‘HEPİNİZE İYİ TATİLLER DİLİYORUM’

Eğitim 14.11.2021 - 21:54, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1823+ kez okundu.
 

‘HEPİNİZE İYİ TATİLLER DİLİYORUM’

15-19 Kasım'ı kapsayan dokuz günlük ara tatile giren öğrencilerin tatil öncesi heyecanlarına ortak olan Müdür Vargeloğlu, 15 Temmuz İlkokulunda bayrak törenine katılarak idareci, öğretmen, öğrenci ve velilere seslendi.

Ordu  Milli Eğitim Müdürü  Mehmet Fatih Vargeloğlu, 15-19 Kasım'ı kapsayan dokuz günlük 'Ara Tatil' öncesinde okul ziyaretlerinde bulundu.   Altınordu ilçesinde  Yeşilyurt Ahmet Karlıbel İlkokulu/Ortaokulu, Fatih Anadolu Lisesi ve 15 Temmuz İlkokulunu ziyaret eden Müdür Vargeloğlu  idareci, öğretmen ve öğrencilerle buluştu. Müdür Vargeloğlu  yaptığı konuşmada, salgın kurallarına sıkı sıkıya uymalarını; maske, mesafe ve hijyen kuralarına dikkat etmelerini dile getirirken, "Bakanlığımız tarafından alınan tedbirler doğrultusunda, 6 Eylül'de başlattığımız yüz yüze eğitim sürecimize, 15-19 Kasım'ı kapsayan dokuz günlük bir  'ara tatil' ile mola vereceğiz. Şimdiden, ara tatilinizin sağlıkla geçmesini temenni ediyorum. Bu başarıda şüphesiz, Kovid-19 salgınına karşı siz yavrularımızın, velilerimizin, öğretmenlerimizin ve okul yöneticilerimizin aldığı olağanüstü tedbirlerin; aşılanma konusunda gösterilen fevkalade hassasiyetin büyük katkısı var." dedi. Tatilde yapılabilecek çalışmalarla ilgili tavsiyelerde bulunan Müdür Vargeloğlu, "Sevgili Öğrenciler, bugün itibariyla başlayacak bu ara tatilde de lütfen Kovid-19 tedbirlerini elden bırakmayalım.  Tatilde maske, mesafe ve temizlik kurallarına göstereceğiniz hassasiyet yüz yüze eğitime sağlıkla devam edebilmemizi doğrudan etkileyecektir. Tatilde bol bol eğlenmenizi, dinlenmenizi ve kaliteli zaman geçirmenizi tavsiye ediyorum. Arkadaşlarınızla,  aile fertlerinizle oyunlar oynayın, ilginize ve yeteneğinize uygun sanat ve spor faaliyetlerine katılım sağlayın. Bol bol kitap okuyun! Yeni yerler gezerek keşiflerde bulunun. Tatilde moral, motivasyon ve enerji depolayarak gelin okullarınıza. Bizler de sizleri okullarımızda özlemle bekliyor olacağız. Ara tatil sonrasında yüz yüze eğitime kaldığımız yerden devam edeceğimizin heyecanıyla hepinize iyi tatiller diliyorum.  Sağlıkla, sevgiyle kalın!" dedi.      
15-19 Kasım'ı kapsayan dokuz günlük ara tatile giren öğrencilerin tatil öncesi heyecanlarına ortak olan Müdür Vargeloğlu, 15 Temmuz İlkokulunda bayrak törenine katılarak idareci, öğretmen, öğrenci ve velilere seslendi.

Ordu  Milli Eğitim Müdürü  Mehmet Fatih Vargeloğlu, 15-19 Kasım'ı kapsayan dokuz günlük 'Ara Tatil' öncesinde okul ziyaretlerinde bulundu.  
Altınordu ilçesinde  Yeşilyurt Ahmet Karlıbel İlkokulu/Ortaokulu, Fatih Anadolu Lisesi ve 15 Temmuz İlkokulunu ziyaret eden Müdür Vargeloğlu  idareci, öğretmen ve öğrencilerle buluştu.
Müdür Vargeloğlu  yaptığı konuşmada, salgın kurallarına sıkı sıkıya uymalarını; maske, mesafe ve hijyen kuralarına dikkat etmelerini dile getirirken, "Bakanlığımız tarafından alınan tedbirler doğrultusunda, 6 Eylül'de başlattığımız yüz yüze eğitim sürecimize, 15-19 Kasım'ı kapsayan dokuz günlük bir  'ara tatil' ile mola vereceğiz. Şimdiden, ara tatilinizin sağlıkla geçmesini temenni ediyorum. Bu başarıda şüphesiz, Kovid-19 salgınına karşı siz yavrularımızın, velilerimizin, öğretmenlerimizin ve okul yöneticilerimizin aldığı olağanüstü tedbirlerin; aşılanma konusunda gösterilen fevkalade hassasiyetin büyük katkısı var." dedi.
Tatilde yapılabilecek çalışmalarla ilgili tavsiyelerde bulunan Müdür Vargeloğlu, "Sevgili Öğrenciler, bugün itibariyla başlayacak bu ara tatilde de lütfen Kovid-19 tedbirlerini elden bırakmayalım.  Tatilde maske, mesafe ve temizlik kurallarına göstereceğiniz hassasiyet yüz yüze eğitime sağlıkla devam edebilmemizi doğrudan etkileyecektir. Tatilde bol bol eğlenmenizi, dinlenmenizi ve kaliteli zaman geçirmenizi tavsiye ediyorum. Arkadaşlarınızla,  aile fertlerinizle oyunlar oynayın, ilginize ve yeteneğinize uygun sanat ve spor faaliyetlerine katılım sağlayın. Bol bol kitap okuyun! Yeni yerler gezerek keşiflerde bulunun. Tatilde moral, motivasyon ve enerji depolayarak gelin okullarınıza. Bizler de sizleri okullarımızda özlemle bekliyor olacağız. Ara tatil sonrasında yüz yüze eğitime kaldığımız yerden devam edeceğimizin heyecanıyla hepinize iyi tatiller diliyorum.  Sağlıkla, sevgiyle kalın!" dedi.  
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.