İLK KEZ UÇAKLA TANIŞTILAR

Gündem 24.04.2022 - 23:55, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3334+ kez okundu.
 

İLK KEZ UÇAKLA TANIŞTILAR

Giresun ve Ordu’nun köylerinde yaşayan ve hayatlarında hiç uçağa binmemiş 46 çocuk Türk Hava Yolları Ordu - Giresun ofisinin hayata geçirdiği projeyle havacılıkla tanıştı.

Giresun ve Ordu’nun köylerinde yaşayan ve hayatlarında hiç uçağa binmemiş 46 çocuk Türk Hava Yolları Ordu - Giresun ofisinin hayata geçirdiği projeyle havacılıkla tanıştı. Bayrak taşıyıcının İstanbul’dan havalanan ve Ordu – Giresun Havalimanı’nda çocuklar ile buluşan uçağının sefer sayısı ise bu özel gün için TK1920 olarak düzenlendi.  Ordu’nun Yokuşdibi Köyü İlköğretim Okulu ve Giresun’un Çatak Köyü İlköğretim Okulu’nda eğitim gören 10-12 yaş arası 46 öğrenci (23+23) kendi isimleriyle düzenlenmiş biniş kartlarını alarak Türk Hava Yolları’nın Ordu- Giresun Havalimanı’na gelen uçağına bindi. Hayatlarında ilk kez uçağa binen çocuklar pilot ve kabin memurlarıyla tanışarak derste çizdikleri havacılık temalı resimleri uçuş ekibine hediye etti.  Uçağın Kaptan Pilotu uçakta bulunan çocuklar için yaptığı özel anonsta “Yarınlarımızın teminatı sevgili çocuklar, kanatlarınız hep açık ve hayalleriniz daima yükseklerde olsun.” mesajını verdi.  Havalimanında geçirdikleri bir günde havalimanı kulesinden yer hizmetlerine kadar pek çok noktada Türk Hava Yolları çalışanları ile birlikte havacılığı deneyimleyen çocuklar daha sonra Ordu Boztepe’yi ve Giresun Kalesi’ni gezerek eğlenceli bir gün geçirdi. Türk Hava Yolları ailesinin hazırladığı özel hediyeler ise çocukların mutluluğuna mutluluk kattı.   
Giresun ve Ordu’nun köylerinde yaşayan ve hayatlarında hiç uçağa binmemiş 46 çocuk Türk Hava Yolları Ordu - Giresun ofisinin hayata geçirdiği projeyle havacılıkla tanıştı.

Giresun ve Ordu’nun köylerinde yaşayan ve hayatlarında hiç uçağa binmemiş 46 çocuk Türk Hava Yolları Ordu - Giresun ofisinin hayata geçirdiği projeyle havacılıkla tanıştı. Bayrak taşıyıcının İstanbul’dan havalanan ve Ordu – Giresun Havalimanı’nda çocuklar ile buluşan uçağının sefer sayısı ise bu özel gün için TK1920 olarak düzenlendi. 
Ordu’nun Yokuşdibi Köyü İlköğretim Okulu ve Giresun’un Çatak Köyü İlköğretim Okulu’nda eğitim gören 10-12 yaş arası 46 öğrenci (23+23) kendi isimleriyle düzenlenmiş biniş kartlarını alarak Türk Hava Yolları’nın Ordu- Giresun Havalimanı’na gelen uçağına bindi. Hayatlarında ilk kez uçağa binen çocuklar pilot ve kabin memurlarıyla tanışarak derste çizdikleri havacılık temalı resimleri uçuş ekibine hediye etti.  Uçağın Kaptan Pilotu uçakta bulunan çocuklar için yaptığı özel anonsta “Yarınlarımızın teminatı sevgili çocuklar, kanatlarınız hep açık ve hayalleriniz daima yükseklerde olsun.” mesajını verdi.
 Havalimanında geçirdikleri bir günde havalimanı kulesinden yer hizmetlerine kadar pek çok noktada Türk Hava Yolları çalışanları ile birlikte havacılığı deneyimleyen çocuklar daha sonra Ordu Boztepe’yi ve Giresun Kalesi’ni gezerek eğlenceli bir gün geçirdi. Türk Hava Yolları ailesinin hazırladığı özel hediyeler ise çocukların mutluluğuna mutluluk kattı.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.