na danışman oldu.
1959 Ordu Ulubey doğumlu olan Cemalettin Özdemir, Burdur/Yeşilova, Karabük/Ovacık, Erzurum/Hınıs, Trabzon/Maçka, Muğla/Marmaris, Sakarya/Akyazı’da kaymakamlık yaptı. İstanbul, Samsun ve Sakarya Vali Yardımcılığı görevlerinde bulundu.
Cemalettin Özdemir 17 Ağustos 1999 depreminde Sakarya Akyazı Kaymakamı görevinde bulunuyordu. Yaptığı üstün çalışma nedeniyle adı efsane kaymakama çıkmıştı. 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.