“HATIRLANMAK BİR GÜN DEĞİL HER GÜN”

Gündem 18.05.2022 - 23:58, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3204+ kez okundu.
 

“HATIRLANMAK BİR GÜN DEĞİL HER GÜN”

Vali Tuncay Sonel, Eşi Handan Sonel ile birlikte “Hatırlanmak Bir Gün Değil Her Gün” projesi kapsamında yapmakta olduğu hane ziyaretlerini de sürdürdü.

Vali Tuncay Sonel, Eşi Handan Sonel ile birlikte “Hatırlanmak Bir Gün Değil Her Gün” projesi kapsamında yapmakta olduğu hane ziyaretlerini de sürdürdü. Vali Tuncay Sonel eşi Handan Sonel ile birlikte ilk ziyaretini Altınordu ilçemizin Akyazı mahallesinde ikamet eden Süreyya Çol’a yaptı. 95 yaşındaki Süreyya Çol’un hatrını soran ve bir süre sohbette bulunan Vali Sonel,  “Allah Süreyya teyzemize sağlıklı uzun ömürler versin. Kendisini tanımaktan, evinde ziyaret etmekten çok mutlu olduk. Yaşlılarımızın duasını  almak önemli” dedi.  “Sayın Valim ve değerli eşi  hanımefendiyi çok sevdim”diyen Süreyya Çol, “Allah işlerini kolaylaştırsın, her türlü kaza ve belalardan korusun. Yolları her daim açık olsun. İnşallah Ordu’da uzun yıllar görev yapmak nasip olur. Ziyaret dolayısıyla çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. Vali Tuncay Sonel ve Eşi Handan Sonel’in ikinci durağı Şirinevler mahallesinde yaşayan Afife Yıldız oldu. Samimi bir ortamda geçen ziyarette Vali Sonel, her daim kendilerinin hizmetinde olduğunu belirterek, Afife Yıldız’la da yakından ilgilenerek hayır duasını aldı. Vali Tuncay Sonel ve Eşi Handan Sonel, daha sonra Bucak mahallesine geçerek Aydemir ailesinin misafiri oldu. 20 yaşındaki zihinsel engeli bulunan kızı Cansel ile birlikte dört çocuğuna bakmak zorunda kalan baba Erdal Aydemir’e bir şeye ihtiyaçları olup olmadığını soran Vali Sonel, ailenin yaşadığı sıkıntı ve sorunları yerinde gördü ve evde bakım aylığı ile geçimini sağlayan ailenin tüm eksiklerinin giderilmesi talimatını verdi. Gereken yardımların yapılması noktasında  hemen harekete geçti. Vali Tuncay Sonel, Eşi Handan Sonel ile birlikte Bucak mahallesinde yaşayan 68 yaşındaki ortopedik engeli olan İhsan Güneyi de evinde ziyaret ederek hatrını sordu. Ailenin hayır dualarını alan Vali Sonel, engeli olan İhsan Güney’in akülü araç isteğini de  en kısa sürede yerine getirileceğini söyledi. Vali Sonel, Bucak mahallesinde felç geçiren ve kızının bakımına muhtaç kalan Havva Top’u da ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti ve “Allah şifa  versin. Sizlere yardımcı olacağız. Kapımız sizlere sonuna kadar açık” dedi.  Vali Tuncay Sonel, gerçekleştirdiği ziyaretler sırasında mahalle sakinleri ile de sohbette bulunarak, hatırlarını sordu, çocuklara çeşitli oyuncaklar vererek sevindirdi. Vali Tuncay Sonel, her zaman olduğu gibi  bugün de gerçekleştirdiği ziyaretlerde Devletin şefkatli yüzünü vatandaşlarımıza bir kez daha gösterdi, onların yüzlerindeki sevinç ve mutluluğun sebebi oldu. HABER MERKEZİ
Vali Tuncay Sonel, Eşi Handan Sonel ile birlikte “Hatırlanmak Bir Gün Değil Her Gün” projesi kapsamında yapmakta olduğu hane ziyaretlerini de sürdürdü.

Vali Tuncay Sonel, Eşi Handan Sonel ile birlikte “Hatırlanmak Bir Gün Değil Her Gün” projesi kapsamında yapmakta olduğu hane ziyaretlerini de sürdürdü.

Vali Tuncay Sonel eşi Handan Sonel ile birlikte ilk ziyaretini Altınordu ilçemizin Akyazı mahallesinde ikamet eden Süreyya Çol’a yaptı.

95 yaşındaki Süreyya Çol’un hatrını soran ve bir süre sohbette bulunan Vali Sonel,  “Allah Süreyya teyzemize sağlıklı uzun ömürler versin. Kendisini tanımaktan, evinde ziyaret etmekten çok mutlu olduk. Yaşlılarımızın duasını  almak önemli” dedi.

 “Sayın Valim ve değerli eşi  hanımefendiyi çok sevdim”diyen Süreyya Çol, “Allah işlerini kolaylaştırsın, her türlü kaza ve belalardan korusun. Yolları her daim açık olsun. İnşallah Ordu’da uzun yıllar görev yapmak nasip olur. Ziyaret dolayısıyla çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Vali Tuncay Sonel ve Eşi Handan Sonel’in ikinci durağı Şirinevler mahallesinde yaşayan Afife Yıldız oldu.

Samimi bir ortamda geçen ziyarette Vali Sonel, her daim kendilerinin hizmetinde olduğunu belirterek, Afife Yıldız’la da yakından ilgilenerek hayır duasını aldı.

Vali Tuncay Sonel ve Eşi Handan Sonel, daha sonra Bucak mahallesine geçerek Aydemir ailesinin misafiri oldu.

20 yaşındaki zihinsel engeli bulunan kızı Cansel ile birlikte dört çocuğuna bakmak zorunda kalan baba Erdal Aydemir’e bir şeye ihtiyaçları olup olmadığını soran Vali Sonel, ailenin yaşadığı sıkıntı ve sorunları yerinde gördü ve evde bakım aylığı ile geçimini sağlayan ailenin tüm eksiklerinin giderilmesi talimatını verdi. Gereken yardımların yapılması noktasında  hemen harekete geçti.

Vali Tuncay Sonel, Eşi Handan Sonel ile birlikte Bucak mahallesinde yaşayan 68 yaşındaki ortopedik engeli olan İhsan Güneyi de evinde ziyaret ederek hatrını sordu.

Ailenin hayır dualarını alan Vali Sonel, engeli olan İhsan Güney’in akülü araç isteğini de  en kısa sürede yerine getirileceğini söyledi.

Vali Sonel, Bucak mahallesinde felç geçiren ve kızının bakımına muhtaç kalan Havva Top’u da ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti ve “Allah şifa  versin. Sizlere yardımcı olacağız. Kapımız sizlere sonuna kadar açık” dedi.

 Vali Tuncay Sonel, gerçekleştirdiği ziyaretler sırasında mahalle sakinleri ile de sohbette bulunarak, hatırlarını sordu, çocuklara çeşitli oyuncaklar vererek sevindirdi.

Vali Tuncay Sonel, her zaman olduğu gibi  bugün de gerçekleştirdiği ziyaretlerde Devletin şefkatli yüzünü vatandaşlarımıza bir kez daha gösterdi, onların yüzlerindeki sevinç ve mutluluğun sebebi oldu.

HABER MERKEZİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.