İL MÜDÜRÜ GENÇ ŞAMPİYON SPORCUYU AĞIRLADI

Spor 06.01.2022 - 18:44, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4338+ kez okundu.
 

İL MÜDÜRÜ GENÇ ŞAMPİYON SPORCUYU AĞIRLADI

Dünya Üçüncüsü Feride Buse Eröztekin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret etti.

 Dünya Üçüncüsü Feride Buse Eröztekin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret etti. 24 Kasım-3 Aralık tarihlerinde Bükreş/Romanya da düzenlenen, Bilek Güreşi şampiyonasında; Genç bayanlar 45 kg sağ kolda Dünya 3.sü olan Feride Buse Eröztekin Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç’e ziyarette bulundu. Romanya Bükreş'te yapılan Dünya Bilek Güreşi Yarışmalarında 45 kg ' da Feride Buse ERÖZTEKİNCİ  (AİHL mezunu)  sağ kolda Dünya 3.sü olarak önemli bir başarı elde etti. Başarılı sporcuyu tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç tebrik ederek çeşitli hediyeler ile ödüllendirdi. Derece elde eden sporcuyu ve emeklerinden dolayı ailesine ve antrenörüne teşekkürlerini iletti. 
Dünya Üçüncüsü Feride Buse Eröztekin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret etti.

 Dünya Üçüncüsü Feride Buse Eröztekin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret etti.
24 Kasım-3 Aralık tarihlerinde Bükreş/Romanya da düzenlenen, Bilek Güreşi şampiyonasında; Genç bayanlar 45 kg sağ kolda Dünya 3.sü olan Feride Buse Eröztekin Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç’e ziyarette bulundu. Romanya Bükreş'te yapılan Dünya Bilek Güreşi Yarışmalarında 45 kg ' da Feride Buse ERÖZTEKİNCİ  (AİHL mezunu)  sağ kolda Dünya 3.sü olarak önemli bir başarı elde etti.
Başarılı sporcuyu tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç tebrik ederek çeşitli hediyeler ile ödüllendirdi. Derece elde eden sporcuyu ve emeklerinden dolayı ailesine ve antrenörüne teşekkürlerini iletti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.