HAVALİMANINDA TATBİKAT

Gündem 11.11.2021 - 18:45, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2966+ kez okundu.
 

HAVALİMANINDA TATBİKAT

Ordu-Giresun Havalimanında yangın ve kaza tatbikatı yapıldı.

Ordu-Giresun Havalimanında Milli Sivil Havacılık Güvenlik Programının 23/1 h maddesi gereği, Havalimanı güvenlik tedbirlerinin Uluslararası standartlarda alınabilmesine yönelik Havalimanı Güvenlik Planları doğrultusunda yılda bir defa gerçekleştirilmesi gereken tatbikatlardan 2021 yılı tatbikatı "YANGIN VE KAZA KIRIM İLE İLGİLİ ACİL DURUM TATBİKATI" konusunda yapıldı. Tatbikat Gülyalı Kaymakamı ve Hava Limanı Mülki İdare Amiri Aydın YANIK Başkanlığında, Kriz Merkezi üyelerinin tatbikat sonu değerlendirmesi yapmalarıyla başarılı şekilde son budu.
Ordu-Giresun Havalimanında yangın ve kaza tatbikatı yapıldı.

Ordu-Giresun Havalimanında Milli Sivil Havacılık Güvenlik Programının 23/1 h maddesi gereği, Havalimanı güvenlik tedbirlerinin Uluslararası standartlarda alınabilmesine yönelik Havalimanı Güvenlik Planları doğrultusunda yılda bir defa gerçekleştirilmesi gereken tatbikatlardan 2021 yılı tatbikatı "YANGIN VE KAZA KIRIM İLE İLGİLİ ACİL DURUM TATBİKATI" konusunda yapıldı.
Tatbikat Gülyalı Kaymakamı ve Hava Limanı Mülki İdare Amiri Aydın YANIK Başkanlığında, Kriz Merkezi üyelerinin tatbikat sonu değerlendirmesi yapmalarıyla başarılı şekilde son budu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.