HİZMET'İN ADRESİ ALTINORDU BELEDİYESİ

Gündem 01.05.2021 - 15:49, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3823+ kez okundu.
 

HİZMET'İN ADRESİ ALTINORDU BELEDİYESİ

Altınordu Belediyesi Mahallelerin ulaşım zorluğu yaşanan çetin yollarını konforlu ve standardı yüksek beton yollar ile buluşturmaya devam ediyor.

Altınordu Belediyesi Mahallelerin ulaşım zorluğu yaşanan çetin yollarını konforlu ve standardı yüksek beton yollar ile buluşturmaya devam ediyor. Belediye ekipleri yaptığı çalışma ile Yukarıtepe Mahallesi Türkmenli, Tepeköy ve Kargatepe Sokaklarda yıllardır süren ulaşım çilesini beton yol ile sona erdirdi. MALİ BAŞARI HİZMET VE YATIRIMA DÖNÜŞMEYE DEVAM EDİYOR Başkan Aşkın Tören’in geçen 24 aylık görev süresinde mali tablosundaki başarısı ile Türkiye’ye örnek olan Altınordu Belediyesi, bu başarısını hizmet ve yatırıma dönüştürerek yılların sorunlarını bir bir çözüyor. Kentin alt ve üstyapısında adeta sessiz bir devrime imza atan Altınordu Belediyesi, turizmden tarıma, teknolojiden tasarıma, ticaretten istihdama kadar her alanda şehre değer katacak birçok projeyi de hayata geçiriyor. Üstelik bütün bunları tek 1 kuruş dahi borçlanmadan öz kaynaklarıyla yapan Altınordu Belediyesinin 72 mahallede başlattığı beton yol seferberliğinde Yukarıtepe Mahallesi de özlemle beklediği hizmetle buluştu. Yapılan çalışma ile, Mahallenin ulaşım güçlüğü yaşanan 3 sokağı kısa sürede beton yol konforuna kavuşturuldu. BAŞKAN TÖREN "BU ŞEHRE HİZMET SÖZÜMÜZ VE SORUMLULUĞUMUZ VAR" Yukarıtepe Mahallesini ziyaret eden Başkan Tören, çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Ziyarette mahalle sakinleriyle de bir araya gelen Tören, vatandaşların istek ve taleplerini dinledi. 72 Mahallede eşit hizmet ilkesi ile adaleti gözeterek başlattıkları 45 kilometre beton yol yapımında çok hızlı bir şekilde ilerlediklerine dikkat çeken Başkan Tören, "Altınordu’luların kaynaklarını yine onlara hizmet için kullanıyoruz. Bizim bu şehre, hemşehrilerimize hizmet sözümüz ve sorumluluğumuz var. Kaynaklarımızı ekonomik, etkin, verimli yerinde ve hemşehrilerimizin yararı ve yarınları için kullanarak hizmet üretiyoruz. Hem şehrimizin altyapısında hem de üst yapısında başlattığımız değişim ve dönüşüm kesintisiz devam edecek. Güzel bir çalışmayı daha tamamlamanın huzuru içerisindeyiz. Yukarıtepe Mahallemize ve mahalle sakinlerimize hayırlı olsun" dedi. Hizmetleri için Başkan Tören'e teşekkür eden Yukarıtepe Muhtarı Salih Türkmen "yıllardır özlemini duyduğumuz, hayalini kurduğumuz hizmet nihayet mahallemize geldi. Altınordu Belediye Başkanımız Aşkın Tören’e çok teşekkür ederim" dedi. Beton yola kavuşmanın sevincini yaşayan mahalle sakinleri ise "tozdan çamurdan kurtulduk. Yıllardır bu sokaklarda çile çekiyorduk. Allah razı olsun Başkanımızdan" sözleriyle Başkan Aşkın Tören'e teşekkürlerini ilettiler.  
Altınordu Belediyesi Mahallelerin ulaşım zorluğu yaşanan çetin yollarını konforlu ve standardı yüksek beton yollar ile buluşturmaya devam ediyor.

Altınordu Belediyesi Mahallelerin ulaşım zorluğu yaşanan çetin yollarını konforlu ve standardı yüksek beton yollar ile buluşturmaya devam ediyor. Belediye ekipleri yaptığı çalışma ile Yukarıtepe Mahallesi Türkmenli, Tepeköy ve Kargatepe Sokaklarda yıllardır süren ulaşım çilesini beton yol ile sona erdirdi.

MALİ BAŞARI HİZMET VE YATIRIMA DÖNÜŞMEYE DEVAM EDİYOR

Başkan Aşkın Tören’in geçen 24 aylık görev süresinde mali tablosundaki başarısı ile Türkiye’ye örnek olan Altınordu Belediyesi, bu başarısını hizmet ve yatırıma dönüştürerek yılların sorunlarını bir bir çözüyor. Kentin alt ve üstyapısında adeta sessiz bir devrime imza atan Altınordu Belediyesi, turizmden tarıma, teknolojiden tasarıma, ticaretten istihdama kadar her alanda şehre değer katacak birçok projeyi de hayata geçiriyor. Üstelik bütün bunları tek 1 kuruş dahi borçlanmadan öz kaynaklarıyla yapan Altınordu Belediyesinin 72 mahallede başlattığı beton yol seferberliğinde Yukarıtepe Mahallesi de özlemle beklediği hizmetle buluştu. Yapılan çalışma ile, Mahallenin ulaşım güçlüğü yaşanan 3 sokağı kısa sürede beton yol konforuna kavuşturuldu.

BAŞKAN TÖREN "BU ŞEHRE HİZMET SÖZÜMÜZ VE SORUMLULUĞUMUZ VAR"

Yukarıtepe Mahallesini ziyaret eden Başkan Tören, çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Ziyarette mahalle sakinleriyle de bir araya gelen Tören, vatandaşların istek ve taleplerini dinledi.

72 Mahallede eşit hizmet ilkesi ile adaleti gözeterek başlattıkları 45 kilometre beton yol yapımında çok hızlı bir şekilde ilerlediklerine dikkat çeken Başkan Tören, "Altınordu’luların kaynaklarını yine onlara hizmet için kullanıyoruz. Bizim bu şehre, hemşehrilerimize hizmet sözümüz ve sorumluluğumuz var. Kaynaklarımızı ekonomik, etkin, verimli yerinde ve hemşehrilerimizin yararı ve yarınları için kullanarak hizmet üretiyoruz. Hem şehrimizin altyapısında hem de üst yapısında başlattığımız değişim ve dönüşüm kesintisiz devam edecek. Güzel bir çalışmayı daha tamamlamanın huzuru içerisindeyiz. Yukarıtepe Mahallemize ve mahalle sakinlerimize hayırlı olsun" dedi.

Hizmetleri için Başkan Tören'e teşekkür eden Yukarıtepe Muhtarı Salih Türkmen "yıllardır özlemini duyduğumuz, hayalini kurduğumuz hizmet nihayet mahallemize geldi. Altınordu Belediye Başkanımız Aşkın Tören’e çok teşekkür ederim" dedi.

Beton yola kavuşmanın sevincini yaşayan mahalle sakinleri ise "tozdan çamurdan kurtulduk. Yıllardır bu sokaklarda çile çekiyorduk. Allah razı olsun Başkanımızdan" sözleriyle Başkan Aşkın Tören'e teşekkürlerini ilettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.