HEM ANTRENÖRLÜK YAPACAK HEMDE OYNAYACAK

Spor 20.06.2017 - 10:22, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2948+ kez okundu.
 

HEM ANTRENÖRLÜK YAPACAK HEMDE OYNAYACAK

2016-2017 sezonunda Türkiye Voleybol Erkekler 2. Liginde mücadele eden ve play-offlarda namağlup şampiyon olarak 2017-2018 sezonunda Ordu İli'ni 1. ligde temsil etme hakkı kazanan Akkuş Belediyespor Voleybol Takımında transfer hareketliliği başladı.

Yeşil beyazlı takım ilk olarak şampiyonluğun mimarlarından olan ve aynı zamanda takımın antrenörlüğünü yapan ve bu sezonda yapacak olan kaptan Serkan Oğuz'la nikah tazeledi. Tatil sonrası Akkuş'a gelerek yeniden mukavele imzalayan antrenör oyuncu Serkan Oğuz, "Akkuş Belediyespor'la yeniden anlaştığım için çok mutluyum, Akkuş benim ikinci memleketim oldu, burada sakatlıklardan dolayı ara verdiğim voleybola tekrar başlayarak adeta yeniden doğdum. Hem antrenörlük hem de oyunculuk kariyerime yeni başarılar eklemek istiyorum. Yeni sezon öncesi ilk imzayı atan kişi olmakta ayrıca beni mutlu etti" diye konuştu. Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci ise yaptığı açıklamada, "Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarımıza başladık ve ilk olarak kaptanımızla anlaşmaya vardık, kendisi geçen yılki performansıyla şampiyonluğumuzun en büyük mimarlarından oldu. Milli takım formasını terleten bir oyuncuyla yolumuza devam edecek olmamız, geçen sezon olduğu bu yılda bizlere çok şey katacak, antrenör oyuncu olarak takımımıza hizmet edecek. Ordu İli'ni 1. ligde de en iyi şekilde temsil edeceğiz, voleybol severler yeni sezonda sürprizlerimizi beklesinler" diye konuştu.
2016-2017 sezonunda Türkiye Voleybol Erkekler 2. Liginde mücadele eden ve play-offlarda namağlup şampiyon olarak 2017-2018 sezonunda Ordu İli'ni 1. ligde temsil etme hakkı kazanan Akkuş Belediyespor Voleybol Takımında transfer hareketliliği başladı.

Yeşil beyazlı takım ilk olarak şampiyonluğun mimarlarından olan ve aynı zamanda takımın antrenörlüğünü yapan ve bu sezonda yapacak olan kaptan Serkan Oğuz'la nikah tazeledi.

Tatil sonrası Akkuş'a gelerek yeniden mukavele imzalayan antrenör oyuncu Serkan Oğuz, "Akkuş Belediyespor'la yeniden anlaştığım için çok mutluyum, Akkuş benim ikinci memleketim oldu, burada sakatlıklardan dolayı ara verdiğim voleybola tekrar başlayarak adeta yeniden doğdum. Hem antrenörlük hem de oyunculuk kariyerime yeni başarılar eklemek istiyorum. Yeni sezon öncesi ilk imzayı atan kişi olmakta ayrıca beni mutlu etti" diye konuştu.

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci ise yaptığı açıklamada, "Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarımıza başladık ve ilk olarak kaptanımızla anlaşmaya vardık, kendisi geçen yılki performansıyla şampiyonluğumuzun en büyük mimarlarından oldu. Milli takım formasını terleten bir oyuncuyla yolumuza devam edecek olmamız, geçen sezon olduğu bu yılda bizlere çok şey katacak, antrenör oyuncu olarak takımımıza hizmet edecek. Ordu İli'ni 1. ligde de en iyi şekilde temsil edeceğiz, voleybol severler yeni sezonda sürprizlerimizi beklesinler" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.