HENTBOL RÜZGARI ESTİ

Spor 18.12.2021 - 10:06, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2752+ kez okundu.
 

HENTBOL RÜZGARI ESTİ

Okul Sporları Gençler Kız ve Erkek Hentbol İl Birinciliği Müsabakalarında Şampiyonlar belli oldu.

Okul Sporları Gençler Kız ve Erkek Hentbol İl Birinciliği Müsabakalarında Şampiyonlar belli oldu. Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen 20212022 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Hentbol Genç Erkek ve Genç Kız İl Birinciliği müsabakaları tamamlandı. Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce Başpehlivan Recep Kara Spor Salonu'nda gerçekleştirilen müsabakalara 6 okuldan 70 sporcu mücadele etti. Büyük heyecanın ve çekişmenin yaşandığı müsabakalar sonunda Erkeklerde Fatih Anadolu Lisesi şampiyon olurken, Atatürk Anadolu Lisesi ikinci, Şehit Sefa Kabakkaya Anadolu Lisesi üçüncü oldu. Hentbol Genç Kızlar da ise, Cumhuriyet Anadolu Lisesi şampiyon olurken, Fatih Anadolu Lisesi ikinci, Başöğretmen Anadolu Lisesi üçüncü oldu. Müsabakalarda dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları, Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu ve Şube Müdürleri tarafından takdim edildi. Birinci olan okul takımları grup müsabakalarında Ordu’yu temsil etme hakkı kazandı. Hentbol Genç Erkek kategorisinde şampiyon olan Fatih Anadolu Lisesi şampiyonaya direkt olarak yarı finalden itibaren mücadele edecek. Grup Müsabakaları 9 il merkezi üzerinden eş zamanlı yapılacak.  
Okul Sporları Gençler Kız ve Erkek Hentbol İl Birinciliği Müsabakalarında Şampiyonlar belli oldu.

Okul Sporları Gençler Kız ve Erkek Hentbol İl Birinciliği Müsabakalarında Şampiyonlar belli oldu.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen 20212022 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Hentbol Genç Erkek ve Genç Kız İl Birinciliği müsabakaları tamamlandı.

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce Başpehlivan Recep Kara Spor Salonu'nda gerçekleştirilen müsabakalara 6 okuldan 70 sporcu mücadele etti. Büyük heyecanın ve çekişmenin yaşandığı müsabakalar sonunda Erkeklerde Fatih Anadolu Lisesi şampiyon olurken, Atatürk Anadolu Lisesi ikinci, Şehit Sefa Kabakkaya Anadolu Lisesi üçüncü oldu. Hentbol Genç Kızlar da ise, Cumhuriyet Anadolu Lisesi şampiyon olurken, Fatih Anadolu Lisesi ikinci, Başöğretmen Anadolu Lisesi üçüncü oldu.

Müsabakalarda dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları, Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu ve Şube Müdürleri tarafından takdim edildi. Birinci olan okul takımları grup müsabakalarında Ordu’yu temsil etme hakkı kazandı. Hentbol Genç Erkek kategorisinde şampiyon olan Fatih Anadolu Lisesi şampiyonaya direkt olarak yarı finalden itibaren mücadele edecek. Grup Müsabakaları 9 il merkezi üzerinden eş zamanlı yapılacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.