İL SİVİL TOPLUMLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ YENİ YERİNDE

Gündem 12.05.2022 - 07:16, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3754+ kez okundu.
 

İL SİVİL TOPLUMLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ YENİ YERİNDE

Vali Tuncay Sonel, Yeni Hükümet Konağı Yerleşkesindeki yeni binasına taşınan İl Sivil Toplum İlişkiler Müdürlüğüne ziyarette bulundu.

Vali Tuncay Sonel, Yeni Hükümet Konağı Yerleşkesindeki yeni binasına taşınan İl Sivil Toplum İlişkiler Müdürlüğüne ziyarette bulundu. İl Sivil Toplum İlişkiler Müdürlüğünün yeni hizmet birimlerini gezerek incelemelerde bulunan Vali Tuncay Sonel, İl Sivil Toplum İlişkiler Müdürü Ali Kemal Mert’ten bilgiler aldı, çalışanlara işlerinde kolaylıklar dileyerek,  yeni hizmet binasının hayırlı olmasını dileğinde bulundu.İl Sivil Toplum İlişkiler Müdürlüğü ziyareti sonrası bir açıklama yapan Vali Tuncay Sonel, ”Ordu Valiliği Görevine başladığımızda Yeni Hükümet Konağı Yerleşkemizde binalarımızın dışı bitmiş,  içi tuğla vaziyetindeydi. İnşaat, mekanik, elektrik işlerinde eksiklikler vardı. Bu eksiklikleri Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda, Sayın Bakanlarımızın destekleriyle de kısa sürede tamamladık. Daha önce Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığımızı, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzü, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğümüzü, İl Göç İdaresi Müdürlüğümüzü Yeni Hükümet Konağı Yerleşkesine taşımıştık. Bugün itibariyle de Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğümüz de Yeni Hükümet Konağı içerisinde yer alan C blokta hizmet vermeye başladı. Vatandaşlarımız artık devletimizin kamu hizmetini daha güzel şartlarda alma imkanına sahip olacaklar. Hükümet Konağı yerleşkesinin şehrimize kazandırılmasında emeği geçen başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Ordu’muzun tüm değerlerine teşekkür ediyoruz. Allah yöre insanımıza, memleketimize hayırlı, uğurlu etsin” diye konuştu. Vali Sonel, Yeni Hükümet Konağı Yerleşkesindeki Valilik binasının girişinde yer alan zemin katında yemekhane ve mutfak konulduğunu hatırlatarak, ana binada yemekhane ve mutfağın uygun olamayacağına dikkat çekti ve ”İlgili arkadaşlarımızla birlikte konuyu istişare ettik. Mutfak ve giriş katındaki yemekhaneyi dışarıya bahçeye müstakil yapılacak şekilde inşaatına başladık. Fındık mevsiminden sonra inşallah Valilik olarak biz de bu kampüse taşınacağız. Hayırlı, uğurlu olsun” şeklinde konuştu
Vali Tuncay Sonel, Yeni Hükümet Konağı Yerleşkesindeki yeni binasına taşınan İl Sivil Toplum İlişkiler Müdürlüğüne ziyarette bulundu.
Vali Tuncay Sonel, Yeni Hükümet Konağı Yerleşkesindeki yeni binasına taşınan İl Sivil Toplum İlişkiler Müdürlüğüne ziyarette bulundu.
İl Sivil Toplum İlişkiler Müdürlüğünün yeni hizmet birimlerini gezerek incelemelerde bulunan Vali Tuncay Sonel, İl Sivil Toplum İlişkiler Müdürü Ali Kemal Mert’ten bilgiler aldı, çalışanlara işlerinde kolaylıklar dileyerek,  yeni hizmet binasının hayırlı olmasını dileğinde bulundu.İl Sivil Toplum İlişkiler Müdürlüğü ziyareti sonrası bir açıklama yapan Vali Tuncay Sonel, ”Ordu Valiliği Görevine başladığımızda Yeni Hükümet Konağı Yerleşkemizde binalarımızın dışı bitmiş,  içi tuğla vaziyetindeydi. İnşaat, mekanik, elektrik işlerinde eksiklikler vardı. Bu eksiklikleri Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda, Sayın Bakanlarımızın destekleriyle de kısa sürede tamamladık. Daha önce Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığımızı, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzü, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğümüzü, İl Göç İdaresi Müdürlüğümüzü Yeni Hükümet Konağı Yerleşkesine taşımıştık. Bugün itibariyle de Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğümüz de Yeni Hükümet Konağı içerisinde yer alan C blokta hizmet vermeye başladı. Vatandaşlarımız artık devletimizin kamu hizmetini daha güzel şartlarda alma imkanına sahip olacaklar. Hükümet Konağı yerleşkesinin şehrimize kazandırılmasında emeği geçen başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Ordu’muzun tüm değerlerine teşekkür ediyoruz. Allah yöre insanımıza, memleketimize hayırlı, uğurlu etsin” diye konuştu.
Vali Sonel, Yeni Hükümet Konağı Yerleşkesindeki Valilik binasının girişinde yer alan zemin katında yemekhane ve mutfak konulduğunu hatırlatarak, ana binada yemekhane ve mutfağın uygun olamayacağına dikkat çekti ve ”İlgili arkadaşlarımızla birlikte konuyu istişare ettik. Mutfak ve giriş katındaki yemekhaneyi dışarıya bahçeye müstakil yapılacak şekilde inşaatına başladık. Fındık mevsiminden sonra inşallah Valilik olarak biz de bu kampüse taşınacağız. Hayırlı, uğurlu olsun” şeklinde konuştu
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.